canlarım dualarınızı okudum.Allahkabul eylesin insallah güzel haberlerinizi en yakın zamanda alırız.

6)Rainbyte:Kizlar su aralar en buyuk sikntim cok bahsetmemis olsam da maalesef okulum. 2 yildir oyle bir sinavin icerisindeyim ki hepsi birikti ve en sonunda okulum uzadi. Rabbim nasip ederse bu yeni donemde cok calisip, basarip da okulumun 1 sene degil de yarim sene uzamasini saglayabilirim ama bunun icin calismak tek basina yetmiyor. Rabbim bana oncelikle calisma azmi, istegi versin insalllah.Rabbim once kolaylik versin, daha sonra da bu calismam dogrultusunda guzel notlar, hayirli mezuniyet ve sonucunda guzel bir is nasip etsin insallah.
Ikinci bir skntim da bildiginiz uzere, platonik olarak birini seviyorum. her ne kadar gozumden irak olsa da henuz gonlumden irak degil. Rabbimden oncelikle ona hayirlisiyla kavusabilmeyi istiyorum, eger Rabbim onu bana vermeyecekse de gonlumu buna razi etsin ve beni sasirtmasin. Onun yerine hakkimdaki esas "hayirli" insana hayirli, tez ve dogru vakitte kavusabilmeyi, birbirimize hayirli, helal ve mutlu eylemesini diliyorum Rabbimden. Dedigim gibi oncelikli 2 siktnim okul ve gonul derdim-hayirli kismetim. Simdiden dualariniz icin cok tesekkur ederim. Allah hepinizden razi olsun.
yaptigimiz dua tek basina karsi tarafa edilmis olmuyor. aslinda kendimize de dua etmis sayiliyoruz. Soyle yani, okursaniz anlayacaginizdan eminim:
(Bir Müslümanın din kardeşinin arkasından ettiği hayır dua kabul olur. O dua edince, bir melek, “Âmin, kardeşin için istediğinin aynısı sana da verilsin” der.) [Müslim, Tirmizi, İbni Mace]
7)Esrazambak:Rabbim en kısa zamanda hakkımda en hayırlısını versin. Dünya ve ahiret hayatım için, dinim için, geleceğim için hayırlı olacak bir eş nasip etsin Rabbim bana, dünyada da ahirette de o eşle mutlu-huzurlu-sağlıklı yaşayalım.. birbirimizi çok sevelim çok sayalım ve sevgimiz son nefesimize kadar artsın.. beraber ibadetlerimizimi yapalım, ahiret için uğraşalım, beş vakit namazını kılsın, bana hayatı boyunca sadık olsun, hiç aldatmasın beni.. ailesi de beni çok sevsin ben de onları seveyim hayat boyu çok iyi anlaşalım.. bu görüştüğüm kişi ile de eğer hayırlı isek birbirimiz için en yakın zamanda sonuçlandıralım işimizi evlenelim, eğer hayıraız ise tez zamanda uzaklaşalım ve en hayırlısı çıksın karşıma amin amin amin
Allah gönlünüzdekileri ol emri ile hayırlısı ile oldursun.rainbyte arkadasımın sevdigi hayırlı ise kavussunlar.hayırlı degilse sevecegi ve mutlu olacagı kişi en yakın zamanda karsısına cıksın ve okulunu bitirip güzel bir işi olsun.esrazambak insallah mutlu huzurlu cocuklu sevgi dolu bir yuvası en yakın zamanda olsun.amin amin amin