Hayırlı eş için birlikte dua edelim

6)ddilsah: Bismillahirrahmanirrahim. Yarabbi! bir adam sevdim. Dinim, dünyam, ahiretim için hayırlıysa onu bana helal kıl. Geçmiş günahlarımızı affeyle ve mazide yaşadığımız acıları bize unuttur. Şayet birbirimiz için hayırlıysak, gönlümüzü birbirine kördüğüm eyle.. Aynı Hz. Muhammed ve Hz. Aişe gibi.. Ben Fatıma olayım ya Hakk o Ali.. Evimizden yuvamızdan gönlümüzden huzuru bereketi ve muhabbeti eksik eyleme. Rahmetine sığındım ya Râb, hayırlısıyla evlenmek ve anne olmak isterim. Dileğimin kabul ve makbul olması için duacıyım. Hayırlısıyla beni helalime kavuştur. Allahümme salli ala seyyidina Muhammed.. Velhamdulillahi rabbil alemin. (AMİN)

Arkadaşım duanı yaptım Allah tez zamanda kabul eylesin.

6)ddilsah: Bismillahirrahmanirrahim. Yarabbi! bir adam sevdim. Dinim, dünyam, ahiretim için hayırlıysa onu bana helal kıl. Geçmiş günahlarımızı affeyle ve mazide yaşadığımız acıları bize unuttur. Şayet birbirimiz için hayırlıysak, gönlümüzü birbirine kördüğüm eyle.. Aynı Hz. Muhammed ve Hz. Aişe gibi.. Ben Fatıma olayım ya Hakk o Ali.. Evimizden yuvamızdan gönlümüzden huzuru bereketi ve muhabbeti eksik eyleme. Rahmetine sığındım ya Râb, hayırlısıyla evlenmek ve anne olmak isterim. Dileğimin kabul ve makbul olması için duacıyım. Hayırlısıyla beni helalime kavuştur. Allahümme salli ala seyyidina Muhammed.. Velhamdulillahi rabbil alemin. (AMİN)
Arkadaşım duanı yaptım Allah tez zamanda kabul eylesin.

Canım aminn çok teşekkür ederim. Allah razı olsun.

7 -) Zerenteacher (Aslı) : Allahım ; Aslı'nın karşısına tez zamanda sevip içine sinebilecek , Aslının ailesini kendi ailesi gibi görecek, onları olduğu gibi kabul edecek biriyle , mutlu huzurlu bir evlilik yapmasını tez zamanda nasip eyle..

İsmi Azam ve 10 tefriciye okudum canım :)Tez zamanda sevip içine sinebilecek biriyle yuva kurarsın inşallah:):16:

teşekkür ederim canımcımmm; hepimiz inşallah

Zerenteacher (Aslı) : Allahım ; Aslı'nın karşısına tez zamanda sevip içine sinebilecek , Aslının ailesini kendi ailesi gibi görecek, onları olduğu gibi kabul edecek biriyle , mutlu huzurlu bir evlilik yapmasını tez zamanda nasip eyle..

100 Ya Vedud, 100 Ya Fettah okudum canım. Rabbim dualarını yaşamayı nasip etsin.. Tez zamanda mutluluk haberlerini alırız inşallah:16:

çok teşekkür ederim canım..

Asli arkadasim
duani yaptim cnm.Allah ins istedigin gibi hayirli iyi insani karsina cikarsin.

Yasin / Ismi azam/ furkan suresi 74 ayeti okudum

Kizlar telden yaziyorum.Alinti yapamadim.
Dua eden herkesten Allah razi olsun..
Sikintida olan arkadaslarimizin sikintilari gider ins tez tamanda ..hepimiz istedigimiz gibi mutlu oluruz.Allah yardimcimiz olsun hepimizin.Dualarimiz kabul olsun ins.Amin.

Asli arkadasim
duani yaptim cnm.Allah ins istedigin gibi hayirli iyi insani karsina cikarsin.

Yasin / Ismi azam/ furkan suresi 74 ayeti okudum

Beni de ekleyin lütfen.Hangi dualar okunuyor ,kim seçiyor?

Bana da iyi olanlardan seçer misiniz?

Duamı verereyim mi?Liste başladı mı?Birisi 21 inde demiş ,birisi yeni listemiz demiş?

