- 26 Şubat 2015
- 3.526
- 2.975
- 333
- Konu Sahibi hasretimsin35
-
cevrenizde iyi bir insan varsa içkisi kumarı olmayan düzgün bir insan bana özelden mesaj atabilirsiniz burda bu yanlış anlaşılmaz umarım ben kendi tanıdıklarım hiç ilğilenmedikleri için bunu sormak durumunda kaldım kusura bakmayın evden bile dışarı cıkamayan bir insanım
Isteğiniz biraz enteresan geldi.cevrenizde iyi bir insan varsa içkisi kumarı olmayan düzgün bir insan bana özelden mesaj atabilirsiniz burda bu yanlış anlaşılmaz umarım ben kendi tanıdıklarım hiç ilğilenmedikleri için bunu sormak durumunda kaldım kusura bakmayın evden bile dışarı cıkamayan bir insanım
Ya Vedud esmasini bol bol zikredin,sevgiyi aski sevmeyi sevilmeyi ceker bu guzel isim.[/Q tamam hocam sağolun söyleyecegim
Anlıyorum fakat burada türlü türlü üye var.cok fazla arkadasım yok olanlara söyldim ama kalbime göre biri karsıma cıkmadı.nasip sadece sansımı denemek istedim,..... kapalı bir bayanım 27 yasımdayım.bu forumu yıllardır takip ediyorum sadece üye olmamıstım.bu devirde malesef kimse kimsenin umrunda değil akrabalarım kendi teyzem halam bile ilğilenmiyor umursamıyor kısmet ben sadece içimden geceni söyledim kötü bir niyetim yok
ALLAH iyilerle karşılastırsınAnlıyorum fakat burada türlü türlü üye var.
Size telefon numarası ya da başka bir şey teklif eden insanı dahi kabul etmeyin.
Her türlü insan var burada, sizin iyiliğiniz için.
ALLAH iyilerle karşılastırsın
benim annem uzun zamandır hasta şimdi konuşamyor yürümüyor herseyi denedik acıkcası care olmadı hersey ALLAH tan tıp ın bu hastalığa care bulması tek temennim baska insanlar üzülmesin zor bir hastalık amin cok sagolun
bir erkek kardeşim var cok iyidir oda bana yardım ediyor sağolsun.27 yasındayım bir yastan sonra istediğiniz gibi biri karsınıza cıkmıyor amin sağolun cokAnnenizle yalnız mı yaşıyorsunuz? Bir de yaşınız? Meslek sormıcam çünkü hasta bakan birinin buna imkanı olmamıştır sanıyoruminşallah bu hayal kadar uzak gelen mutluluklar en sıradan günleriniz olur,hayallerinizi aşan mutluluk nasip etsin Allah size..
amin cok sagolun izmirde yanlızım birde ALLAH yanlızlık yasatmasın zor.esin olsa hem arkadasın olmuş olur heryere onla gidersin kısmette varsa olur yoksa sabretcezAh canım rabbım yardımcın olsun.. Hasta olmk zordur fakat hasta yakını olmak cok daha zordur.. Caresızlığı bılırım... Bırde hasta oldun mu es dost akrabadan olursun ... Iyı ınsanlar cıksın karsınıza yol arkadasınız oldun inş
amin cok sagolun izmirde yanlızım birde ALLAH yanlızlık yasatmasın zor.esin olsa hem arkadasın olmuş olur heryere onla gidersin kısmette varsa olur yoksa sabretcez
gördüm şimdi o baslığı tesekkürlerSu basligi takip ediyor musunuz? Ayni dilekte bulunan insanlar var.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...kte-dua-edelim.613930/page-1160#post-42526860
amin cok sagolunRabbim dualarımızı kabul etsin inşallah. .
Herkesin gönlünce olsun. .
Anneciğine de şifa versin rabbim. .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?