Hayırlı eş için birlikte dua edelim

canlarım benim hepinizin ağzına yureğiıne sağlık.rabbim sizlerinde gönlünden geçen duaları hayırlısıyla kabul etsin inşallah..tez zamanda yuva kurmamızı nasip etsin hepimizin inşallah

sagol canım benim ya kız senin o kedili resmini yerim ben ne tatlı onlar öyle

sevgilim06
elanur84

canım kendim ve senin için okudum.Rabbim gönlüne göre eş versin inşallah :)tez zamanda yuvanı kurarsın

DEVAM EDEN LİSTEMİZ

1)Pamuk_helva-05.11.2013
2)Rainbyte-06.11.2013
3)Prenses1006(Ece)-41 salat-ı tefriciye-07.11.2013
4)Aybirgen-7 Salat-ı Tefriciye+Esmaül Hüsna-08.11.2013
5)bizimdebebisimizolsun(Duygu)-41 Yunus Peygamberin duası ve esmaül hüsna-09.11.2013
6)ddilsah-10.11.2013
7)zarenteacher(Aslı)-11.11.2013
8) erenay_ (erenay)-12.11.2013
9)sevgilim06-İsm-i Azam+10 Salatı Tefriciye-13.11.2013
10)elanur84(Meral)-14.11.2013
11)nazliesma-( Yasin-i Şerif +İsmi Azam duası + Furkan süresi 74.ayet)-15.11.2013
12)nly26-41 Salat ı Tefriciye-16.11.2013
13)buuju-17.11.2013
14)pupilla34-ya vedud vee ya mucib esması-18.11.2013
15)3nokta-1
00 ya Aliyy. Ya Allah ya Hu esmasi-19.11.2013
16)Yaslikiz-20.11.2013

1)Pamuk_Helva: Bismillahirrahmanirrahim. Ya Rabbim Herseye gücü yeten, herseye taktir eden sensin. Benim hicbir seye gücüm yetmez. Gizli olani Sen bilirsin ama ben bilemem. Dinim, dünyam ve ahiretim icin hayirli olan kisiyi bana nasip ve taktir et. Iki cihanda mutlu olabilecegim, hayliri, ahlakli, beni sana yakinlastiracak, beni üzmeyecek, sevgi dolu bir es, kuran kokan bir yuva nasip et ya Rabbim...Amin...

2)Rainbyte:Ya Hayyumu ya kayyum ya Allah, Ihsani lütfu bol olan Rabbim.Rainbyte'in gonlundeki kişiyi ona hayirli eyle ve tez zamanda Rainbyte ile bulustur ve birbirine helal eyle. Eger bu hayra engel bi şer varsa o şerri OL emrinle ortadan kaldir ve öyle nasip eyle.
eger ki nasip etmiyceksen onun icin hayırlı olan,
Peygamberimizi ve Mustafa kemali cok seven, sakin, yeri geldiginde alttan alan, kufretmeyen, sigara alkol kullanmayan, guzel ahlakli, sadik, ask dolu huzur dolu, kariyeri olan, yakisikli ve olgun, Alllah korkusu olan, kendisi de ailesi de guzel ahlaklı olan insanla onlari birbirlerine kavustur hayırlı ve tez zamanda. Ayrica Rainbyte'a okuldaki derslerinde cokca basari zihin açıklığı ve hayırlı mezuniyet nasip et .Sen Yüce Peygamberinin hatrina duami kabul eyle. Amin amin amin ecmain.

3)prenses1006(Ece):Rabbim;Ece'nin evleneceği,seveceği,sevileceği,eşim diyeceği,bir ömür aynı yastığa baş koyacağı,gönlüne göre,sadık,
yakışıklı,anlayışlı,hayırlı,sorumluluk sahibi,eğitimli,ekmeğinin peşinde,kariyerli,inançlı,vicdanlı,merhametli,doğr u insan tez zamanda hayatına girsin..
Huzurlu,mutlu,sevgi ve aşk dolu,ailelerin birbirini sevdiği,anlaştığı,bereketli yuvalarını tez zamanda kursunlar..
Bu mutlu yuvayı hayırlı,sağlıklı,uzun ömürlü evlatlarla taçlandır..Duasını kabe de edilen dualardan eyle,tez zamanda kabul et;
sen ol dersen olur,artık Ece için de ol de oluversin Ya Rabbim..AMİN

