- 8 Eylül 2012
- 3.243
- 1.934
- 398
- Konu Sahibi huzurolsun
1620+100 Allah kabul etsin, Peygamberimiz Hz Muhammet (sav) hürmetine bizlere hayırlı eşler nasip etsin.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
1800+150 Allah kabul etsin.
2750+150 Allah kabul etsin. Melidia ben senin kadar okuyamıyorum, maaşallah sen ne güzel okuyosun, güzel düşünelim hayırlısıyla dualarımız kabul olacak inşallah, sen de dualarımdasın, Allah tez zamanda gönlüne göre birini çıkarsın karşına.aybirgen canım benim ha gayret
çok az kaldı :)
2750+150 Allah kabul etsin. Melidia ben senin kadar okuyamıyorum, maaşallah sen ne güzel okuyosun, güzel düşünelim hayırlısıyla dualarımız kabul olacak inşallah, sen de dualarımdasın, Allah tez zamanda gönlüne göre birini çıkarsın karşına.
2900+100 Allah'ım kabul etsin, kararsızlıklardan yanlış kararlardan korusun bizleri, doğru kararlar verebilmeyi nasip etsin. Yollarımızı doğru insanlarla kesiştirsin. Hayırsız insanlardan muhafaza eylesin bizleri, hayırlı olanı yaklaştırsın.
3500+150 Allah kabul etsin.
3650+300
canım benim az kaldı
bundan sonrasını paylaşarak mı okusak ne dersin
3950+100
canım benim ben 300 okuycam bu akşam kalanı da sen oku olur mu 94 kalıyo galiba
ne dersin
"Allâhumme salli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ Seyyidinâ Muhammedinillezî tenhallü bihil ukadü ve tenfericu bihil-kürebü ve tukdâ bihil-havâicu ve tünâlü bihir-reğâibü ve hüsnül-havâtimi ve yustaskal ğamâmu bivechihil Kerîm ve alâ âlihî ve sahbihi fî külli lemhatin ve nefesin bi adedi külli ma'lûmin lek."
"Allahım! Bizim Efendimiz Muhammed'e (sav) kusursuz bir salât ve rahmet, mükemmel bir selâm ve selâmet vermeni diliyoruz. O Peygamber ki, onun hürmetine düğümler çözülür, sıkıntılar ve belalar onun hürmetine açılıp dağılır, hacet ve ihtiyaçlar onun hürmetine yerine getirilir. Maksatlara O'nun hürmetine ulaşılır, güzel sonuçlar O'nun hürmetine elde edilir. O'nun şerefli yüzü hürmetine bulutlardaki yağmur istenilir, Allah'ım, onun ehl-i beytine, ashabına da her göz kırpacak kadar zamanda (her an, saniye) her nefes alacak zamanda sana malum olan varlıklar sayısınca salât et."
Allah razı olsun paylaşım için. ilk kez okudum. 10 tane okudum ama anlamını da okudum onu da sayarsanız 20 tane. bu duanın önemi nedir peki arkadaşım?
Bu duayla hem peygamber efendimize salavat getirmiş oluyoruz hem de onun hürmetine Allah'tan dilediklerimizi istiyoruz. Mutsuzpunk senin okuduklarınla beraber 4170+10 oldu, geriye 264 tane kalır, mutsuzpunk sen de katılmak istersen bunu 3 e bölüp bitirelim.
Melidia:88
Mutsuzpunk:88
Aybirgen:88
Hepimiz 88 tane okursak bitirmiş olucaz Allah'ın izniyle :) Birbirimizi eksik etmeyelim dualarımızdan. Mutsuzpunk okuyup okumayacağına dair bize haber verirsen seviniriz.
pekala 88 tane okuyalım. ben yarın okumaya calışırım inşallah