Hayırlı eş için birlikte dua edelim

ben hiç evlilikten umudum yok kızlar:( iiyce umudumu kestim .dualrınızı bitirmeye çalışıcam sizde bana edin lütfen çok kısmetsizim ben ya:(

çok teşekkür ederim bitanem okursan çok sevinirim :) Allah razı olsun
Okudum canım, Allah kabul etsin, bu kişi hakkında hayırlıysa kalplerinizi birbirine ısındırsın, hayırlı değilse senin için hayırlı olan kişi tez zamanda karşına çıksın, Allah sana tez zamanda hayırlı eş hayırlı evlatlar nasip etsin. Amin :21:

ben hiç evlilikten umudum yok kızlar:( iiyce umudumu kestim .dualrınızı bitirmeye çalışıcam sizde bana edin lütfen çok kısmetsizim ben ya:(
Canım hiç umutsuz olma, benim de hiç umudum yoktu, 2 ay geçti bi de baktım sözlüyüm :) Allahım kabul eder dualarımızı, hayırlı kapılar açar inşallah.

Okudum canım, Allah kabul etsin, bu kişi hakkında hayırlıysa kalplerinizi birbirine ısındırsın, hayırlı değilse senin için hayırlı olan kişi tez zamanda karşına çıksın, Allah sana tez zamanda hayırlı eş hayırlı evlatlar nasip etsin. Amin :21:

canım Allah razı olsun,rabbim hepimizin dualarını kabul etsin :)

canım dua arkadaşlarım hepinize çok teşekkür ederim :) bugün görücülerim yine geldiler gençler bi görüşsün dediler .annemde kızımla bi konuşayımda öyle haber verelim dedi telefon numarası aldılar heralde yarın ararlar bir iki gün içinde çocukla görüşürüz şimdilik gelişmeler böyle canlarım Allah hepimizin gönlüne göre versin işallah :)

senide veriyoruz hadi insallah kuzum aybirgen ayagını sürttü ugur getirdi insallah devam eder canlarım bu güzel haberler.hakkında hayırlısı olsun kuzum bulusmadan önceki gün haber et dua edelim datlım

Son düzenleme:
senide veriyoruz hadi insallah kuzum aybirgen ayagını sürttü ugur getirdi insallah devam eder canlarım bu güzel haberler.hakkında hayırlısı olsun kuzum bulusmadan önceki gün haber et dua edelim datlım

canım benim hayırlısıysa olsun işallah buluşma gününü haber veririm elbet ;) sizin dualarınızla herşey daha güzel olur işallah ALLAH hepimizin hakkında hayırlısını nasip etsin

bu arada listeye yeni katılanlar oldu şuanda regl olduğum için dualarını okuyamıyorum ama biter bitmez okuycam

Tatlım ALLAH MU'MİN SURESİ 60. AYET'TE buyuruyor ki ''Bana dua edin,size icabet edeyim'' .öyleyse bizde hep dua edicez rabbimiz bizi mutlaka duyuyo ve görüyo bu yüzden umudunu kesme canım :) hakkımızda hayırlı ne zamansa o zaman olsun işallah :)

Kizlar bende katilmak istiyorum :31: Yalniz ben cuma, cumartesi gibi baslayabilirim :27:

Nasil oluyor bir anlativerin :)

Aybirgen -İsmi Azam + 5 İhlas
pupilla34 - İsmi Azam + 5İhlas

Canlarim sizlere okudum.Rabbim iki cihanda beraber mutlu olacaginiz esler versin.Tez zamanda dualariniz kabul olsun:) inss dugun haberlerinizi aliriz :)

Sizler için ayrı ayrı Taha suresi (ilk 12 ayet) 21 defa okudum canlarım..
Rabbim kabul ettiği dualardan eylesin,açtığınız elleri geri çevirmesin,gönlünüze göre versin inşallah.Amin

Listeyi çok şükür özel günüm gelmeden tamamlayabildim..yeni listede tekrar olmak isterim..
duamı ve okuyacağım duayı daha sonra yazacağım..zaman zaman umutsuzluğa kapılmıyor değilim canlarım:14:
en azından 5 yıldır dua ediyorum,tabi önceside var açıkçası..hadi benim dualarımı duymadı,kabul etmedi,şimdiye kadar..
en azından içinizden birinin benim için ettiği duayı da mı kabul etmiyor,bilemiyorum,neyse tevekkül etmeye devam..
Benim için ettiğiniz duaların Allah kat ve katını sizlere versin,Allah razı olsun..hiç birinizi şahsen tanımıyorum,yüz yüze gelmedik
ama ettiğiniz duaları içimde hissediyorum..sizleri seviyorum:16::16:

Kizlar bende katilmak istiyorum :31: Yalniz ben cuma, cumartesi gibi baslayabilirim :27:

Nasil oluyor bir anlativerin :)
Canım seni 5 inde başlayacak yeni listemizde başa yazıyorum o zaman, hoşgeldin aramıza :29:

YENİ LİSTE (İsteyen kendini ekleyebilir canlarım)

1)Pamuk_helva

10. pupilla34:Rabbim , senin sevdiğin, benim de sevebileceğim ve beni sevecek, ahiretimi kurtaracak, dünyamı mutlu edecek, bana senden hz peygamberden bahsedecek, bahsederken gözlerinden iki damla yaş akacak, birlikte namaz kılabileceğim, kuran okuyabileceğim, hergün birlikte sana şükredebileceğim, kıymet bilen ahlaklı, iki dünyada da yüzümü güldürebilecek, temiz kalpli, ahlaklı, karakterlerimizin uyuşacağı, ailesi aileme uygun , ailemi sevebilcek ve ailesini sevebileceğim, bir ömür boyu sevip saygı duyacağım , cömert, yakışıklı gönlüme göre bir mesleği olan , hayırlı bir eş nasip et... Ve bu ekim ayındaki atamalara hayırlı bi şekilde yerleşmek istiyorum

Allah herkese yıllar sonra bile yüzlerine bakıpta iyiki varsın iyi ki sevmişim seni diyebileceğim eşler nasip etsin ,,,

Rabbim sen hayırlı dileklerimizi duyan ve bizi en güzel şekilde cevaplayansın sen bizim dualarımıza en kısa zamanda hayırlı bi şekilde cevap ver... AMİN

11. Rainbyte :
Rabbimden hayirlisiyla bu sene tum derslerimi yuksek notla geçip hayirlisiyla basarili şekilde
mezun olmayi, derslerime calismam icin de bol azim, sabir ve zihin acikligi diliyorum.
Icimdeki bitmek bitmeyen huzursuzlugun tez vakitte gecmesini ve de hakkkimdaki hayirli, icinde Allah korkusu olan, her daim bana destek olacak,
olgun, yakisikli hem kendisi hem ailesi duzgun, guzel bir isi olan,merhametli bir es istiyorum tez ve hayilei vakitte insallah
ayrica bu dua topiğindki tüm kardeslerimin gonullerinden gecenn kabul olur insallah
AMIN AMIN AMIN..

12. elanur84

13.yaslikiz
14.sevgilim06: Ya Rabbim sen bana iki cihanda mutlu olabilecegim gonlume gore bir es nasip et.Bana asik olan ve benim de ona asik olacagim bir es.Beraber sana ibadet edecegim es ve cocuklar nasip eyle.Yuvamdan saglik huzur mutluluk sevgi ve bereketi eksik etme.Hayirli bir es , is ve evlatlar nasip et.Duami Ulu Kabede yapilan dualardan eyleyip tez zamanda kabul et.
Tum listedeki dua arkadaslarimin ve benim dualarimi tez vakitte kabul et Rabbim.Sen hakkimizda hayirlisini ver Allahim..Amin.

15.. zerenteacher:

Allahım ; Aslı'nın karşısına tez zamanda sevip içine sinebilecek , Aslının ailesini kendi ailesi gibi görecek, onları olduğu gibi kabul edecek biriyle , mutlu huzurlu bir evlilik yapmasını tez zamanda nasip eyle..

CANLARIM DUALARINIZI OKUDUM ALLAH GÖNLÜNÜZDEN GECENLERİ OL EMRİYLE HAYIRLISI İLE OLDURSUN DUALARIMIZ KABUL OLSUN.LİSTEYİ TAMAMLADIM.ALLAH DUALARIMMIZI KABUL ETSİN İNŞAALLAH BİRBİRİMİZE GÜZEL HABERLER VERMEYİ NASİPETSİN TOPİĞİMİZE BEREKET UGUR MUTLULUK SANS GELSİN İNSALLAH AMİN:21::21::21:

Aybirgenim duani ettim rabbim insallah kabul eyler ve cok mutlu huzurlu hayırlı bi yuvan olur. Amin
ve hepimizin adini da gecirip dua ettim hayirlisiyla mutlu Haberlerimiz gelir inş yakında. Amin

sevgili dua arkadaşlarım görücülerim bugün arayacaklardı ama aramamışlar :( heralde olmadı yada çevreden biri bizi kötüledi o yüzden vazgeçtiler :( herşeyin hayırlısı olsun tabi ama üzüldüm açıkcası :(

sevgili dua arkadaşlarım görücülerim bugün arayacaklardı ama aramamışlar :( heralde olmadı yada çevreden biri bizi kötüledi o yüzden vazgeçtiler :( herşeyin hayırlısı olsun tabi ama üzüldüm açıkcası :(

canım ararlar daha .insallah hayırlısı ile ararlar lütfen üzülme ben inanıyorum güzel haberler getirecegine

Back
X