• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayırlı eş için birlikte dua edelim

ay canim bilmiyordum bu gelismeleri ya.:31: ama sunu bilir sunu soylerim ki, evlilik isleri aceleye gelmez, zorlamayla da olmaz.
bak ben sabretmedim, adam msj atti ben silmistim faceden. sabredemedigim icin hala oyle cok kiziyorum ki kendime.
zaten bence iliski 6 ayda oturuyor yerine. biraz daha bekleyin bakalim. gun dogmadan neler dogar, sikbogaz etme ama adami.
fazla ustune de dusme aman diyeyim, sonra bi havalara giriyorlar, kendilerini bulunmaz hint kumasi zannediyorlar,
olan yine bize oluyor :19::19: hakkinizda hayirlisi olsun, boyle yaz ki gelismeleri biz de ona gore dua edelim.
hadi hayirlisi tatlim.

gorunce belki duzelir her sey canim bi sabret bakalim. henuz senin geldigin asamaya gelmeden ayrilan bi Rainbyte var:52::52:
kimse 4 4luk degil maalesef, istemedigimiz seyler illa ki olacak, onemli olan o istemedigimiz seyin bizim icin ne kadar oncelikli ya da onemli bir sey oldugu. insallah Rabbim hayirlisini versin canim gelismelerden haberdar et. :34:

bakalım kuzum bende bekliyom canım sagol kuzum haber ederim sizi insallah güzel haberlerle gelirim:21::21::21:

Canlarr yarın sabah çok erken kalkıcam ama bi türlü sizi bırakamadım, yatmam lazım:52: Hayırlı geceler, Allah rahatlık versin hepinize:29::29::29:

Canım inşallah hakkında hayırlısı olur dualarımızdasın, ben yarın 1 yasin okurum senin için, birbirinize hayırlıysanız Allah kalplerinizi ısındırsın.:21::21::21:

Allah razı olsun Aybirgencim.. inşallah canım benim inşallah hayırlıysak birbirimize kalplerimiz ısınsın... sen naptın canım takip edemedim siz nasılsınız inşallah güzel haberlerin olsunn çok mutlu olmanı isterimmm biliyorsunn:21:

kardeşlerim sizleri çok seviyorum taaa şuramda işte sevginiz hissediyorum. ve buradaki zikirleri yapmamız hayırlı inşallah.. çünkü gaflet anında ben okuyamadım şeytan buradakileri yapmamızı istemez tabiki de..

bende erken uyancam kızlar 5 te kalkıcam.hepinizi öpüyorum.hepimiz güzel haberlerle gelim insallah.Allaha emanetsiniz.sizleri seviyorum

airacım lütfen kendine iyi bak biz yanındayız kendini yanlız hissetme.:29::29::29::29::29::29::29:

öptüm:54::54::54::54::54:

Allah rahatlık versin uyuyanlar:)

kizlar taha suresini okudum aglayarak duami ettim size yazdm telefonu masaya koymamla calmasi bir oldu. esim aradi canan sesin sokaga geliyo diye. tam o sirada zil çaldi ne diosun sen dememle kapiyi acmam karsimda durmasi.. şoka girdim. konustuk cok uzun degil. 2saat falan cok soguk knustuk. havadan sudan yalnz kalmayaym diye gelmis sadece cok derin sohbet etmicem ddi. tek kalma diye geldm sabah 6da gtmem lazm dedi. yurt disina gtcek ya. sabah da kuzenim gelcekmis eve musa donene kadar benle kalmasi icin rica etmis. asil konusmayi 21inde yapcaz o yuzden smdi knusmamz sacma ddi. evi pislik goturdugu icin kendine ayri yatak yapti baska odada yatiyo. hem ozlemis hem sert durmaya calisiyo tam yumusar gibi hissediyorm birden ben yabanciymisim gibi konusmaya basliyor. Allahin sadece mucizesi yani bu! hayatta ben boyle biseyi ilk kez yasiyorm aglarken size de dua etmstm :D demk ki yakinda sizde hayirli bi es bulcaksnz :D daha bisi yok hatta hic bisy yok bn suan hala sokun etkisindeym yan odamda bana ii geceler msji atmis. siz cokca dualarinza devam edin meleklerim. aybirgenim sana da taha okucam bebişim yarn. artik hep taha okucam

Teşekkürler arkadaşlar. Allah inşallah herbirmizin dualrını kabul eder. Bende sizin benim için ettiğiniz duaları hissettim :D Bende akşam birçok ayet sure okudum. Dualarımı ettim.

Bu gün aybirgen için oluyacağım.