Cnm aramiza hosgeldin.Evlilik icin Furkan suresi 74.Ayet i okuyarak baslayabilirsin.Allah gonlune gore versin ins.

tamam canım hosgeldin.bu liste 20 de bitecek sen 20 den önce bildir datlım 19 u gibi.allah kabul etsin amin:21:

Canım nasıl oluyum bitti ama sandığımdan çok daha huzurluyum ve sandığımdan çok daha güçlüyüm, kimbilir belki de dualarınız sayesindedir, devam etme ihtimali yüzde bir ama kalbim kırıldı bi kere, çok incindim çok üzüldüm, kaç gündür doğru dürüst hiç bişey yemedim ama ben sonuç ne olursa olsun Allah ın beni hakkımda hayırlı olana ulaştıracağına inanıyorum, sizi çok seviyorum dua kardeşlerim, gönül dostlarım, dert ortaklarım:16:Bana bu olayın hakkımda hayırlı olan neyse o şekilde sonuçlanabilmesi ve sonuç ne olursa olsun en az hasarla kurtulabilmem için dua edin nolur, nebiliyim belki benim de sınavım böyledir, hakkımızda hayırlı olanı da biz bilemeyiz Allah bilir, Allah ım hakkımızda hayırlı olana gönlümüzü razı eylesin veya gönlümüzdekini hakkımızda hayırlı eylesin :21:

canım benim sen daha önemlisin senin saglıgın iyiliğin daha önemli bizim için degerlisin.bak bende evlenip ayrıldım.simdi iyiki ayrılmısım diyorum .bir gün ayrıldıgıma sevinecegim aklıma gelmezdi.hakkında hayırlı ise hersey yoluna girsin canım.allah yardımcın olsun allah hergün sükredecegin bir ömür omzunda yaşlanacağın insan kimse onu cıkarsın karsına bu kişio kişide olabilir.seni kim mutlu edecekse o hayırlın olsun.ve en yakın zamanda esin olsun insallah.seni cok iyi anlıyorum ama hersey düzelebilirde canım.yüzyüze konussanız keskebelki hersey daha cabuk hallolur.:26:

haftasonu giremedim fakat dualarınizi okudum , rabbim gönlünüzden geçen herşeyi tüm dua arkadaşlarımkilye birlikte en yakın zmada olduversin inşallah, huzur, sağlık, bolpara en en hayırlı kapılar açılsın inşallah hepimize , rabbim huzursuz olanlara, çıkmazda hissedenlere, hasta olanlara yada yakınları hasta olanlara gönül ferahlığı ver yarabbim, annemin hep içime su septiği bi söz vardır, kara gün kararıp kalmıyo elbet bitecek bugünlerde... hayırlı haftalar herkese

Ne güzel bir dua o.Rabbim eş diye yazdığını aşk diye çıkarsın karşına...İnşallah bütün acı çekmiş ,yaşını almış bayanlar için olsun bu duam...

Ben de yine bir ayrılık acısı yaşıyorum.yaş 35....Benim için de bu yönde dua edin..Moralim iyi değil,depresyon azdı..Yaşama sevinci dileyin banqa..

amın canım insallah:31: kendimden hic beklenmeyen bi sekilde sevdim ben de cok hayret ediyorum, sanirim her anlamda
bana hitap eden bi insan ilk kez cikti karsima...:31: ne diyelim, hepimizin icin hayirlisi olsun.
terkedilsem daha az koyardi oyle diyeyim. :31: aman Allah kimseye vermesin boyle bisi, dilerim bundan sonra bu tarz iliskilerle savrulmam. Rabbim es diye yazdigini ask diye cikarir karsima... :14:

erenay
cnm cok guzel dualar etmissin.Allah razi olsun .Allah gonlumuze gore versin hepimizin.

(((Aybirgen

hakkinda hayirlisi olsun ins.Durumu bu sekilde karsilayip huzurlu olmana sevindim.

Duygu
Ins bundan sonra hep yuzun gulsun arkadasim.dualarinizda olmak cok guzel.

Rainbyte

Cnm Allah yardimcin olsun . mutlaka 7 gun istihareye yat ve Yarabbi sevdigim benim icin hayirli ise olumlu goreyim sevmeye devam edeyim delise ondan sogut beni diye dua et.Zaten istihareye yatinca ruya gormesen bile icine dogan sey onemli.icine kotu dogarsa uzak dur cnm.Mutlaka yapmalisin...Gercekten istihareye yatan insana Allah yardim edermis.Allah gercekten insanin icine dogduruyor hayirlimi deilmi .7 defa yatmak sunnet.Hem daha iyi sonuc alirsin.

Tulipa

Aramiza hemen katil cnm.Allah yardimcin olsun.Ins seni sevecek kiymetini bilecek biri hayirli tez zamnda karsina cikar .Amin..

