- Konu Sahibi huzurolsun
- #2.021
ay canim bilmiyordum bu gelismeleri ya.ama sunu bilir sunu soylerim ki, evlilik isleri aceleye gelmez, zorlamayla da olmaz.
bak ben sabretmedim, adam msj atti ben silmistim faceden. sabredemedigim icin hala oyle cok kiziyorum ki kendime.
zaten bence iliski 6 ayda oturuyor yerine. biraz daha bekleyin bakalim. gun dogmadan neler dogar, sikbogaz etme ama adami.
fazla ustune de dusme aman diyeyim, sonra bi havalara giriyorlar, kendilerini bulunmaz hint kumasi zannediyorlar,
olan yine bize oluyorhakkinizda hayirlisi olsun, boyle yaz ki gelismeleri biz de ona gore dua edelim.
hadi hayirlisi tatlim.
gorunce belki duzelir her sey canim bi sabret bakalim. henuz senin geldigin asamaya gelmeden ayrilan bi Rainbyte var
kimse 4 4luk degil maalesef, istemedigimiz seyler illa ki olacak, onemli olan o istemedigimiz seyin bizim icin ne kadar oncelikli ya da onemli bir sey oldugu. insallah Rabbim hayirlisini versin canim gelismelerden haberdar et.![]()
bakalım kuzum bende bekliyom canım sagol kuzum haber ederim sizi insallah güzel haberlerle gelirim