- Konu Sahibi huzurolsun
-
- #3.401
Allah razi olsun cnm.Ne kadar tesekkur etsem azdir.dualarinizda oldugumu bilmek cok guzel.senin de butun dualarin ve dileklerin kabul olsun ins.mutlu huzurlu olursin ins hep yuzun gulsun.Amin.Allah' a emanet ol.
amin amin amin ecmain.Allah seninde yüzünü güldürsün güzel kalpli arkadasım.hepimiz mutlu olalım insallah aynen canım sizlerin dualarınızda olmak cok güzel sagolasın arkadasım sende Allaha emanet ol cok iyisin
11)nazliesma:Allah'ım hayırlısıyla geç olmadan güç olmadan hayırlı bir zamanda hayırlı bir şekilde Dünyamı ve ahiretimi güzelleştirecek boy pos olarak tip olarak da benim için denk olan.hayırlı ve iyi bir işi mesleği olan,helal kazancı olan.inançlı ,maddi manevi sıkıntı çekmeyeceğim , maddi durumu iyi olan. beni bir ömür boyu mutlu edecek ,yanında mutlu huzurlu rahat olacağım anlayışlı düzgün ahlaklı terbiyeli ,temiz bir geçmişi olan beni ve ailemi sevip sayacak, ailesi aileme denk ,Ailesini de sevip sayacağım onlarında beni ve ailemi sevip sayacakları güzel geçineceğim mutlu olacağım ,pişman olmayacağim hayırlı mutlu ,huzurlu bir evlilik yapmayı nasip et Yarabbim.. Allah'ım , herşeyin güzel ve kolay olmasını nasip et hayırlısıyla.Tanışmam.nişanım,düğünüm mutlu huzurlu evlenmeyi nasip et Yarabbim.inş hayırlı evlatlarımızın olmasını da nasip et ..Yarabbi benim gibi evlenmek isteyip de evlenmeyen herkese burada dua eden arkdaşlarımıza hayırlı mutlu evlilikler yapmayı nasip et.kimin ne duası varsa kabul et hayırlısıyla.Hayırlı kapılar aç ,işlerimizi rast getir.bizleri hayal kırıklığından, hertürlü müsibet ve belalardan yarattıklarının şerrinden nazarında koru Yarabbim..Dualarımızı kabul et Allah'ım..Amin..
12)nly26:Rabbim seni bilen kendini bilen Peygamber Efendimizi bilen, seni ve Peygamber Efendimizi seven, senin emir ve yasaklarına uyan vicdanı merhameti olan, güzel ahlak sahibi, ailesi aileme uygun çok iyi anlaşabileceğimiz, cömert, alçak gönüllü, hoşgörülü, edepli, saygılı, ailesi beni çok sevecek benim ailem onu çok sevecek, cennete giden yolum olacak bu dünyamı cennete çevirecek, iyi aile babası, beni koşulsuz ve çok sevecek saygı duyacak benim koşulsuz ve çok sevebileceğim saygı duyacağım, onun için dünyadaki tek kadınbenim içinse dünyadaki tek erkek olacak, yakışıklı, hayırlı bir eş istiyorum tez zamanda mutlu bir yuva kurmak istiyorum.
Kızlar sizlerin dualarını da yaptım Allahkabuletsin
elanur84(Meral) ve nazliesma dualarini yaptim kizlar. Sizin icin Ismi Azam + 10 Tefriciye + 5 Ihlas okudum. Rabbim tez zamanda ne duaniz varsa kabul etsin. Haylir insanlarla karsilastirsin huzurlu mutlu bir yuva kurmayi nasip etsin insaAllah.
11)nazliesma:Allah'ım hayırlısıyla geç olmadan güç olmadan hayırlı bir zamanda hayırlı bir şekilde Dünyamı ve ahiretimi güzelleştirecek boy pos olarak tip olarak da benim için denk olan.hayırlı ve iyi bir işi mesleği olan,helal kazancı olan.inançlı ,maddi manevi sıkıntı çekmeyeceğim , maddi durumu iyi olan. beni bir ömür boyu mutlu edecek ,yanında mutlu huzurlu rahat olacağım anlayışlı düzgün ahlaklı terbiyeli ,temiz bir geçmişi olan beni ve ailemi sevip sayacak, ailesi aileme denk ,Ailesini de sevip sayacağım onlarında beni ve ailemi sevip sayacakları güzel geçineceğim mutlu olacağım ,pişman olmayacağim hayırlı mutlu ,huzurlu bir evlilik yapmayı nasip et Yarabbim.. Allah'ım , herşeyin güzel ve kolay olmasını nasip et hayırlısıyla.Tanışmam.nişanım,düğünüm mutlu huzurlu evlenmeyi nasip et Yarabbim.inş hayırlı evlatlarımızın olmasını da nasip et ..Yarabbi benim gibi evlenmek isteyip de evlenmeyen herkese burada dua eden arkdaşlarımıza hayırlı mutlu evlilikler yapmayı nasip et.kimin ne duası varsa kabul et hayırlısıyla.Hayırlı kapılar aç ,işlerimizi rast getir.bizleri hayal kırıklığından, hertürlü müsibet ve belalardan yarattıklarının şerrinden nazarında koru Yarabbim..Dualarımızı kabul et Allah'ım..Amin..
yalniz elanur84 duasini bulamadim hicbir yerde.
Allah razi olsun cnm.Cok cok tesekkur ederim.Allah senin de gonlune goreversin.Hayirli mutlu yuva kurmayi hayirli tez zamda nasip etsin ins.
