Hayırlı eş için birlikte dua edelim

canım bende bi rüya gördüm ama istiare yapmıştım dün rüya tabirinden anlayan biri varsa banada ulaşsın :)

Kizlar aranizda rüya tabirinden anlayan var mi bir rüya gordum anlamını merak ettim

Rüya tabirinden anlamam ama hissettiğimi söyleyebilirim kızlar :)

Bu arada, hepinizi öpüyorum. Hayırlı bayramlar inşallah.

Herkese iyi bayramlar, Allah gönlümüzdeki istekleri hayırlı kılsın ve kabul etsin amin.

bitek kişi bile dua etmemiş bana yinede sağolun arkadaşlar .

bitek kişi bile dua etmemiş bana yinede sağolun arkadaşlar .
Canım ben de okudum sana 41 Salat-ı Tefriciye ve Esmaül Hüsna ama bayram dolayısıyla gün içinde girmedim internete, Allah kabul etsin, gönlündeki bütün dualar hayırlısıyla kabul olsun. Amin amin amin

Canlarım sizden özel dua istiyorum, perşembe günü beni istemeye geliyolar :18::18::18: Sizin kalbinizin temizliğine çok inanıyorum ne olur bana dua edin, Yasin okuyabilecek ya da başka bişey okuyabilecek, ya da benim için dua edebilecek olanlar olursa çooook mutlu olurum (Perşembe gününün güzel geçmesi için, hayırlısıyla bi problem olmadan herşeyin gönlümüze göre olabilmesi için, ailelerin birbirini sevmesi için, bizi ailelerin sevmesi için, bizim de onları sevebilmemiz için), nolur canlarım çok ihtiyacım var dualarınıza, dua edenlere Allah kat kat karşılığını versin. AMİN

canım ben okuyayım birazdan sana inş. herşey gönlünce geçer canım

Allah razı olsun canım, dualarının kat kat güzelini yaşarsın inşallah. Amin amin amin

Aybirgen senin niyetine yasini şerif okudum bitanem, inş. istediğin gibi geçer, Allah gönlündeki kabul ve hayırlı eylesin amin

Aybirgen senin niyetine yasini şerif okudum bitanem, inş. istediğin gibi geçer, Allah gönlündeki kabul ve hayırlı eylesin amin
Canım Allah razı olsun, çook teşekkür ederim, inşallah senin de bütün duaların kabul olur.

Arkadaşlar tatilde olunca biraz ibadet edeyim dedim kendim için teşbih namazı kıldım sizlerede niyet aldım.

Tesbih namazı çok önemli arkadaşlar kılabilirseniz her niyetle kılabilirsiniz. Peygamberimiz bu namazı kılabilirseniz hergün kılın diyor, her gün kılmazsanız ayda bir kılın, ayda bir kılamazsanız yılda bir, onu da yapamazsanız en azından ömrünüzde bir kere kılın diyor. Bu kadar önemli bir namaz.

Herkese iyi bayramlar tekrar :)

Bayram sabahı gördüm rüyayı ezan okunuyordu rüyamda da ezan okunuyordu cami kapisindaydik ablam yiğenim ve ben ablam yiğenimi de alip camiye girmek istiyor yiğenim girmiyor ben geleyim diyorum ama bak 2 rekat kilacam diyorum sonra neyse 4 kilayim diyorum

hayır olsun kuzum

kuzum Allah hep mutlu mesut etsin insallah canım insallah cok güzel gecer hersey canım bende yasin okuyayım bugün senin için.insallah hersey cok güzel olur ve müjdeler verirsin bize insallahinsallah birbirinize ısınır ve seversiniz aileler birbirini cok sever insallah kuzum
bizi haberdar et datlımhadi insallah hersey güzel gecer

allah kabul etsin canım bende kılayım kuzum haklısın

Bende okurum canımm

aybirgenim yasin okudum insallah hersey cok güzel olur ve aileler birbirlerini cok sever nişanınız cok güzel olur insallah hic bir sorun cıkmaz insallah Allah yardımcın olsun canım

Son düzenleme:

Bende okurum canımm

aybirgenim yasin okudum insallah hersey cok güzel olur ve aileler birbirlerini cok sever nişanınız cok güzel olur insallah hic bir sorun cıkmaz insallah Allah yardımcın olsun canım
Canlarım Allah razı olsun, sizi çook seviyorum, duaya çok ihtiyacım olan şu zamanda beni yalnız bırakmadığınız için Allah sizden sonsuz razı olsun, bana dua edenler için ben de çook dua edicem Allah'ın izniyle. Duygucum bu arada nişan olmıycak canım söz yapıcaz inşallah, çok heyecanlıyım, inşallah her şey güzel olur :18: Sizi haberdar edicem inşallah kardeşlerim

Canım 41 Salat-ı Tefriciye ve Esmaül Hüsna okudum senin için, gönlünden geçen bütün dualar hayırlısıyla tez zamandan kabul olsun inşallah. Amin amin amin

Hayırdır inşallah. Bence çok güzel bir rüya canım. Kalbinin temizliğine işaret

Kızlar, ben de listeyi tamamladım. Allahım kabul etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…