- Konu Sahibi huzurolsun
- #3.461
Allah dualarimizi hayirlisiyla kabul etsin ins. Amin Amin Amin...
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Duâ eden tum kardeslerimden Allah razi olsun beni de eksik etmeyin nolur.
Ben de hepimiz icin 21 taha suresi okuyacagim. İnş rabbim hayirli kapilar acar hepimize,
çaresiz bekleyislerimize en guzel karşılığı en tez ve hayirli zamanda verir inş.
Artik başlasın hayırlı haberlerimiz inş mübarek ay hurmetine.
seviyorum sizi canlarim
4 kişinin duasini daha yaptim fatiha da okudum. Dualari etmek kaldi sadece, bi duş alayim edicem inş![]()
Merhaba arkadaşlar nasılsınız? ben pek giremiyorum. Ah ah ne kadar uzak kalmışım( çabuk pes ettim sanırım. birde regli olunca uzak kaldım. listeye katılamıyorum. tamamlayamayabiliyorum . Ama Allah herkesizn alın yazısını güzel yazsın. Ömrü hayatımızı sağlıklı sıhhatli geçirelim inşallah. İsmi geçen dua eden iyi dileklerde bulunan arkadaşlarım için kadir kıymet bilen kalbinde Vatan sevgisi olan , Kalbinde ruhunda Allah korkusu olan. İsmi her geçtiğinde Peygamberimize selavat getiren yanınıza,ailenize yakışacak insanlar nasip etsin.
Hayırlı cumalar arkadaşlar.
11)nazliesma:Allah'ım hayırlısıyla geç olmadan güç olmadan hayırlı bir zamanda hayırlı bir şekilde Dünyamı ve ahiretimi güzelleştirecek boy pos olarak tip olarak da benim için denk olan.hayırlı ve iyi bir işi mesleği olan,helal kazancı olan.inançlı ,maddi manevi sıkıntı çekmeyeceğim , maddi durumu iyi olan. beni bir ömür boyu mutlu edecek ,yanında mutlu huzurlu rahat olacağım anlayışlı düzgün ahlaklı terbiyeli ,temiz bir geçmişi olan beni ve ailemi sevip sayacak, ailesi aileme denk ,Ailesini de sevip sayacağım onlarında beni ve ailemi sevip sayacakları güzel geçineceğim mutlu olacağım ,pişman olmayacağim hayırlı mutlu ,huzurlu bir evlilik yapmayı nasip et Yarabbim.. Allah'ım , herşeyin güzel ve kolay olmasını nasip et hayırlısıyla.Tanışmam.nişanım,düğünüm mutlu huzurlu evlenmeyi nasip et Yarabbim.inş hayırlı evlatlarımızın olmasını da nasip et ..Yarabbi benim gibi evlenmek isteyip de evlenmeyen herkese burada dua eden arkdaşlarımıza hayırlı mutlu evlilikler yapmayı nasip et.kimin ne duası varsa kabul et hayırlısıyla.Hayırlı kapılar aç ,işlerimizi rast getir.bizleri hayal kırıklığından, hertürlü müsibet ve belalardan yarattıklarının şerrinden nazarında koru Yarabbim..Dualarımızı kabul et Allah'ım..Amin..
Duanı yaptım canım :) Rabim tez zamanda gönlüne göre birini çıkarsın inşallah karşına :) Yüzünü güldürsün![]()
Kızlar dün abuk sabuk bir gündü. Gece ağlarken uyuyakalmışım. Duayı bugün okucam kusura bakmayın. Rüyamda gördüm onu sarmaş dolaş sarılmıştık birbirimize. Bilinçaltı mı yoksa işaret mi bilemedim!?
Canım ne kadar sürmüştü birlikteliğiniz, üzülme bu kadar barışırsınız belki de, hem ben ortada ayrılık için bi sebep göremedim aslında, sadece sevgilin dengesizce davranmış biraz, inşallah hakkında hayırlısı olur canım. Benim de ayrılığın ilk günlerinde buraya size yazmaya bile mecalim yoktu.Kızlar dün abuk sabuk bir gündü. Gece ağlarken uyuyakalmışım. Duayı bugün okucam kusura bakmayın. Rüyamda gördüm onu sarmaş dolaş sarılmıştık birbirimize. Bilinçaltı mı yoksa işaret mi bilemedim!?
Kızlar dün abuk sabuk bir gündü. Gece ağlarken uyuyakalmışım. Duayı bugün okucam kusura bakmayın. Rüyamda gördüm onu sarmaş dolaş sarılmıştık birbirimize. Bilinçaltı mı yoksa işaret mi bilemedim!?
cnm Allah yardımcın olsun .Hakkında hayırlısı olur inş..kendini üzme...bu duayı oku mutlaka..
"Rabbi yessir velâ tuassir Rabbi temmim bi'l-hayr"
"Rabbim! kolaylaştır zorlaştırma, Rabbim hayırla sonuçlandır"
Canım ne kadar sürmüştü birlikteliğiniz, üzülme bu kadar barışırsınız belki de, hem ben ortada ayrılık için bi sebep göremedim aslında, sadece sevgilin dengesizce davranmış biraz, inşallah hakkında hayırlısı olur canım. Benim de ayrılığın ilk günlerinde buraya size yazmaya bile mecalim yoktu.
Insallah diyorum, insallah bir isarettir.
Dun benim de gercekten ruhen daraldigim bir gundu, kabima zor sigdim.Bugunlerde ic daralmasindan yerimde duramiyorum dostlar.
Aksam namaz kilacagim, herkesi tek tek olmasa da topluca hepimizi dualarima ekliyorum.![]()
canım babam bu duayı çok okur. hatırlattığın için teşekkür ederim:) okuyacağım.
canım üzgün değilim aslında. nasıl desem şaşkınım. biranda bu kadar kolay git bitti diyebilmesine şaşırdım. 6 aylık bir ilişkiydi. benden önce evlenip boşanmış. eşi ona sormadan bebeğini aldırmış. çok aşıkmış karısına ama affetmemiş. bende demiştim ona. sen aşık olduğun karını bir kalemde sildiysen benide silersin diye. haklıymışım. yani kaderimiz birse illa bir şekilde yeniden birleşir yollar. bugün daha iyiyim. sabah okula gittim şimdi geldim eve. kahve içiyorum. duş alıp dualarımı okuyacağım birazdan. herşeyde vardır bir hayır.
canım yaa "illa lillahi ve inna ileyhi raciun." içim daraldığında çok okurum bunu. sende oku. iyi gelir inşallah. bilmemkii işaret mi değil mi? hayırlısı olsun be kuzum. yaşım 30 neler gördüm geçirdim. 3. ilişkimdi bu. Allah büyük. bunu da atlatırım elbet. siz bana büyük güç veriyorsunuz. uzaklardan çok uzaklardan yarama merhem oluyorsunuz. Allah hepinizden razı olsun. iyiki varsınız![]()