4)Aybirgen:Allah'ım aybirgenin ayrılık sürecinde yaşadığı sıkıntıları ve zorlukları gider, kalbine ferahlık ver, iç huzuru ver. Günahlarını bağışla, onu sevdiğin, razı olduğun kullarından eyle. Senin sevdiklerini sevebilmesini ve senin sevdiklerin tarafından sevilebilmesini nasip et. Onun karşısına en hayırlı zamanda onun için hayırlı olan kimseyi çıkar, Allah ım bu kimse öncelikle senin sevdiğin, razı olduğun bir kişi olsun, namazını kılan, merhametli, dürüst, sadık, sağlam karakterli, mütevazi, aybirgenle her yönden uyumlu olacak ve onu çok sevecek, aybirgenin de çok seveceği, ailelerinin de birbirini çok seveceği, aybirgenin gönül rahatlığıyla evet diyebileceği, içine sinebilecek bir kişi olsun. Allah ım hepimize dünyada da iyilik ve güzellik ver, ahirette de iyilik ve güzellik ver. Sen dilediğinde 'Ol' dersin olur Allah'ım 'Ol' de ve hem bu dünyamız hem de ahiretimiz daha güzel olsun Yüce Rabbim. Amin amin amin.

5)BizimdeBebisimizOlsun(Duygu):allahümme salli ala seyyidina muhammedin ve ala ali seyyidina muhammed.Ya Rabbi ! Sana yalvarıyorum. Sevgili Peygamberin Muhammed aleyhisselamı araya koyarak , Senden istiyorum.Ey çok sevdiğim Peygamberim Muhammed aleyhisselam! Seni vesile ederek, Rabbime yalvarıyorum. Senin hatırın için kabul etmesini istiyorum.Duygunun Gönlündekiyle beraber yaşlanacakları ve bir ömür birbirlerini ve ailelerini sevip sayıp cok mutlu olacakları hergün Sana şükür edecekleri Çocuklu huzurlu hayırlı Bir Yuva nasip et ve onları birbirlerine hayırlı ve helal eyle Allahım Onları nazarlardan bütün kem gözlerden belalardan koru,hiçbir sorun olmadan kolaylıkla evlilik yolunda ilerleyip düğünlerini yapıp mutlu hayırlı yuvalarına kavusmayı nasip et Allahım..Ya Rabbi, bu yüce Peygamberi bana şefaatçı eyle ! Onun hürmetine duâmı kabul et .dua listesindeki herkesin mutlu hayırlı çocuklu yuvasına en yakın zamanda kavusmayı nasip et Allahım.allahümme salli ala seyyidina muhammedin ve ala ali seyyidina muhammed Amin Amin Amin

6)ddilsah: Bismillahirrahmanirrahim. Yarabbi! bir adam sevdim. Dinim, dünyam, ahiretim için hayırlıysa onu bana helal kıl. Geçmiş günahlarımızı affeyle ve mazide yaşadığımız acıları bize unuttur. Şayet birbirimiz için hayırlıysak, gönlümüzü birbirine kördüğüm eyle.. Aynı Hz. Muhammed ve Hz. Aişe gibi.. Ben Fatıma olayım ya Hakk o Ali.. Evimizden yuvamızdan gönlümüzden huzuru bereketi ve muhabbeti eksik eyleme. Rahmetine sığındım ya Râb, hayırlısıyla evlenmek ve anne olmak isterim. Dileğimin kabul ve makbul olması için duacıyım. Hayırlısıyla beni helalime kavuştur. Allahümme salli ala seyyidina Muhammed.. Velhamdulillahi rabbil alemin. (AMİN)
7 -) Zerenteacher (Aslı) : Allahım ; Aslı'nın karşısına tez zamanda sevip içine sinebilecek , Aslının ailesini kendi ailesi gibi görecek, onları olduğu gibi kabul edecek biriyle , mutlu huzurlu bir evlilik yapmasını tez zamanda nasip eyle..

