- Konu Sahibi huzurolsun
- #3.361
Allah razı olsun arkadaşım,
nasıl güzel hissetiriyosunuz beni , hiç tanımadığım hatta isimlerini bile bilmediğim iyi yürekler benim içinde dua ediyo Allah hepinizden binlerce kez razı olsun iyi yürekler, temiz kalpler, içten dualar, rabbimin sevdiği kullar yuzusuyu hürmetine hepinizin sesini duysun en hayırlı kapıları teker teker hepimize açsin inşallah...
cnm Allah senden de razi olsun.ins tum dileklerin dualarin kabul olur.ben de sizin gibi temiz insanlarin dualarini aldigim icin cok mutluyum.daha once sokakta gordugum yasli teyze amcalara bana dua edin bekarim derdim.keske bana da devamli dua eden birileri olsa derdim hep icimden.evlilik duasi diye nette ararken bu topigi gordum ve cok imrendim.dedim ne kadar guzel birbirlerine dua ediyorlar. Aralarina katilsam alirlarmi diye dusundum.ve katildim ve cok guzel karsilandim.
Allah hepinizden razi olsun.Rabbim hepimize hayirli kapilar acsin.Bizleri ins iyilerle karsilastirsin.mutlu huzurlu yuvalar kurmayi.imanli edepli kisilerle evlenmeyi salih evlatlar yetistirmeyi nasip etsin ins...ins buraya yazariz biz evlendik mutluyuz diye.. Amin.Hepimizin birbirinin duasina ihtiyaci vardi belki de.Allah bizleri karsilastirdi.sukurler olsun Allah'a..
Yeni gelen arkadaslar hemen katilin aramiza.hosgeldiniz sizler de...