Hayırlı eş için birlikte dua edelim

Canlarım şimdi araştırdım dua olarak ne okuyalım diye ...:3:

Bana Camide Bayan hoca Furkan süresi 74.Ayeti oku demişti..Hatırlatmak için yazıyorum...(günde 33 veya 100 defa okuyalım herkes okusun bence, ben okumaya çalışıyorum):16::16::16:

Bismillahirrahmanirrahim

Rabbenâ heb lenâ min ezvâcinâ ve zurriyyâtinâ kurrete a’yunin vec’alnâ lil muttekîne imâmâ

(Ve onlar: “Rabbimiz, eşlerimizden ve zürriyyetimizden bize göz aydınlığı bağışla ve bizi muttakilere (takva sahiplerine) imam kıl.” derler)

canım babam bu duayı çok okur. hatırlattığın için teşekkür ederim:) okuyacağım.

canım üzgün değilim aslında. nasıl desem şaşkınım. biranda bu kadar kolay git bitti diyebilmesine şaşırdım. 6 aylık bir ilişkiydi. benden önce evlenip boşanmış. eşi ona sormadan bebeğini aldırmış. çok aşıkmış karısına ama affetmemiş. bende demiştim ona. sen aşık olduğun karını bir kalemde sildiysen benide silersin diye. haklıymışım. yani kaderimiz birse illa bir şekilde yeniden birleşir yollar. bugün daha iyiyim. sabah okula gittim şimdi geldim eve. kahve içiyorum. duş alıp dualarımı okuyacağım birazdan. herşeyde vardır bir hayır.

canım yaa "illa lillahi ve inna ileyhi raciun." içim daraldığında çok okurum bunu. sende oku. iyi gelir inşallah. bilmemkii işaret mi değil mi? hayırlısı olsun be kuzum. yaşım 30 neler gördüm geçirdim. 3. ilişkimdi bu. Allah büyük. bunu da atlatırım elbet. siz bana büyük güç veriyorsunuz. uzaklardan çok uzaklardan yarama merhem oluyorsunuz. Allah hepinizden razı olsun. iyiki varsınız:16:

sende iyiki varsın cnm.durumu böyle karşılamana sevindim...napalım Herşeyin hayırlısı olsun.Allah iyilerle karşılaştırsın hepimizi denk düşürsün inş...Dualar en iyi silahımız..Hepimiz imtihandan geçiyoruz.Allah imtihanımızı kolay geçirsin.Kadir kıymet bilenlerle karşılaştırsın inş...

Canlarım şimdi araştırdım dua olarak ne okuyalım diye ...:3:

Bana Camide Bayan hoca Furkan süresi 74.Ayeti oku demişti..Hatırlatmak için yazıyorum...(günde 33 veya 100 defa okuyalım herkes okusun bence, ben okumaya çalışıyorum):16::16::16:

Bismillahirrahmanirrahim

Rabbenâ heb lenâ min ezvâcinâ ve zurriyyâtinâ kurrete a’yunin vec’alnâ lil muttekîne imâmâ

(Ve onlar: “Rabbimiz, eşlerimizden ve zürriyyetimizden bize göz aydınlığı bağışla ve bizi muttakilere (takva sahiplerine) imam kıl.” derler)
Canım ben sayıyla değil de, aklıma geldikçe okuyorum bu ayeti.

Bir bakmışsın Allah ;
Hiç ummadığın anda vermiş kalbine mutluluğu..!

kızlar bana öyle geliyor kii durup durup turnayı gözünden vuracağız:9::9:
toplu düğün bekliyorum bu topikten:64::64::64:

kızlar bana öyle geliyor kii durup durup turnayı gözünden vuracağız:9::9:
toplu düğün bekliyorum bu topikten:64::64::64:
Canım ayrılık acısını çabuk atlatıyosun sen de benim gibi, inşallah biz de mutlu oluruz, Allah yardımcımız olsun. Ama içim buruk benim :14:

-------------------------
şaibeli olduğu için paylaştığım duayı ve linki kaldırdım. kimseyi yanlış yönlendirmek istemem.

Son düzenleme:
Hayırlı EVlilik yapmak isteyenler,ve iyi bir talip çıkmasını isteyenler

dua budur

Beyaz bir mendil üzerine 489 defa “Ya Fettah ” ve 21 defa Fatiha sure-i şerife okuduktan sonra şu aşağıdaki yazılı olan dua da okunur ve kısmeti bağlı olan kız veya erkek,dul, bu okunmuş olan mendili göğsü üzerinde etine temas ettirmek suretiyle koyar ve yedi gün yedi gece göğsünde taşıdıktan sonra sekizinci günü çıkarıp sandığına ya da dolabına koyar.