Aybirgen: Şu an birlikte olduğum kişi benim için hayırlıysa Allah kalplerimizi birbirine daha da ısındırsın, birbirimizi daha çok sevelim, Allah'a yakınlaşabilmek, Allah rızası doğrultusunda güzel işler yapabilmek için birbirimize vesile olalım, her türlü günahtan, haramdan uzak durabilelim, mutlu huzurlu bir yuvamız, hayırlı evlatlarımız olsun, Allah bize dünyada da iyilik vegüzellik versin, ahirette de iyilik ve güzellik versin, Allah kalbimize ferahlık, huzur versin, rızasından ayırmasın, bizi sevdiği kullarından eylesin. Ama bu kişi benim için hayırlı değilse kolaylıklar içinde, kimse üzülmeden bir bahaneyle bitsin ve bir an önce karşıma benim için hayırlı olan insan çıksın ve az önce saydığım güzellikleri benim için hayırlı olan kişiyle yaşayabileyim. Amin amin amin

Şu anda 3 cuma okudum ve şimdi ezan okunuyor. Allah gönlündeki kişi ile size güzel bir yuva kurmak nasip etsin. Birbiriniz hakkında hayırlı değilseniz de kolaylıklar içinde kimse üzülmeden bir bahaneyle bitsin. Seninde karşına en hayırlısı en güzeli çıksın inşallah kardeşim. hakkımızda güzel ve hayırlı yazılar yazılsın.

Amin amin amin.

"Allâhumme salli alâ Seyyidinâ Muhammedin ve alâ âli Seyyidina Muhammedin salâten tüncînâ bihâ min-cemî'il-ehvâli vel âfat. Ve takdî lenâ bihâ cemîal hâcât ve tutahhirunâ bihâ min-cemîi's-seyyiât ve terfe'unâ bihâ a'lâ'd-deracât ve tubelliğunâ bihâ aksâ'l-ğayât min cemiîl-hayrâti fî'l-hayâti ve ba'del-memât birahmetike Yâ erhame'r-rahimîn. Hasbunellahu ve ni'mel vekîl, ni'mel mevlâ ve ni'me'n-nasîr. Ğufraneke rabbenâ ve ileyke'l-masîr."

"Allahım! Efendimiz Muhammed'e (sav) ve onun ehli beytine salât at. Bu salâvat o derece değerli olsun ki: Onun hürmetine bizi bütün korku ve belalardan kurtarsın. Bizim ihtiyaçlarımızı o salâvat hürmetine yerine getirsin, bizin bütün günahlardan bu salâvat hürmetine temizlersin, o salâvat hürmetine bizi derecelerin en üstüne yüceltirsin, o salâvat hürmetine hayatta ve öldükten sonra düşünülebilecek bütün hayırlar konusunda gayelerin en sonuna kadar ulaştırsın. Ey merhametlilerin merhametlisi bize bunları merhametinle nasip et. Allah Tealâ bize kafidir ve ne iyi bir dost, ne iyi bir vekildir. Ey Rabbimiz, senin mağfiretini dileriz, dönüş yalnız sanadır."

Bu Salâvat-ı Şerifeye Devam Eden; Belalardan emin olur, Gelecek musibetlere perde olur, Arzuları kolay olur, Muradı hasıl olur, Rızkı bereketli olur.

Airacim canim cok sevindim senin adina. hakkinda hayirlisi olur insallah esin hayirlisiyla doner, gozyaslarin diner.
bizlere de cokca dua et insallah benimki de bana bi mesaj atar :31::31:

Bugun cuma gunu canlarim, abdest alip her birimiz adina birer tane cuma, birer tane de taha suresi okuyacagim.
Allahim dualarimizi kabul etsin.:nazar::nazar:

Son düzenleme:
Allah razı olsun Aybirgencim.. inşallah canım benim inşallah hayırlıysak birbirimize kalplerimiz ısınsın... sen naptın canım takip edemedim siz nasılsınız inşallah güzel haberlerin olsunn çok mutlu olmanı isterimmm biliyorsunn:21:

kardeşlerim sizleri çok seviyorum taaa şuramda işte sevginiz hissediyorum. ve buradaki zikirleri yapmamız hayırlı inşallah.. çünkü gaflet anında ben okuyamadım şeytan buradakileri yapmamızı istemez tabiki de..
Allah razı olsun canım bizde önemli bi problem yok çok şükür, ben de senin çok mutlu olmanı isterim, inşallah hepimiz çok mutlu oluruz :21: Sen de bizi gelişmelerden haberdar etmeyi unutma emi :16:

