- Konu Sahibi huzurolsun
- #3.001
ben hiç evlilikten umudum yok kızlar
iiyce umudumu kestim .dualrınızı bitirmeye çalışıcam sizde bana edin lütfen çok kısmetsizim ben ya

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Okudum canım, Allah kabul etsin, bu kişi hakkında hayırlıysa kalplerinizi birbirine ısındırsın, hayırlı değilse senin için hayırlı olan kişi tez zamanda karşına çıksın, Allah sana tez zamanda hayırlı eş hayırlı evlatlar nasip etsin. Aminçok teşekkür ederim bitanem okursan çok sevinirim :) Allah razı olsun
Canım hiç umutsuz olma, benim de hiç umudum yoktu, 2 ay geçti bi de baktım sözlüyüm :) Allahım kabul eder dualarımızı, hayırlı kapılar açar inşallah.ben hiç evlilikten umudum yok kızlariiyce umudumu kestim .dualrınızı bitirmeye çalışıcam sizde bana edin lütfen çok kısmetsizim ben ya
![]()
Okudum canım, Allah kabul etsin, bu kişi hakkında hayırlıysa kalplerinizi birbirine ısındırsın, hayırlı değilse senin için hayırlı olan kişi tez zamanda karşına çıksın, Allah sana tez zamanda hayırlı eş hayırlı evlatlar nasip etsin. Amin![]()
ben hiç evlilikten umudum yok kızlariiyce umudumu kestim .dualrınızı bitirmeye çalışıcam sizde bana edin lütfen çok kısmetsizim ben ya
![]()
canım dua arkadaşlarım hepinize çok teşekkür ederim :) bugün görücülerim yine geldiler gençler bi görüşsün dediler .annemde kızımla bi konuşayımda öyle haber verelim dedi telefon numarası aldılar heralde yarın ararlar bir iki gün içinde çocukla görüşürüz şimdilik gelişmeler böyle canlarım Allah hepimizin gönlüne göre versin işallah :)
senide veriyoruz hadi insallah kuzum aybirgen ayagını sürttü ugur getirdi insallah devam eder canlarım bu güzel haberler.hakkında hayırlısı olsun kuzum bulusmadan önceki gün haber et dua edelim datlım
ben hiç evlilikten umudum yok kızlariiyce umudumu kestim .dualrınızı bitirmeye çalışıcam sizde bana edin lütfen çok kısmetsizim ben ya
![]()
Canım seni 5 inde başlayacak yeni listemizde başa yazıyorum o zaman, hoşgeldin aramızaKizlar bende katilmak istiyorumYalniz ben cuma, cumartesi gibi baslayabilirim
Nasil oluyor bir anlativerin :)
Canım seni 5 inde başlayacak yeni listemizde başa yazıyorum o zaman, hoşgeldin aramıza
YENİ LİSTE (İsteyen kendini ekleyebilir canlarım)
1)Pamuk_helva
sevgili dua arkadaşlarım görücülerim bugün arayacaklardı ama aramamışlarheralde olmadı yada çevreden biri bizi kötüledi o yüzden vazgeçtiler
herşeyin hayırlısı olsun tabi ama üzüldüm açıkcası
![]()