8)Erenay:Güzel Allahım senin sevdiğin bir kulunu onunla benide sevebileceğin Peygamber efendimize birlikte Ümmet olabileceğimiz doğruluktan, azimden, vefadan, sadakatten, tatlı dilden, birde benden vazgeçmeyen hem bu dünyada hem ahiretimizde birlikte olabileceğimiz, hayırlı çocuklar yetiştirebileceğimiz aile kurmama yardım eyle... birtek senden isteyebilirim, sana yalvarabilirim...
ailesi aileme uygun ve anlaşabilen, helalinden bol para kazanan ve hayırlı yerlere kullanan, yakışıklı, beni seven ve benimde onu sevebileceğim, örnek aile, çift olabileceğimiz 'kumrular gibi, Peygamberimizin(S.a.v) kördüğüm gibi sevdiği Hz Aişe gibi... huzurlu ve senin yolundan giden bir yuvam olsun istiyorum . Rabbim bilirim kulun İnşallah derse sen 'inşa' edersin . yanlış kişilerin arkasından gitmeden hayırlısıyla en yakın zamanda onu karşıma çıkar ve güzel başlangıçlara hayırla adım atalım...

9)Sevgilim06: Ya Rabbim sen bana iki cihanda mutlu olabileceğim gönlüme göre bir es nasip et.Bana aşık olan ve benim de ona aşık olacağım ve ailemin de seveceği isteyeceği bir eş.Beraber sana ibadet edeceğim es ve çocuklar nasip eyle.Yuvamdansağlıkhuzur mutluluk sevgi ve bereketi eksik etme .Hayırlı bir es , is ve evlatlar nasip et .Duamı Ulu Kabe de yapılan dualardan eyleyip tez zamanda kabul et.
11)nazliesma:Allah'ım hayırlısıyla geç olmadan güç olmadan hayırlı bir zamanda hayırlı bir şekilde Dünyamı ve ahiretimi güzelleştirecek boy pos olarak tip olarak da benim için denk olan.hayırlı ve iyi bir işi mesleği olan,helal kazancı olan.inançlı ,maddi manevi sıkıntı çekmeyeceğim , maddi durumu iyi olan. beni bir ömür boyu mutlu edecek ,yanında mutlu huzurlu rahat olacağım anlayışlı düzgün ahlaklı terbiyeli ,temiz bir geçmişi olan beni ve ailemi sevip sayacak, ailesi aileme denk ,Ailesini de sevip sayacağım onlarında beni ve ailemi sevip sayacakları güzel geçineceğim mutlu olacağım ,pişman olmayacağim hayırlı mutlu ,huzurlu bir evlilik yapmayı nasip et Yarabbim.. Allah'ım , herşeyin güzel ve kolay olmasını nasip et hayırlısıyla.Tanışmam.nişanım,düğünüm mutlu huzurlu evlenmeyi nasip et Yarabbim.inş hayırlı evlatlarımızın olmasını da nasip et ..Yarabbi benim gibi evlenmek isteyip de evlenmeyen herkese burada dua eden arkdaşlarımıza hayırlı mutlu evlilikler yapmayı nasip et.kimin ne duası varsa kabul et hayırlısıyla.Hayırlı kapılar aç ,işlerimizi rast getir.bizleri hayal kırıklığından, hertürlü müsibet ve belalardan yarattıklarının şerrinden nazarında koru Yarabbim..Dualarımızı kabul et Allah'ım..Amin..

12)nly26:Rabbim seni bilen kendini bilen Peygamber Efendimizi bilen, seni ve Peygamber Efendimizi seven, senin emir ve yasaklarına uyan vicdanı merhameti olan, güzel ahlak sahibi, ailesi aileme uygun çok iyi anlaşabileceğimiz, cömert, alçak gönüllü, hoşgörülü, edepli, saygılı, ailesi beni çok sevecek benim ailem onu çok sevecek, cennete giden yolum olacak bu dünyamı cennete çevirecek, iyi aile babası, beni koşulsuz ve çok sevecek saygı duyacak benim koşulsuz ve çok sevebileceğim saygı duyacağım, onun için dünyadaki tek kadınbenim içinse dünyadaki tek erkek olacak, yakışıklı, hayırlı bir eş istiyorum tez zamanda mutlu bir yuva kurmak istiyorum.

13)buujuu:Bismillahirrahmanirrahim Allahım hayırlısıyla tez zamanda karşıma beni sevecek, deger verecek ekmegini, kazanan,kalbi, yüzü, huyu güzel sadık bir insan çıkar .Ya Rabbim öle bir evliligim olsunki iyiki evlenmişim dedirtsin herkes imrensin çocuklu huzurlu aşk dolu bir yuva nasip et.ben eşimi eşimde beni tıpkı hz peygamberimizin hz .haticeyi sevdigi gibi ,hz .Alinin Hz fatımayı sevdigi gibi sonsuz aşk ,baglılık ve sadakatle sevsin gönlümüz birbirine kördügüm olsun .anne olmayı nasip et buraya hayırlısıyla evlilik haberimi yazmayı kısmet et ALLAHım .Amin

