Hayırlı eş için birlikte dua edelim

İnşallah hakkında hayirlisi olur canim inşallah gönlündeki gibi biri olur ailesi ve kendisi ve Allah tamamına erdirir RABBİM bize de boyle guzellikler yasamayi nasip eder inşaallah musmutlu yuvalar kurmayi nasip etsin bizlere

kuzum Allah yar ve yardımcın olsun insallah hersey cok güzel gecer birbirinizi cok sever ve ısınırsınız insallah Allah hayırlı etsin kuzum.Allaha şükürler olsun Allahyardımız olsun sende güzel haberlerle gel canım insallah dualarımdasın tatlım senin içinde yasin okuyayım gece cok hastayım kuzum ama okurum kuzum

darısı bizlere canlarım insallah güzel haberler veririz birbirimize.insallah bende güzel haberler getiririm sizlere

esrazambak hayırlı olsun sen hangi duayı okudun acaba?. kızlar benide aranıza alın ben iiyice bahtsız olduguma kanaat getirdim ne okuyoruz?

merhaba arkadaşlar ben de aranıza katılmak istiyorum.Beni de alırmısınız lütfen evlenmek istiyorum tabiki hayırlı bir şekilde hayırlı bir insanla pek umudum yok ne gelen var ne giden ama Allah'tan umut kesilmez.nişanlandım ayrıldım güzel bir kazık yedim hernyse artık bende yuvamı kurmak ıstıyorum 28 yasındayım yasıtlarım hep evlı coluk cocuklu hersy kader kısmet ama dua da cok önemli biliyorum ama ben suan öyle bır haldeyımkı mutsuz umutsuz ne tadım var ne tuzum inanın cok üzülüyorum bu duruma

Merhaba bayanlarr :) Olmasını çok istediğim bir dileğim var Rabbimden, lütfen bana bu işin hayırla olması için dua eder misiniz ? :)
Kimin duasının kabul olacağı belli olmaz :)

Son düzenleme:
Çok sevindim canım. İnşallah darısı bizlerin başına
Ben de senin için Yasin okudum, saati geç olmuş olabilir ama niyet önemlidir değil mi? :)

Canim benim hayirli olsun Allah tamamina erdirsin iki cihanda da mutlu olun inşallah RABBİM bizlere de nasip etsin insaallah

Canlarım Allah hepinizden razı olsun, sizi seviyorum, esrazambak senin için de dua edicem Allah'ın izniyle,Yasin okumaya çalışıcam yarın sabah Allah izin verirse
Canlarım ben bu aralar yoğunum pek giremiyorum internete listeyi düzenleyemezsem kusuruma bakmayın, bunu sizden yapmak isteyen gönüllü kardeşlerim olursa sevinirim

Canlarım yeni listemize pazartesi başlayalım o zaman, herkes adının karşısına günü gelene okumak istediği duayı yazarsa çok iyi olur

1. golge1004-21.10.2013
2. AsiNaz => 41 Amener rasulü + Esmaül Hüsna.-22.10.2013
3. alabo (esra) / 100 kevser suresi + esma ul husna-23.10.2013
4.bizimde bebisimizolsun-24.10.2013
5. prenses1006(Ece)-21 taha suresi(ilk 12 ayeti)-25.10.2013
6.melancol-26.10.2013
7.buuju-27.10.2013
8.yorgunkalp-28.10.2013
9.aybirgen-1 Yasin-i Şerif+21 Ayetel Kürsi-29-10.2013

Eklemeyi unuttuğum varsa özür dilerim, lütfen katılmak isteyen eklesin kendisini listeye
Canlarım Duygunun isteği üzerine 4. sıradan itibaren birer sıra kaydırdım, hakkınızı helal edin

cok sagol kuzum Allah razı olsun cok sagolun kızlar7 yasin okumak istiyodum ama sanırım yogunluktan yetiştiremicem onu

Son düzenleme:
1. golge1004-21.10.2013
2. AsiNaz => 41 Amener rasulü + Esmaül Hüsna.-22.10.2013
3. alabo (esra) / 100 kevser suresi + esma ul husna-23.10.2013
4.BizimdeBebisimizOlsun(duygu)-1 Yasin-i Şerif+Mübin Duası-24.10.2013
5. prenses1006(Ece)-21 taha suresi(ilk 12 ayeti)-25.10.2013
6.melancol-26.10.2013
7.buuju-27.10.2013
8.yorgunkalp-28.10.2013
9.aybirgen-1 Yasin-i Şerif+21 Ayetel Kürsi-29-10.2013

Eklemeyi unuttuğum varsa özür dilerim, lütfen katılmak isteyen eklesin kendisini listeye

Son düzenleme:

Canim ya rica etsem benim icin saf suresini okumama yardimci olurmusun 70 kere okumam lazim

Beni de listeye eklermisin canım ...

benim için de duua edin ben de sizin için edicem

Esmaül Hüsna, 100 Ayetel kürsi,

10.Raınbyte- 41 Fatiha+1 esmaul husna- 30.09.2013

Selam guzel bayanlar
Esra ve aybirgen in durumuna cok sevindim, Allahim tamamina
erdirsin darısı bana ve tum bekarlara olsun, amin.
Ben artik umidimi kestim sevdigim kişiyle bi yol yok ki birleselim..
Unutmak en doğrusu. Akil var mantik var.
Isteyen adam niye reddetsin.
Hakkimda hayırlı olani istiyorum artik. Dua ettikçe
Baglanp üzülüyorum.
bu ara yine can skntim tavan. Tahammülüm tükendi yine
Benle ayni durumda olan var mi? Yoksa gene depresyona mi girdim

bende iyi degilim kuzu oturup aglamak istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…