Hayırlı eş için birlikte dua edelim

Allah razı olsun arkadaşım,
nasıl güzel hissetiriyosunuz beni , hiç tanımadığım hatta isimlerini bile bilmediğim iyi yürekler benim içinde dua ediyo Allah hepinizden binlerce kez razı olsun iyi yürekler, temiz kalpler, içten dualar, rabbimin sevdiği kullar yuzusuyu hürmetine hepinizin sesini duysun en hayırlı kapıları teker teker hepimize açsin inşallah...

cnm Allah senden de razi olsun.ins tum dileklerin dualarin kabul olur.ben de sizin gibi temiz insanlarin dualarini aldigim icin cok mutluyum.daha once sokakta gordugum yasli teyze amcalara bana dua edin bekarim derdim.keske bana da devamli dua eden birileri olsa derdim hep icimden.evlilik duasi diye nette ararken bu topigi gordum ve cok imrendim.dedim ne kadar guzel birbirlerine dua ediyorlar. Aralarina katilsam alirlarmi diye dusundum.ve katildim ve cok guzel karsilandim.

Allah hepinizden razi olsun.Rabbim hepimize hayirli kapilar acsin.Bizleri ins iyilerle karsilastirsin.mutlu huzurlu yuvalar kurmayi.imanli edepli kisilerle evlenmeyi salih evlatlar yetistirmeyi nasip etsin ins...ins buraya yazariz biz evlendik mutluyuz diye.. Amin.Hepimizin birbirinin duasina ihtiyaci vardi belki de.Allah bizleri karsilastirdi.sukurler olsun Allah'a..

Yeni gelen arkadaslar hemen katilin aramiza.hosgeldiniz sizler de...

O zaman geceleri sizi de katiyorum :nazar:

Bilmiyorum, hoslaniyor mu ne yapiyor tam emin degilim.....zaman gosterecek sanirim, sabir gostere gostere tukendim resmen.

Beni de dualarinaz katin :3:

Cnm hosgeldin.aramiza katil hemen Evlilik duasi okuyabilirsin.furkan suresi 74.ayet.Bir de istihare namazi kil cnm .sevdigin hakkinda hayirli mi diye .7 gece kilip icine dogana bak.icine olumsuz doguyorsa sogursun zaten.Istihare namazi kilana Allah yardim edermis.Kararsiz veya teredutte kalindigi zaman kilmak cok ii olur.Allah' a emanet ol..

kızlarrrr:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
maşallah maşallah maşallah diyorum.
burada duaya başladığımızdan beri sevgilim bana bir düşkün oldu..
maşallah subhanallah barekallah:nazar::nazar::nazar::nazar:
duanın ve dua kardeşliğinin gücüne inanıyorum.
hepiciğinizi öptüm kocaman kocaman:16::16:

İnşallah muradımıza ereririz hep birlikte (AMİNNNN)

cnm cok sevindim.. ins daha guzel mutlu haberlerini aliriz.ben de masallah diyim.Allah nazarlardan korusun.Araniz hep iyi olsun.Ins dua etmeye devam ediyoruz. dua ettikten sonra hersey guzel olur ins.Allah'a emanet ol.

Aybirgen canım galiba senin sıkıntıların var ayrılmışsın galiba tam okuyamadım heryeri ama anladığım kadarıyla öyle bişeyler olmuş. Allah en kısa zamanda toparlamanı hayatına en iyi şekilde devam etmeni nasip etsin, gönlüne göre birisi en kısa zamanda çıksın karşına inş. Ay çok zor bir durum şöyle düşününce Allah'tan bol metanet diliyorum senin için. Dua gerçekten çok güçlü bir silah, duaların gücünden ümidini kesme kardeşim.

canım benim sen daha önemlisin senin saglıgın iyiliğin daha önemli bizim için degerlisin.bak bende evlenip ayrıldım.simdi iyiki ayrılmısım diyorum .bir gün ayrıldıgıma sevinecegim aklıma gelmezdi.hakkında hayırlı ise hersey yoluna girsin canım.allah yardımcın olsun allah hergün sükredecegin bir ömür omzunda yaşlanacağın insan kimse onu cıkarsın karsına bu kişio kişide olabilir.seni kim mutlu edecekse o hayırlın olsun.ve en yakın zamanda esin olsun insallah.seni cok iyi anlıyorum ama hersey düzelebilirde canım.yüzyüze konussanız keskebelki hersey daha cabuk hallolur.:26:

Canım senin için en hayırlısı neyse dilerim tez vakitte gelir bulir weni, hem belki bakarsın en kralindan yüzük alir takar, namazinda niyazinda olur bilemezsin. İnşallah senin icin eski sozlun hayirliysa da dilerim tum sorunlar hallolur ve de bi ömür evli mutlu cocuklu olursunuz.
tevekkül ve duaya devam edicez. Kaderimize razi olmak zorundayiz. Ne guzel isyana varmiyor sözlerin.
Dilerim hep güçlü ve mutlu ol.