14)Pupilla34
:Rabbim , senin sevdiğin, benim de sevebileceğim ve beni sevecek, ahiretimi kurtaracak, dünyamı mutlu edecek, bana senden hz peygamberden bahsedecek, bahsederken gözlerinden iki damla yaş akacak, birlikte namaz kılabileceğim, kuran okuyabileceğim, hergün birlikte sana şükredebileceğim, kıymet bilen ahlaklı, iki dünyada da yüzümü güldürebilecek, temiz kalpli, ahlaklı, karakterlerimizin uyuşacağı, ailesi aileme uygun , ailemi sevebilcek ve ailesini sevebileceğim, bir ömür boyu sevip saygı duyacağım , cömert, yakışıklı gönlüme göre bir mesleği olan , hayırlı bir eş nasip et... Ve bu ekim ayındaki atamalara hayırlı bi şekilde yerleşmek istiyorum

16)yaslikiz: Allahım verdiğin nimetlere şükür, Efendimiz s.a.v 'e salatü selamlar olsun. Yaslikiz arkadaşımızın maddi manevi sıkıntılarını gider. Onu maddi sıkıntı ile ve gönül sıkıntısı ile imtihan etme. Gönlündeki kişi hakkında hayırlı ise haklarında hayırlı olan zamanda evlenip bir ömür boyu maddi manevi ayrılık yaşamadan mutlu huzurlu sevgi aşk sadakat güven muhabbet dolu bir yuvaları olması nasibi müyesser eyle. Eğer hakkında hayırlı değilse hakkında hayırlı kıl yine tüm bu güzelleri ver Allahım. Yaslikiz arkadaşımıza yaşadığı şehirden, mahalleden, bulunduğu şehirden, okuldan sınıftan gönlüne göre hayırlı arkadaşlar ver Allahım. Sosyal anlamdaki tüm sıkıntılarını gider Allahım. Yaslikiz arkadaşımıza ders çalışma azmi isteği ve çalışmasını nasibi müyesser eyle. Ve tüm derslerini A ile geçmesini nasibi müyesser eyle. Amin.

Allah herkese yıllar sonra bile yüzlerine bakıpta iyiki varsın iyi ki sevmişim seni diyebileceğim eşler nasip etsin ,,,

Rabbim sen hayırlı dileklerimizi duyan ve bizi en güzel şekilde cevaplayansın sen bizim dualarımıza en kısa zamanda hayırlı bi şekilde cevap ver... AMİN

"Bir insan yanında olmayan bir kardeşine hayırlı bir dua ederse Cenab-ı Hak ona muhakkak bir melek tayin eder ve yanına arkadaş olarak koyar ki her dua edişte o görevli melek "Amin bir o kadar da senin için" der" (Müslim Zikr: 87)
Başka bir hadisde de şöyle buyurulmuştur:

"En çok kabul edilen dua birbirinden uzak olan kişilerin birbirlerine ettiği duadır"(Buhari Mezalim: 9; Müslim Zikr: 88 Ebu Davud Salat: 364; Tirmizi Birr: 88)
DUA ETME ADABI