kizlar taha suresini okudum aglayarak duami ettim size yazdm telefonu masaya koymamla calmasi bir oldu. esim aradi canan sesin sokaga geliyo diye. tam o sirada zil çaldi ne diosun sen dememle kapiyi acmam karsimda durmasi.. şoka girdim. konustuk cok uzun degil. 2saat falan cok soguk knustuk. havadan sudan yalnz kalmayaym diye gelmis sadece cok derin sohbet etmicem ddi. tek kalma diye geldm sabah 6da gtmem lazm dedi. yurt disina gtcek ya. sabah da kuzenim gelcekmis eve musa donene kadar benle kalmasi icin rica etmis. asil konusmayi 21inde yapcaz o yuzden smdi knusmamz sacma ddi. evi pislik goturdugu icin kendine ayri yatak yapti baska odada yatiyo. hem ozlemis hem sert durmaya calisiyo tam yumusar gibi hissediyorm birden ben yabanciymisim gibi konusmaya basliyor. Allahin sadece mucizesi yani bu! hayatta ben boyle biseyi ilk kez yasiyorm aglarken size de dua etmstm :D demk ki yakinda sizde hayirli bi es bulcaksnz :D daha bisi yok hatta hic bisy yok bn suan hala sokun etkisindeym yan odamda bana ii geceler msji atmis. siz cokca dualarinza devam edin meleklerim. aybirgenim sana da taha okucam bebişim yarn. artik hep taha okucam
İşte duanın gücüüü :52: Her şey çok güzel olacak hepimiz için, dualarımız kabul olacak inşallahhh :21:

Allah kabul etsin, bahsettiğin kişi senin için hayırlıysa Allah kalplerinizi birbirine ısındırsın, hayırlı değilse kimse üzülmeden bir sebep olsun ve bitsin, hayırlı bir eşin, mutlu huzurlu bir yuvan, hayırlı evlatların olsun. Amin amin amin.:21::21::21:

dualarını okudum canım benım. dua ettim hem sana hem de hepimize. cuma surelerimizi de okudum her bırımıze bırer tane.
Kuran dan okuyunca baya uzun surdu, seytan baya vesvese verdi ama sukur ki tamamladım:1::1:

ah icimde bir hüzün var be kızlar. özlemek cok zor gercekten. Allah tum ozleyenelere, acı cekenlere yardım etsin. :14::14:

dualarını okudum canım benım. dua ettim hem sana hem de hepimize. cuma surelerimizi de okudum her bırımıze bırer tane.
Kuran dan okuyunca baya uzun surdu, seytan baya vesvese verdi ama sukur ki tamamladım:1::1:

ah icimde bir hüzün var be kızlar. özlemek cok zor gercekten. Allah tum ozleyenelere, acı cekenlere yardım etsin. :14::14:

benim içimde bi hüzün bi karamsarlık var, hiç iyiye alamet değil ama hayırlısı bakalım:)

Merhaba kızlar,

bugün aybirgen için okumam gerekenleri okudum. Ayrıca, Fettah ve Basıt isimlerini de zikrettim. Ve siz diğer kardeşlerime de duamda yer verdim. Allah kabul etsin. Gönlünüzden ne geçiriyorsanız, Rabbim hayırlara çıkarsın.

4)Aybirgen: Şu an birlikte olduğum kişi benim için hayırlıysa Allah kalplerimizi birbirine daha da ısındırsın, birbirimizi daha çok sevelim, Allah'a yakınlaşabilmek, Allah rızası doğrultusunda güzel işler yapabilmek için birbirimize vesile olalım, her türlü günahtan, haramdan uzak durabilelim, mutlu huzurlu bir yuvamız, hayırlı evlatlarımız olsun, Allah bize dünyada da iyilik vegüzellik versin, ahirette de iyilik ve güzellik versin, Allah kalbimize ferahlık, huzur versin, rızasından ayırmasın, bizi sevdiği kullarından eylesin. Ama bu kişi benim için hayırlı değilse kolaylıklar içinde, kimse üzülmeden bir bahaneyle bitsin ve bir an önce karşıma benim için hayırlı olan insan çıksın ve az önce saydığım güzellikleri benim için hayırlı olan kişiyle yaşayabileyim. Amin amin amin

Aybirgen arkadaşımızın dualarını okudum.. Rabb'im gönlündeki isteğini hayırlısıyla versin inşallah (amin)

Aybirgencim bende duamı ettim senin için. Yasin suresini , Taha suresini ve cuma suresini okuyarak duamı ettim. Allah kabul etsin.

Allah razı olsun canlarım dua edenlerden :16::16::16: Allah size dualarınızın kat kat güzelini yaşatsın :21::21::21:

Back
X