Duygucum iltifatin icin de sag ol kuzum. Iyi dileklerin icin de. Bu da benim sinavim demek ki.
belki yeterince dua etmiyorum belki Rabbim daha fazlasini istiyor bilmiyorum.
Belki de daha samimi ve daha aci cekerek etmem lazim bilmiyorum.
Bi ses gelse sevdigimden, ufacik bi yol bulsam onla kesisecek gene beklerim ben ama yok. :14::14:

Bu arada çarşamba gunu aşure gunu. Oruc tutabilirseniz tutun kizlar.cok buyuk sevabi var. Peygamberimiz de tavsiye etmiş.
Gunahlarimizin affolmasina vesile olur inş. Belki dualarimizin kabulüne gunahlarimiz engeldir:34: bilemeyiz di mi:34:
Bir de sevdigime kavuşmam icin dua edin bana akliniza gelirsem nolur..:50:
Yüzük konusunda sıkıntılarımız olmuştu ama sonradan çok güzel bi pırlanta almıştı:43:

erenay
cnm cok guzel dualar etmissin.Allah razi olsun .Allah gonlumuze gore versin hepimizin.

(((Aybirgen

hakkinda hayirlisi olsun ins.Durumu bu sekilde karsilayip huzurlu olmana sevindim.

Duygu
Ins bundan sonra hep yuzun gulsun arkadasim.dualarinizda olmak cok guzel.

Rainbyte

Cnm Allah yardimcin olsun . mutlaka 7 gun istihareye yat ve Yarabbi sevdigim benim icin hayirli ise olumlu goreyim sevmeye devam edeyim delise ondan sogut beni diye dua et.Zaten istihareye yatinca ruya gormesen bile icine dogan sey onemli.icine kotu dogarsa uzak dur cnm.Mutlaka yapmalisin...Gercekten istihareye yatan insana Allah yardim edermis.Allah gercekten insanin icine dogduruyor hayirlimi deilmi .7 defa yatmak sunnet.Hem daha iyi sonuc alirsin.

Tulipa

Aramiza hemen katil cnm.Allah yardimcin olsun.Ins seni sevecek kiymetini bilecek biri hayirli tez zamnda karsina cikar .Amin..

Ben okurum, inşallah 1 tane Yasin. İsmi neydi? Yiğit mi?

Bence o kişi hakkında hayırlı değildi, böyle hissediyorum nedense. Hatta hissetmiştim, daha önceden de. Ama söyleyemedim.
İnşallah bundan sonra mucize gibi bir insanla karşılaşırsın. :16:

Aybirgen canım galiba senin sıkıntıların var ayrılmışsın galiba tam okuyamadım heryeri ama anladığım kadarıyla öyle bişeyler olmuş. Allah en kısa zamanda toparlamanı hayatına en iyi şekilde devam etmeni nasip etsin, gönlüne göre birisi en kısa zamanda çıksın karşına inş. Ay çok zor bir durum şöyle düşününce Allah'tan bol metanet diliyorum senin için. Dua gerçekten çok güçlü bir silah, duaların gücünden ümidini kesme kardeşim.
Canlarım hepinize çok teşekkürler, Allah razı olsun hepinizden, dualarınızı eksik etmeyin nolur:16::16::16:

8)Erenay:Güzel Allahım senin sevdiğin bir kulunu onunla benide sevebileceğin Peygamber efendimize birlikte Ümmet olabileceğimiz doğruluktan, azimden, vefadan, sadakatten, tatlı dilden, birde benden vazgeçmeyen hem bu dünyada hem ahiretimizde birlikte olabileceğimiz, hayırlı çocuklar yetiştirebileceğimiz aile kurmama yardım eyle... birtek senden isteyebilirim, sana yalvarabilirim...
ailesi aileme uygun ve anlaşabilen, helalinden bol para kazanan ve hayırlı yerlere kullanan, yakışıklı, beni seven ve benimde onu sevebileceğim, örnek aile, çift olabileceğimiz 'kumrular gibi, Peygamberimizin(S.a.v) kördüğüm gibi sevdiği Hz Aişe gibi... huzurlu ve senin yolundan giden bir yuvam olsun istiyorum . Rabbim bilirim kulun İnşallah derse sen 'inşa' edersin . yanlış kişilerin arkasından gitmeden hayırlısıyla en yakın zamanda onu karşıma çıkar ve güzel başlangıçlara hayırla adım atalım..