çok uzun zamandır buraya uğramıyormm liste tıkır tıkır gidiyo galiba çook sevndimm:16::16::16: sizsen bi ricam olucak ilgilenirseniz sevinirim kızlaar bi tanıdığım yiğit var üniversite sınavına hazırlanıyo. kendisi 2 sene önce babasını kaybetti ve senelerdir hem okuyup hem çalışıyo bi ara durumları zorlayıp dershaneye başladı ama eve yük olunca bırakmak zorunda kaldı.. onunla konuşamıyorum ve kendisi için çok üzülüyorum onun için her pazar yasin okuyorum kızlaar kendisi 12 de okuldan çıkıyo 2 de işe başlıyo ve 10 a kadr çalışıyo çalışmaya pek vakti olmuyo yani.. sizden ricam bu yiğit için hayırlı bir üniversite kazanması için 41 yasin toplatsam kimler okur acaba yada okuyabilenler salavatı mecule yada tefriciye gibi yardımcı olursanız çook sevinirimmm:16::16::16:

Ben okurum, inşallah 1 tane Yasin. İsmi neydi? Yiğit mi?

Canım nasıl oluyum bitti ama sandığımdan çok daha huzurluyum ve sandığımdan çok daha güçlüyüm, kimbilir belki de dualarınız sayesindedir, devam etme ihtimali yüzde bir ama kalbim kırıldı bi kere, çok incindim çok üzüldüm, kaç gündür doğru dürüst hiç bişey yemedim ama ben sonuç ne olursa olsun Allah ın beni hakkımda hayırlı olana ulaştıracağına inanıyorum, sizi çok seviyorum dua kardeşlerim, gönül dostlarım, dert ortaklarım:16:Bana bu olayın hakkımda hayırlı olan neyse o şekilde sonuçlanabilmesi ve sonuç ne olursa olsun en az hasarla kurtulabilmem için dua edin nolur, nebiliyim belki benim de sınavım böyledir, hakkımızda hayırlı olanı da biz bilemeyiz Allah bilir, Allah ım hakkımızda hayırlı olana gönlümüzü razı eylesin veya gönlümüzdekini hakkımızda hayırlı eylesin :21:

Bence o kişi hakkında hayırlı değildi, böyle hissediyorum nedense. Hatta hissetmiştim, daha önceden de. Ama söyleyemedim.
İnşallah bundan sonra mucize gibi bir insanla karşılaşırsın. :16:

8)Erenay:Güzel Allahım senin sevdiğin bir kulunu onunla benide sevebileceğin Peygamber efendimize birlikte Ümmet olabileceğimiz doğruluktan, azimden, vefadan, sadakatten, tatlı dilden, birde benden vazgeçmeyen hem bu dünyada hem ahiretimizde birlikte olabileceğimiz, hayırlı çocuklar yetiştirebileceğimiz aile kurmama yardım eyle... birtek senden isteyebilirim, sana yalvarabilirim...
ailesi aileme uygun ve anlaşabilen, helalinden bol para kazanan ve hayırlı yerlere kullanan, yakışıklı, beni seven ve benimde onu sevebileceğim, örnek aile, çift olabileceğimiz 'kumrular gibi, Peygamberimizin(S.a.v) kördüğüm gibi sevdiği Hz Aişe gibi... huzurlu ve senin yolundan giden bir yuvam olsun istiyorum . Rabbim bilirim kulun İnşallah derse sen 'inşa' edersin . yanlış kişilerin arkasından gitmeden hayırlısıyla en yakın zamanda onu karşıma çıkar ve güzel başlangıçlara hayırla adım atalım...

CAnım benim Rabbim bütün muradlarını hayırlısıyla nasip etsin ...Gönlüne göre eş nasip etsin inşallah tez vakitte:16:

8)Erenay:Güzel Allahım senin sevdiğin bir kulunu onunla benide sevebileceğin Peygamber efendimize birlikte Ümmet olabileceğimiz doğruluktan, azimden, vefadan, sadakatten, tatlı dilden, birde benden vazgeçmeyen hem bu dünyada hem ahiretimizde birlikte olabileceğimiz, hayırlı çocuklar yetiştirebileceğimiz aile kurmama yardım eyle... birtek senden isteyebilirim, sana yalvarabilirim...
ailesi aileme uygun ve anlaşabilen, helalinden bol para kazanan ve hayırlı yerlere kullanan, yakışıklı, beni seven ve benimde onu sevebileceğim, örnek aile, çift olabileceğimiz 'kumrular gibi, Peygamberimizin(S.a.v) kördüğüm gibi sevdiği Hz Aişe gibi... huzurlu ve senin yolundan giden bir yuvam olsun istiyorum . Rabbim bilirim kulun İnşallah derse sen 'inşa' edersin . yanlış kişilerin arkasından gitmeden hayırlısıyla en yakın zamanda onu karşıma çıkar ve güzel başlangıçlara hayırla adım atalım...