1- Abdest alıp, diz üstüne, kıbleye karşı oturup, elleri göğüs hizâsında ileri uzatıp, avuçları semaya karşı açıp, Peygamberlere ve Evliyâya tevessül ederek, Onların hatırları ve hurmetleri için istemeli, sonunda “Âmîn” demelidir. Herşeyden önce, af ve mağfiret ve âfiyet için duâ etmelidir. Bunların hepsini ihtivâ eden çok kıymetli duâ, “Allahümme rabbenâ âti-nâ fiddünyâ haseneten ve fil-âhıreti haseneten ve kı-nâ azâbennâr”dır.
Kendisi, hanımı ve evladı için zararlı duâ yapmamalı. Hacetlere, dileklere kavuşmak için, iki rekat namaz kılıp, sevabını din büyüklerinin ruhlarına göndermeli, silsile-i aliyye denilen büyük âlimlerin ruhlarına hediye etmeli, bunların hürmeti için diyerek duâ etmelidir!
2- Önce günahlara tevbe etmeli, istigfar okumalı, sadaka vermeli, hamd ve salevat okumalı, duâyı üçten fazla söylemeli! İbni Mes’ud hazretleri,“ Resûlullah duâ ettiği zaman üç defa tekrarlardı.” buyurmuştur. Kabul olmadı diyerek ümit kesmemeli, kabul olana kadar uzun zaman tekrar etmelidir!
3- Duâya, euzü besmele, Allahü teâlâya hamdü sena ve Resûlüne salâtü selam ile başlamalıdır! Peygamber efendimiz, duâya başlarken,“Sübhane Rabbiyel aliyyil alel vehhab” derdi. Allahü teâlâ, salevat-ı şerifeyi kabul eder. Duânın sonunu da Allahü teâlâya hamdü sena ve Resûlüne salâtü selam ile bitirmelidir. Duânın başı ve sonu kabul olunca ortasının kabul olmaması düşünülmez. Hadis-i şerifte, “Duâ ederken önce Allahü teâlâya hamd et, sonra bana salevat getir, sonra duâ et!” buyuruldu.
4- Duâyı yalnız namazlardan sonra ve belli zamanlarda yapmamalı. Her fırsatta duâ etmelidir! Bilhassa şerefli vakitleri ve şerefli halleri kaçırmamalıdır!
5 -Huzuru kalb ile duâ etmeli. Duâ ederken Allahü teâlâya sığınmalı yalnız ona güvenmelidir.
6- Yalvararak korku ve ümit ile duâ etmelidir. Allahü teâlâ Kur’an-ı kerimde, “Rabbinize gönülden ve gizlice yalvarın. Doğrusu O aşırı gidenleri sevmez. Allah’a korkarak ve umutla yalvarın. Doğrusu Allah’ın rahmeti iyilik edenlere yakındır” buyurdu. (Araf 55-56)
“Onlar , hayır işlerinde koşuşurlar, umarak ve korkarak bize yalvarırlardı.” (Enbiya 90) buyurulmaktadır. Hadîs-i şerîfte buyuruldu ki: “Gâfil olan kalb ile yapılan duâ makbûl değildir.”
Duâ, uyanık kalb ile ve sessiz yapılmalıdır. Duâyı belli şeyleri ezberleyip, şiir okur gibi duâ etmek , uygun değildir, mekrûhdur.
Kalbim gâfil diyerek, duâyı terk de etmemelidir. Kalbine geleni duâ etmek, ezberlediği duâyı okumakdan efdaldir. Yalnız, namazda okunacak duâları ezberlemelidir. Vâ’ız, imâm, cemâ’ate öğretmek için, mesnûn olan duâları, sesle okur. Cemâ’at de, sessiz tekrâr eder. Cemâ’at öğrenince, imâm da sessiz okumalıdır. Sesle okuması bid’at olur.

Canlarım sadece günü gelene değil, hergün listedeki herkes burdaki dualarımızı okusun ve her gün listedeki herkese 1 er Fatiha okuyalım, duasını okuduktan sonra.

zannetmiyorum barışacağımızı.. lafını bir kere söyler çünkü. şuan sadece sinirliyim. elim ayağım buz kesti. üzgünsem bile sinirden hissetmiyorrum. kahvaltı yaptık birlikte. bir sebepten kırılmıştım ona. gider ayak dedim ki ona kalbimi kırdın. neden diye sordu. bende sorma sadece bil dedim. eğer söylemezsen bir daha görüşmeyiz dedi. benim sevgilim yabancıydı. dilim derdimi anlatmaya yetersiz kalyor bazen. önemli değil belki ben hassasımdır dedim. bitti dedi. sanki bahane arıyormuşta bulmuş gibi. bende tamam dedim. yapcak bişi yok. inanın onun mutluluğu için elimden gelen herşeyi yaptım. geri dönse bile ben artık çok kırıldım. Allah'a havale.. Duaya devam inanıyorum kii beni hakettiğim gibi sevecek biri çıkacak karşıma. beni olduğum gibi kabul eden hatalarıma eksiklerime rağmen seven herdaim yanımda olan bana şevkat gösterecek biri çıkacak karşıma..

Son düzenleme:

allah yardımcın olsun allah kimseyi sevdiginin yokluguyla sınamasın insallah barısırsınız COK ETKİLENİYORUM KIZLAR BU AYRILIK OLAYLARINDAN

Son düzenleme:

canım benim hakkında hayırlısı olsun.7Tefriciye ve ayetel kürsi okudum sana sıkıntın gitsin için ferahlasın inşallah

Nasıl oldu canım, her şey güzel giderken

üst mesajda anlattım canımm

allah yardımcın olsun allah kimseyi sevdiginin yokluguyla sınamasın insallah barısırsınız

hayırlısı olsu yaa. bir kere daha ayrılmıştık çok üzülmüştüm ozaman salya sümük ağlamıştım da şimdi ağlamıcam. sevindirmicem onu. kaderimdeyse zaten barışırız. değilse yolu açık olsun. onunla doğmadım yaaa. çok sinirliyim inan.