Canım dualarını okudum Allah kabul etsin :21:

kızlarrrr:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
maşallah maşallah maşallah diyorum.
burada duaya başladığımızdan beri sevgilim bana bir düşkün oldu..
maşallah subhanallah barekallah:nazar::nazar::nazar::nazar:
duanın ve dua kardeşliğinin gücüne inanıyorum.
hepiciğinizi öptüm kocaman kocaman:16::16:

İnşallah muradımıza ereririz hep birlikte (AMİNNNN)

canım ben bizimdebebişimizolsun banlandımda kuzum arkadastan yazıyorum cok sevindim masallah masallah:nazar::nazar::nazar:hadi insallah müjdelerle gel
cok sevindim canım netten bi söz gördüm cok hosuma gitti

Sadaka, belâyı önler. Ama dua, kaderi değiştirir!

Son düzenleme:
Cebrail aleyhisselam, Peygamber efendimize gelip, bir gencin o gece öleceğini haber verdi. Peygamber efendimiz o genci çağırıp, ne gibi bir arzusu olduğunu sordu. Genç evlenmek istediğini söyledi. Hemen evlendirildi. O gece, genç ve hanımı namaz kılıp dua ettiler. Kendileri için hazırlanan yemekleri yiyecekleri esnada, kapıya bir fakir gelip yiyecek istedi, yemeğin hepsini ona verdiler. Fakir çok sevindi, dua edip gitti.

Sabah oldu. Peygamber efendimiz gencin ölüm haberini bekliyordu. Bir haber gelmeyince, birisini gönderdi. Haberci geri gelip, gencin hayatta ve neşe içinde olduğunu bildirdi. Cebrail aleyhisselam Peygamber efendimize gelip, gencin gece bir fakire kendi yemeğini verdiğini, fakirin de ettiği dua sebebiyle, Cenab-ı Hakkın, gencin ömrünü uzattığını bildirdi. Gencin yatağındaki yastığın altına bakılmasını istedi. Yastığının altında, ölmüş büyük bir yılan buldular. Verdiği sadaka ve fakirin duası sebebiyle, yılanın genci sokamadığı anlaşıldı.

canlarım ben bizimdebebişimizolsun banlandım 17 ne dek burdan gircem canlarım

8)Erenay:Güzel Allahım senin sevdiğin bir kulunu onunla benide sevebileceğin Peygamber efendimize birlikte Ümmet olabileceğimiz doğruluktan, azimden, vefadan, sadakatten, tatlı dilden, birde benden vazgeçmeyen hem bu dünyada hem ahiretimizde birlikte olabileceğimiz, hayırlı çocuklar yetiştirebileceğimiz aile kurmama yardım eyle... birtek senden isteyebilirim, sana yalvarabilirim...
ailesi aileme uygun ve anlaşabilen, helalinden bol para kazanan ve hayırlı yerlere kullanan, yakışıklı, beni seven ve benimde onu sevebileceğim, örnek aile, çift olabileceğimiz 'kumrular gibi, Peygamberimizin(S.a.v) kördüğüm gibi sevdiği Hz Aişe gibi... huzurlu ve senin yolundan giden bir yuvam olsun istiyorum . Rabbim bilirim kulun İnşallah derse sen 'inşa' edersin . yanlış kişilerin arkasından gitmeden hayırlısıyla en yakın zamanda onu karşıma çıkar ve güzel başlangıçlara hayırla adım atalım...

9)Sevgilim06: Ya Rabbim sen bana iki cihanda mutlu olabileceğim gönlüme göre bir es nasip et.Bana aşık olan ve benim de ona aşık olacağım ve ailemin de seveceği isteyeceği bir eş.Beraber sana ibadet edeceğim es ve çocuklar nasip eyle.Yuvamdansağlıkhuzur mutluluk sevgi ve bereketi eksik etme .Hayırlı bir es , is ve evlatlar nasip et .Duamı Ulu Kabe de yapılan dualardan eyleyip tez zamanda kabul et.

dualarınızı okudum canlarım Allah gönlünüzdekileri ol emri ile hayırlısı ile oldursun insallah amin(bizimdebebisimizolsun)

Son düzenleme:
Yüzük konusunda sıkıntılarımız olmuştu ama sonradan çok güzel bi pırlanta almıştı:43:

Canlarım hepinize çok teşekkürler, Allah razı olsun hepinizden, dualarınızı eksik etmeyin nolur:16::16::16:

canım benim hakkında hayırlısı olsun Allah hakkında hayırlı kim ise onu karsına cıkarsın ve insallah barısırsın canım hayırlı ise..

cnm ben de dua etmeye katildigimdan beri hakkinda hayirlisi olmasi icin dua etmistim.bizler de uzulduk.. ama ins boylesi hayirlidir.daha iyi biri cikar karsina.cunku dua ettik sonuc olumsuz oldu.. ben ona cok takilmistim.acaba senin icin hayirli olurmu diye ? Kader de yazildiysa yine olur belki ama Ins sana denk namazini kilan imanli edepli biri karsina cikar cnm .Allah'a emanet ol.

Son düzenleme:
Hergun listedeki sirasi gelen arkadasin duasini okuyorum arkadaslar. Aybirgen Rabbim yasadiklarini unutturacak cok mutlu olacagin insani bir an once karsina cikarir ins. Butun acilarini unutturur.

Cebrail aleyhisselam, Peygamber efendimize gelip, bir gencin o gece öleceğini haber verdi. Peygamber efendimiz o genci çağırıp, ne gibi bir arzusu olduğunu sordu. Genç evlenmek istediğini söyledi. Hemen evlendirildi. O gece, genç ve hanımı namaz kılıp dua ettiler. Kendileri için hazırlanan yemekleri yiyecekleri esnada, kapıya bir fakir gelip yiyecek istedi, yemeğin hepsini ona verdiler. Fakir çok sevindi, dua edip gitti.

Sabah oldu. Peygamber efendimiz gencin ölüm haberini bekliyordu. Bir haber gelmeyince, birisini gönderdi. Haberci geri gelip, gencin hayatta ve neşe içinde olduğunu bildirdi. Cebrail aleyhisselam Peygamber efendimize gelip, gencin gece bir fakire kendi yemeğini verdiğini, fakirin de ettiği dua sebebiyle, Cenab-ı Hakkın, gencin ömrünü uzattığını bildirdi. Gencin yatağındaki yastığın altına bakılmasını istedi. Yastığının altında, ölmüş büyük bir yılan buldular. Verdiği sadaka ve fakirin duası sebebiyle, yılanın genci sokamadığı anlaşıldı.

canlarım ben bizimdebebişimizolsun banlandım 17 ne dek burdan gircem canlarım

Cok guzel bir hikayeymis cnm.Allah herseyin hayirlisini nasip etsin hepimize ..evliliginde olumunde omurumuzunde hayirlisini..biz dua edelim Mevlam neylerse guzel eyler.Rabbim hakkimizda hayirlisi nasip et bizi feraha cikar.Amin.

Seni kim niye banliyor be duygum koptum ya:27::27:
bi kac saat once gene aglaya aglaya dua ettim. Acaba gunahlarimdan dolayi mi kabul olmuyor dualarim kafayi yiyeceğim.
İşim gücüm rast gitmiyor bi sevdiğim degil ki mesele. Ne eller gibi gezip tozuyorum ne enstrüman imi calıyorum ne spor yapıyorum.
Isim gücüm herseyim okul diye.. ama sınavım kötü gecti artik nerelere gideyim bilmiyorum.
Otur otur aldigim kilolar paikolojimi bozdu,aynadaki ben yaslanmis çökmüş resmen annemin dedigi gibi.
Bitecek inş bu sene cok güzel geçecek. :14::14: şimdi yine derse oturuyorum. Bu halimden en cok kendim daraldim. Sonra da en yakin arkadaşım:50:
Yarin mübarek Gün bol bol dua edelim. Bi de yarın hastaneye gidiyorum agrilarim var basimda. Dua edin bana kardeşler. Operim hepiciginizi:31::16:

Son düzenleme:
Seni kim niye banliyor be duygum koptum ya:27::27:
bi kac saat once gene aglaya aglaya dua ettim. Acaba gunahlarimdan dolayi mi kabul olmuyor dualarim kafayi yiyeceğim.
İşim gücüm rast gitmiyor bi sevdiğim degil ki mesele. Ne eller gibi gezip tozuyorum ne enstrüman imi calıyorum ne spor yapıyorum.
Isim gücüm herseyim okul diye.. ama sınavım kötü gecti artik nerelere gideyim bilmiyorum.
Otur otur aldigim kilolar paikolojimi bozdu,aynadaki ben yaslanmis çökmüş resmen annemin dedigi gibi.
Bitecek inş bu sene cok güzel geçecek. :14::14: şimdi yine derse oturuyorum. Bu halimden en cok kendim daraldim. Sonra da en yakin arkadaşım:50:
Yarin mübarek Gün bol bol dua edelim. Bi de yarın hastaneye gidiyorum agrilarim var basimda. Dua edin bana kardeşler. Operim hepiciginizi:31::16:

banladılar beniiiii :17::17::17: canım yanlıs topiğe dua yayınlayınca banlandım günlükte dua ne alaka oldu.yani pisi pisine banlandım.saglık olsun.canım benim vize demi bu dur hele finali var bunun hepimiz bu dönemlerden gectik.elbet atlatacaksın ve bitireceksin insallah okulunu.sen elinden geleni yap canım Allah yardımcın olsun.bende kilo aldım canım 62 den 66 napcaz bilmiyorum:18:elbet feraha kavusacaksın Allahın yardımıyla her fırtına sonrası günes acar elbet:29::29::29:

ece,aybirgen,duygu ve ddilşah'ın dualarını okudum rabbim kabul etsin

banladılar beniiiii :17::17::17: canım yanlıs topiğe dua yayınlayınca banlandım günlükte dua ne alaka oldu.yani pisi pisine banlandım.saglık olsun.canım benim vize demi bu dur hele finali var bunun hepimiz bu dönemlerden gectik.elbet atlatacaksın ve bitireceksin insallah okulunu.sen elinden geleni yap canım Allah yardımcın olsun.bende kilo aldım canım 62 den 66 napcaz bilmiyorum:18:elbet feraha kavusacaksın Allahın yardımıyla her fırtına sonrası günes acar elbet:29::29::29:

Bayadir da yazmiyorum gunluge bakmiyorum da. Sen bi kere de yanlia alinti yapmistin.dikkat et bunlara bari hihican:27:
vize canim maalesf ki alttan aliyorum biliyorsun. Çalışıyorum da Allah calismayana vermez bilirim ama olmuyo işte.
Finalin butunleme ile telafisi olsa bile vizenin yok % 40 etkiliyor:47: bugun sınav kötü gecti ya şimdi de şevk filan yok:ssz:
bakalım dinleyip müziği çalışayım çalışmaya:37: siz iyisiniz dimi pamugunla:17: bi de ailenle mi yaşıyorsun canım?
Yoksa uzaklara mi atandin?

7 -) Zerenteacher (Aslı) : Allahım ; Aslı'nın karşısına tez zamanda sevip içine sinebilecek , Aslının ailesini kendi ailesi gibi görecek, onları olduğu gibi kabul edecek biriyle , mutlu huzurlu bir evlilik yapmasını tez zamanda nasip eyle..

ailesi aileme uygun ve anlaşabilen, helalinden bol para kazanan ve hayırlı yerlere kullanan, yakışıklı, beni seven ve benimde onu sevebileceğim, örnek aile, çift olabileceğimiz 'kumrular gibi, Peygamberimizin(S.a.v) kördüğüm gibi sevdiği Hz Aişe gibi... huzurlu ve senin yolundan giden bir yuvam olsun istiyorum . Rabbim bilirim kulun İnşallah derse sen 'inşa' edersin . yanlış kişilerin arkasından gitmeden hayırlısıyla en yakın zamanda onu karşıma çıkar ve güzel başlangıçlara hayırla adım atalım...

Arkadaşlar ikinizin duasını yaptım Allah tez zamanda kabul etsin.

Benim duaıma listeye yazabilir misiniz:

Duam: Allahım verdiğin nimetlere şükür, Efendimiz s.a.v 'e salatü selamlar olsun. Yaslikiz arkadaşımızın maddi manevi sıkıntılarını gider. Onu maddi sıkıntı ile ve gönül sıkıntısı ile imtihan etme. Gönlündeki kişi hakkında hayırlı ise haklarında hayırlı olan zamanda evlenip bir ömür boyu maddi manevi ayrılık yaşamadan mutlu huzurlu sevgi aşk sadakat güven muhabbet dolu bir yuvaları olması nasibi müyesser eyle. Eğer hakkında hayırlı değilse hakkında hayırlı kıl yine tüm bu güzelleri ver Allahım. Yaslikiz arkadaşımıza yaşadığı şehirden, mahalleden, bulunduğu şehirden, okuldan sınıftan gönlüne göre hayırlı arkadaşlar ver Allahım. Sosyal anlamdaki tüm sıkıntılarını gider Allahım. Yaslikiz arkadaşımıza ders çalışma azmi isteği ve çalışmasını nasibi müyesser eyle. Ve tüm derslerini A ile geçmesini nasibi müyesser eyle. Amin.

Back
X