CAnım benim Rabbim bütün muradlarını hayırlısıyla nasip etsin ...Gönlüne göre eş nasip etsin inşallah tez vakitte:16:

Allah razı olsun arkadaşım inşallah listedeki tüm arkadaşlarımla beraber hepimizin yüzü daimi gülsün.. çok tşk ederim yarın da inşalah sana dua edicez bu geceden hayırlar üzerinde olsun seni bulsun:)

Selam kizlar,

Ben de isterseniz araniza katilmak istiyorum. Kisaca kendimden bahsedeyim: 26 yasindayim, gonlumda biri var ve Allah'in onu bana nasip etmesini cok istiyorum, nerdeyse her gece dua ediyorum. Beni de rica etsem listeye ekler misiniz? Ben inaniyorum ki Allah hepimize hayirli, guzel, sevgi dolu yuvalar nasip edecek, tevekkul etmeyi birakmayalim.

Selam kizlar,

Ben de isterseniz araniza katilmak istiyorum. Kisaca kendimden bahsedeyim: 26 yasindayim, gonlumda biri var ve Allah'in onu bana nasip etmesini cok istiyorum, nerdeyse her gece dua ediyorum. Beni de rica etsem listeye ekler misiniz? Ben inaniyorum ki Allah hepimize hayirli, guzel, sevgi dolu yuvalar nasip edecek, tevekkul etmeyi birakmayalim.

Hoşgeldin aramıza cherry:3:
bu listeyi yariladik. Yeni listemiz 21inde başlayacak. O zamana kadar gene de bize dua edebilirsin gonlunden nasil geçiyorsa.
Biz de sana ederiz. En azindan listedeki dualarimizi 1 kere okusan yine yeter. Ya da yeni listeye gelirsin.
Bu arada sevdigin kisi de seni seviyor mu umut var mi. Ben de seviyorum birini, gozumden ipirak. Hayirlisi bakalim. Dua edelim birbirimize:29:

kızlarrrr:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
maşallah maşallah maşallah diyorum.
burada duaya başladığımızdan beri sevgilim bana bir düşkün oldu..
maşallah subhanallah barekallah:nazar::nazar::nazar::nazar:
duanın ve dua kardeşliğinin gücüne inanıyorum.
hepiciğinizi öptüm kocaman kocaman:16::16:

İnşallah muradımıza ereririz hep birlikte (AMİNNNN)

Son düzenleme:
Cnm senin duani yaptim .Allah kabul etsin ins gonlune gore hayirli biri tez zamanda karsina cikar.hayirli mutlu yuvan olur.

Yasin / ismi azam/ furkan suresi 74 ayet ve Hz yunus petgamverin duasini okudum.kabul olur ins

Tum listeki arkadaslar hepinizin dualarini da tek tek okudum.Allah bu mubarek gunlerde kabul eder ins.Hepimiz hayirli mutlu haberlerle geliriz ins.Amin... yarinda cok cok dua edelim birbirimize..

Cnm senin duani yaptim .Allah kabul etsin ins gonlune gore hayirli biri tez zamanda karsina cikar.hayirli mutlu yuvan olur.

Yasin / ismi azam/ furkan suresi 74 ayet ve Hz yunus petgamverin duasini okudum.kabul olur ins

Allah razı olsun arkadaşım,
nasıl güzel hissetiriyosunuz beni , hiç tanımadığım hatta isimlerini bile bilmediğim iyi yürekler benim içinde dua ediyo Allah hepinizden binlerce kez razı olsun iyi yürekler, temiz kalpler, içten dualar, rabbimin sevdiği kullar yuzusuyu hürmetine hepinizin sesini duysun en hayırlı kapıları teker teker hepimize açsin inşallah...

Hoşgeldin aramıza cherry:3:
bu listeyi yariladik. Yeni listemiz 21inde başlayacak. O zamana kadar gene de bize dua edebilirsin gonlunden nasil geçiyorsa.
Biz de sana ederiz. En azindan listedeki dualarimizi 1 kere okusan yine yeter. Ya da yeni listeye gelirsin.
Bu arada sevdigin kisi de seni seviyor mu umut var mi. Ben de seviyorum birini, gozumden ipirak. Hayirlisi bakalim. Dua edelim birbirimize:29:

O zaman geceleri sizi de katiyorum :nazar:

Bilmiyorum, hoslaniyor mu ne yapiyor tam emin degilim.....zaman gosterecek sanirim, sabir gostere gostere tukendim resmen.

Beni de dualarinaz katin :3:

Selam kizlar,

Merhaba hosgeldin seni burada gördügüme gercekten cok sevindim.

O zaman geceleri sizi de katiyorum :nazar:

Bilmiyorum, hoslaniyor mu ne yapiyor tam emin degilim.....zaman gosterecek sanirim, sabir gostere gostere tukendim resmen.

Beni de dualarinaz katin :3:

sız dıye genel olarak bana mı hitap ettin anlamadım ama bana sen diyebilirsin:1::1:
dualarımdasın bundan sonra. seni en ii ben anlarım:ssz::14:

Back
X