12)nly26:Rabbim seni bilen kendini bilen Peygamber Efendimizi bilen, seni ve Peygamber Efendimizi seven, senin emir ve yasaklarına uyan vicdanı merhameti olan, güzel ahlak sahibi, ailesi aileme uygun çok iyi anlaşabileceğimiz, cömert, alçak gönüllü, hoşgörülü, edepli, saygılı, ailesi beni çok sevecek benim ailem onu çok sevecek, cennete giden yolum olacak bu dünyamı cennete çevirecek, iyi aile babası, beni koşulsuz ve çok sevecek saygı duyacak benim koşulsuz ve çok sevebileceğim saygı duyacağım, onun için dünyadaki tek kadınbenim içinse dünyadaki tek erkek olacak, yakışıklı, hayırlı bir eş istiyorum tez zamanda mutlu bir yuva kurmak istiyorum.
Kızlar sizlerin dualarını da yaptım Allahkabuletsin
buuju ve nly26 sizin dualarinizida okudum kizlar. Ismi Azam + 10 Tefriciye + 5 Ihlas
Rabbim tez zamanda ne duaniz varsa kabul edip duaninizi yasarken bulun kendininizi insAllah :)
Haftasonu pek vaktim olmayacagi icin simdiden okudum
Merhabalar
herkes için duaları okuyorum bu arada kendim için 4444 salat ı tefriciye ye başladım, tek günde bitiilmesi gerekirmi?
Çalışıyorum vakit buldukça okuyorum 1 hafta 10 günü bulur gibime geliyor. bilginiz varmı????
canım ben bir hafta yani 7 gün de bitmesi gerek diye biliyorum bende okuyorum benimkide baya oldu yani 7 günü gecti:26:
Merhabalar
herkes için duaları okuyorum bu arada kendim için 4444 salat ı tefriciye ye başladım, tek günde bitiilmesi gerekirmi?
Çalışıyorum vakit buldukça okuyorum 1 hafta 10 günü bulur gibime geliyor. bilginiz varmı????
canım ben bir hafta yani 7 gün de bitmesi gerek diye biliyorum bende okuyorum benimkide baya oldu yani 7 günü gecti:26:
8)Erenay:Güzel Allahım senin sevdiğin bir kulunu onunla benide sevebileceğin Peygamber efendimize birlikte Ümmet olabileceğimiz doğruluktan, azimden, vefadan, sadakatten, tatlı dilden, birde benden vazgeçmeyen hem bu dünyada hem ahiretimizde birlikte olabileceğimiz, hayırlı çocuklar yetiştirebileceğimiz aile kurmama yardım eyle... birtek senden isteyebilirim, sana yalvarabilirim...
ailesi aileme uygun ve anlaşabilen, helalinden bol para kazanan ve hayırlı yerlere kullanan, yakışıklı, beni seven ve benimde onu sevebileceğim, örnek aile, çift olabileceğimiz 'kumrular gibi, Peygamberimizin(S.a.v) kördüğüm gibi sevdiği Hz Aişe gibi... huzurlu ve senin yolundan giden bir yuvam olsun istiyorum . Rabbim bilirim kulun İnşallah derse sen 'inşa' edersin . yanlış kişilerin arkasından gitmeden hayırlısıyla en yakın zamanda onu karşıma çıkar ve güzel başlangıçlara hayırla adım atalım...
9)Sevgilim06: Ya Rabbim sen bana iki cihanda mutlu olabileceğim gönlüme göre bir es nasip et.Bana aşık olan ve benim de ona aşık olacağım ve ailemin de seveceği isteyeceği bir eş.Beraber sana ibadet edeceğim es ve çocuklar nasip eyle.Yuvamdansağlıkhuzur mutluluk sevgi ve bereketi eksik etme .Hayırlı bir es , is ve evlatlar nasip et .Duamı Ulu Kabe de yapılan dualardan eyleyip tez zamanda kabul et.
dualarınızı okudum canlarım Allah gönlünüzdekileri ol emri ile hayırlısı ile oldursun insallah amin(bizimdebebisimizolsun)
Cnm senin duani yaptim.Ins hayirli ve tez zamanda istegin gibi hayirli biri gelir seni bulur.Hayirli mutlu yuva kurmak nasip olur ins...Yasin/ ismi azam/ Furkan suresi 74.Ayeti okudum.tum liste diye niyet ederek dua ettim herkese tek tek.Allah mutlu olacagimiz yuvalar kurmayi nasip etsin hepimze.Allah kabul etsin ins.Amin..
9)Sevgilim06: Ya Rabbim sen bana iki cihanda mutlu olabileceğim gönlüme göre bir es nasip et.Bana aşık olan ve benim de ona aşık olacağım ve ailemin de seveceği isteyeceği bir eş.Beraber sana ibadet edeceğim es ve çocuklar nasip eyle.Yuvamdansağlıkhuzur mutluluk sevgi ve bereketi eksik etme .Hayırlı bir es , is ve evlatlar nasip et .Duamı Ulu Kabe de yapılan dualardan eyleyip tez zamanda kabul et.
arkadaşım duanı okudum ve ve 1 yasini şerif ve 489 kez ya fettah okudum rabbim en yakın zamanda yüzünü güldürsün.
canim senin icin Ismi Azam + 10 Tefriciye + 5 Ihlas okudum Rabbim gönlüne göre hayirli bir es nasip etsin canim tez zamanda
Canım dualarını okudum, Allah kabul etsin
Arkadaşım duanı yaptım Yasini Şerifini okudum Allah kabul etsin. Bu listede herkese Yasin okuyorum orada yazmyor ama bir yere yazmıştım. Herkes mutlu yuvalar kursun inş. Artık bende çok istiyorum evlenmeyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?