OKUNACAK DUA:

“Allahümmeftah bismikel fettahu ukdete fülaneti binti fülaneh veb’as leha ba’len salihan bihakkı kelamikel kadiymi ve resulikel keriymi ve bielfi elfin la havle ve la kuvvete illa billahil aiyyil azıymi ve sallallahü ala seyyidina muhammedin ve ala alihi ve sahbihi ve selleme.”

Allah herkese hayırlı evlilikler nasip etsin,yuvalarında Allah adı zikredilen,saadet dolu günler versin….

cnm bu büyü gibi bişey yaa.büyüden hayır gelmez..biz duamızı edelimde mendil falan olmaz bence büyü çünkü:18:

Son düzenleyen: Moderatör:
Canım ayrılık acısını çabuk atlatıyosun sen de benim gibi, inşallah biz de mutlu oluruz, Allah yardımcımız olsun. Ama içim buruk benim :14:

valla bugün diyorumkii kendime ben ne üzülcem o üzülsün. öfkeyle kalkan zararla oturur. bir kere ayrılığın eşiğinden dönmüştük. çok üzülmüştüm o zaman dedim ki kendime. boşuna harap etme kendini. evlenirsek hakkımda hayırlısı bu ki mevla nasip etti. ayrılırsakta hakkımda hayırlısı bu ki kadere ayrılık yazıldı. şuanda da aynı şeyi düşünüyorum.

Merhaba kızlar,

Özel günüme girdiğim için bir kaç arkadaşıma Taha suresi'nin 12 ayetini okuyamadım. Birkaç gün daha okuyamayacağım galiba. Hakkınızı helal edin. Geçmişi okudum. Dilşah arkadaşımıza, Allahım hakkında hayırlı olanı nasip etsin. Sıkıntıda ve hüzünlü olanlarımıza da ferahlık versin.

cnm bu büyü gibi bişey yaa.büyüden hayır gelmez..biz duamızı edelimde mendil falan olmaz bence büyü çünkü:18:

ayy Allah korusun korkarım öyle şeylerdenn. valla bilmiyordum büyü olduğunu siliyim hemen. ama ben onu dua sitesinden aldım. büyü filan yok o sitede yaa. yinede tedbiren siliyim ben. korktum

valla bugün diyorumkii kendime ben ne üzülcem o üzülsün. öfkeyle kalkan zararla oturur. bir kere ayrılığın eşiğinden dönmüştük. çok üzülmüştüm o zaman dedim ki kendime. boşuna harap etme kendini. evlenirsek hakkımda hayırlısı bu ki mevla nasip etti. ayrılırsakta hakkımda hayırlısı bu ki kadere ayrılık yazıldı. şuanda da aynı şeyi düşünüyorum.
Muhakkak yaşadıklarımızda hayır vardır ama yine de içim burkuluyor yanımda benimle ibadet edecek, beni çok sevecek, kıymetimi bilecek, çocuklarımızın olacağı bi sevdiğim yok diye üzülüyorum işte, Allah hepimize böyle birini nasip eder inşallah :14: Allah bakınca içimizi ısıtacak, Allah a bizleri daha da yakınlaştıracak eşler nasip etsin:14:

Son düzenleyen: Moderatör:
Muhakkak yaşadıklarımızda hayır vardır ama yine de içim burkuluyor yanımda benimle ibadet edecek, beni çok sevecek, kıymetimi bilecek, çocuklarımızın olacağı bi sevdiğim yok diye üzülüyorum işte, Allah hepimize böyle birini nasip eder inşallah :14: Allah bakınca içimizi ısıtacak, Allah a bizleri daha da yakınlaştıracak eşler nasip etsin:14:

aminn bitanem, rabbim bizlere bizi olduğumuz gibi kabul edecek, hatalarımızl eksiklerimizle kusurlarımızla sevecek hayırlı eşler nasip etsin.

kızlar bir sohbette dinlemiştim. hoca demişti kii içinizden dua etmek geldiğinde nerede olursanız olun hemen dua edin. Allah içinize o ilhamı düşürdüğüne göre bir hayrı vardır.

9)sevgilim06
10)elanur84(Meral)
11)nazliesma

arkadaşlar dualarınızı okudum inşallah 489 tane ya fettah, 1 yasini şerif, rabbim gönlünüzün en derinlilerindekini hayırlısıyla denk getirsin inşallah

Back
X