Hayır İstediğim Hayat Bu Değil...

O adamdan ayrıl lütfen inan okuluna alışacaksın bu psikolojiden kurtulacaksın.
Üzerinde düşünme bile bu adam zararlı bir bağımlılık senin için düğüm yeri o hayatının erteleme asla..

Şuan ne desek kendimizi de parcalasak o erkek arkadasini terk etmiyceksin cok değil su okula başla en fazla bir yil sonra cok akilsizmisim diceksin bu sekil hayat yasayan evli çiftler bile bosanirken sen nasil hayatindan atamazsin bunu ya illa evlenip dayak manyagi olup sonra boşanmadan gormiceksin gerçekleri dimi ne demek erkek ark zoruyla kapanmak ya düpedüz mutsuzsun kizim iste istediğin hayat bu değil ama kendin yüzünden bu haldesin tek suçlu sensin su pisliği terk et okuluna başla zayifla gayette güzel bir yaşta mezun olcaksin al sana istediğin hayat erkek arkadasina ergen diyosunda sen de CIK artik su depresif hallerden

Şuan ne desek kendimizi de parcalasak o erkek arkadasini terk etmiyceksin cok değil su okula başla en fazla bir yil sonra cok akilsizmisim diceksin bu sekil hayat yasayan evli çiftler bile bosanirken sen nasil hayatindan atamazsin bunu ya illa evlenip dayak manyagi olup sonra boşanmadan gormiceksin gerçekleri dimi ne demek erkek ark zoruyla kapanmak ya düpedüz mutsuzsun kizim iste istediğin hayat bu değil ama kendin yüzünden bu haldesin tek suçlu sensin su pisliği terk et okuluna başla zayifla gayette güzel bir yaşta mezun olcaksin al sana istediğin hayat erkek arkadasina ergen diyosunda sen de CIK artik su depresif hallerden

Ya o kadar alışkanlık oldu ki yalnız hissetmekten boşluğa düşmekten korkuyorum. Hani bi tartışmada bi süre konuşmayınca küsünce bile yalnız kaldığımı hissediyorum. Tartışıp konuşmadığımızda onun çok mutlu, rahat, eğleniyor, beni takmıyor olduğunu; benimse huzursuz, mutsuz, gergin, yalnız olduğumu düşünüyorum. Sadece küstüğümüzde bile yalnızlık hissi oluyor yani, ayrılsak bunun kat katını yaşarım boşluğa düşerim diye çekiniyorum çok. Yalnızlık bundan bin kat iyidir diyebilirsiniz keşke öyle düşünsem de kurtulsam.

Tıp fakültesi. Bölüm %100 ingilizce ve hazırlık da var 7 sene toplam
Ee supermis, keske ben 21 yasinda olsamda tibbi kazansam, hicbirsey kaybetmedin hayattan emin ol, bak 5 yil okudum simdi yuksek ve doktora istiyorum bi bes yil daha okucam yani, hiiicte dert degil sonucta bu hayay benim onu istedigim gibi kullanmak, yillara bolmek, islere girismek bana kalmis. Cok guzel bir hayat seni bekliyor bence, boyle umitsizlige dusme :)

Back
X