Canım sen de benim gibi hayırlısının böyle olduğuna inan, belki de Allah bizi hayırsızlardan koruyodur ama bu kişi senin için hayırlıysa inşallah barışırsınız yine de.

allah yardımcın olsun allah kimseyi sevdiginin yokluguyla sınamasın insallah barısırsınız COK ETKİLENİYORUM KIZLAR BU AYRILIK OLAYLARINDAN
Canım etkilenmemek elde değil ama inşallah ayrılık sana uğramaz hiç, hem bu dünyada hem ahirette birlikte olursunuz inşallah siz hayırlısıyla.

Biz Allah tan hep hayırlısını istiyoruz, ben inanıyorum Allah ın en sonunda bizi hayırlı olana, en güzeline ulaştıracağına.

Kaderini sev!
Varsa kederini de sev!
Üzülme hastalıklarına,
Gör, hangi günahlarına kefaret olacak,
Terk edildin diye de üzülme
Demek ki sevebilecek bir yüreğin var...
Geçmişi unut, hiç yaşanmamış gibi davran,
Buluttan nem kapma!!!
Döküver kirpiklerinden sonbaharı,
Bir gün ama bir gün mutlu tebessümlerle kol kola gireceksin...
Koklayacaksın yağmur sonrası toprakları,
Yükleyeceksin ruhunu kelebek kanadına,
Uçacaksın semalara sevdiklerinle can!
Kim demiş ebemkuşağı yedi renk?
Bakmakla görmek arasındaki farkı çözdüğünde,
Anlayacaksın ne demek istediğimi !!!

Mevlâna Celaleddin Rûmî

Hiç gereği yokken hayatına girer insanlar..
Hiç gereği yokken karşına çıkarlar.
Hiç gereği yokken gününü, haftanı, ayını belkide yıllarını alırlar..
Hiç gereği yokken gece-gündüz aklından geçen her düşünceye bulaşırlar..
Hiç gereği yokken seni istemediğin kadar mutlu ederler.
Sonra hiç gereği yokken hayatından çıkıp giderler.
Anladım ki meğer gerçek dost aşk Mevlaymış..
ne beni unuttu ne de bıraktı..

Şems-i Tebrizi

(Ben ve benim gibiler için, ne kadar da doğru)

cnm cok uzuldum gercekten.hakkinda hayirlisi olsun.barismaniz hayirliysa barisirsiniz ins.biz dua etmeye devam edelim. duanda sevdigim kisi benim icin hayirliysa demissin cnm biz de oyle dua ettik .belki de hayirli deildi cnm .ondan boyle oldu..Allah bilir...ins istedigin gibi biri karsina cikar hayirli tez zamnda...

canım etkilenmemek elde değil ama inşallah ayrılık sana uğramaz hiç, hem bu dünyada hem ahirette birlikte olursunuz inşallah siz hayırlısıyla.

insallah aybirgenim AMİN.bidaha o acıyı yasamk istemiyom Allah korusun canlarım allah yüzümüzü güldürsün hep insallah.benim ayrılınca biraz kötü olyom yani atlatamıyorum BEN cok hassasım.en son bilyonuz canıma kıycaktım o günü hatırlamak dahi istemiyorum.ilacları aldım hepsini cıkardım ama içmedim iyiki içmemişim allah korusun nekadar yanlıs düsünmüsüm.allah kimseye o acıyı yasatmasın cok kötü.allahım sen bizi sevdigimizin yokluguyla sınama amin ayrılık kimseye ugramasın amin

Son düzenleme:
Biz Allah tan hep hayırlısını istiyoruz, ben inanıyorum Allah ın en sonunda bizi hayırlı olana, en güzeline ulaştıracağına.

ben de cok inaniyorum canim.cunku biz dua ettigimiz icin Allah bizi yanlis yapmaktan koruyor.Dua ederken hayirli ise diyoruz olmuyorsa vardir bunda bir hikmet.Halimize sukur etmemiz lazim.Allah bizi hep yanlislardan korusun ins..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…