Hayırlı eş için birlikte dua edelim

Ah ben sana diyecektim uykusuz kalma diye...dinlermiydin ??! Calişican diye sınavdan olma diyecektim.sonra calışma istegini enerjini kirmamak için demedim .., saglık olsun cnm..,ins kurtarirsin

:58::58::58::58::58::58::58::58::58::58::59::59::59::59:
coooooooooooooooooooookkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk kotuyummmm. ins canım :50:

teşekkür ederim kızlar cevaplarınız için,,dediğim gibi 3 sene önce bi görüştük ama ben çok ısınamamıştım o da benden yüz bulamayınca aramamıştı bi daha, ama bu sefer 3 sene aradan sonra daha iyi gibiydik sanki ; tedaviden sonra yemek yememi istemedi, bende sana bi yemek borcum olsun dedim ,, tabiki de kesinlikle gelicem dedi ama tabi nasıl ilerler bilemem,, belki de bu seferde olmazsa diye korkuyorum:((

teşekkür ederim kızlar cevaplarınız için,,dediğim gibi 3 sene önce bi görüştük ama ben çok ısınamamıştım o da benden yüz bulamayınca aramamıştı bi daha, ama bu sefer 3 sene aradan sonra daha iyi gibiydik sanki ; tedaviden sonra yemek yememi istemedi, bende sana bi yemek borcum olsun dedim ,, tabiki de kesinlikle gelicem dedi ama tabi nasıl ilerler bilemem,, belki de bu seferde olmazsa diye korkuyorum:((

Aslicim INS guzel haberlerini aliriz.Korkma bence INS guzel olur Hersey olumlu dusun cnm..demekki sana ilgisi varmis.kiymetini anladi bence..sen ondan bekle yine de bazi seyleri..bakalim INS iyi olur.,

Keske soyleseydim cnm ya.simdi Ben de kotu oldum iyimi...Tüh ya..

senlik bir durum yok ki bebegim. kastıkca kactıkca sonunda boyle oluyor.
ne uyku uyuyabılıyorum ne uyanık oldugum vakıtler huzurlu geciyor.
baya zor bi donemdeyim ve okuldan nefret ediyorum :47::47:

Cnm sen çok yorulmussun bedenen fiziken.sınav stres zor.kolay deil.Allah yardimcin olsun ..birazda dinlensen cok iyi olur..iyice dinlenmeye calis cnm..stresinide atmaya çalış..bir de olumlu dusun cnm...Ben yaparım gecerim de...ins Hersey guzel olacak..

canım hakkında hayırlısı olsun,sen elinden gelen inceliği yapmıssın oda iyi davranmıs hadi hayırlısıııı:16::16::16:bencede bekle o gelsin pesinden...

pamuk helvam bunlar güzel duygular gecmişe cizik cek ve ardına bakma kuzum böyle insafsızlar cok sen yeni asklara demir at bence saygısız bir insandan kurtulmussun bu evlenincede neler yapardı sana deger veren insan insallah karsına cıksın eger bu kişi hoslandıgın ise en yakın zamanda yuvanız olsun amin:16::16::16:

canım bekle belki cevap atar engelini kaldırdıysa acaba msj atmak içinmi kaldırdı hani istemese engeli kaldırmazdı.hakkında hayırlısı olsun.

idare ederiz canım sen nasılsın:26:

yok tatlım bende o umutla attım mesajı dün gece ama okudu cevapta vermedi anladıgım kadarıyla yeni sevgilisi var o engelli listesinde beni görmesin diye kaldırdı ,zaten bunu düşündügümü attıgım mesajdada belirttim ,sanırım dahada cevap vermez kestim umudumu yinede dua ederseniz mutlu olurum RABBİM büyük. kızlar çok şükür tamamladım dualrınızı çok güzel dualar etmişsiniz okurken etkilendim baya RABBİM kabul etsin inşALLAH bana ve burda dua eden bütün kardeşlerimize hayırlı eşler nasip etsin amin

Son düzenleme:

canım böyle bir durum benimde basıma gelmişti o sınav haftası en sonunda uykusuzluktan hastanelik olmustum bende hiç sevmiyorum okulu,bide ben 3 yıl baska bölüm okudum onu bıraktım sonra baska bölüm 4 yıl artık sınavlardan tiksinmiştim ben giremediğim sınava gitmedim ama yani rapor almadım bırakcam diye sallamadım aslında.:30::30::30::17::17::17:Allah yardımcın olsun canım cok zor gercekten :26::26::26:

hadi insallah canım yüzünü güldürsün insallah bu arkadas ve devamı daha da güzel olur insallah iyi düsün iyi olsun:29::29:

yok tatlım bende o umutla attım mesajı dün gece ama okudu cevapta vermedi anladıgım kadarıyla yeni sevgilisi var o engelli listesinde beni görmesin diye kaldırdı ,zaten bunu düşündügümü attıgım mesajdada belirttim ,sanırım dahada cevap vermez kestim umudumu yinede dua ederseniz mutlu olurum RABBİM büyük. kızlar çok şükür tamamladım dualrınızı çok güzel dualar etmişsiniz okurken etkilendim baya RABBİM kabul etsin inşALLAH bana ve burda dua eden bütün kardeşlerimize hayırlı eşler nasip etsin amin

haklısın öyle olabilir datlım insallah hakkında hayırlı ise olsun,biz yine dualarımıza devam edelim hayırlın kim ise o cıksın karsına amin:21:Allah kabul etsin dualarımızı amin:21:

pamuk helvam bunlar güzel duygular gecmişe cizik cek ve ardına bakma kuzum böyle insafsızlar cok sen yeni asklara demir at bence saygısız bir insandan kurtulmussun bu evlenincede neler yapardı sana deger veren insan insallah karsına cıksın eger bu kişi hoslandıgın ise en yakın zamanda yuvanız olsun amin:16::16::16:

canim benim Allaha sükür sonunda gecmisime bir cizik cektim yeni bir sayfa actim. Gercekten kendimi hafiflemis ve özgür hissediyorum.
amin insAllah Rabbim hayilir insanlarla karsilastirsin

iki gündür vaktim olmadigi icin yapamadim dualari lütfen kusura bakmayin sirasi gelen canlar :( bugun okuyacagim Allah nasip ederse

Son düzenleme:
iyilik güzellik :) şunu yazabilirim beğendiğim biri var. ama olmazları da var. dua edicem Allah sonumu hayır etsin ne diyeyim. bu haytta gerçekten çok büyük konuşmuşum çok eleştirmişim ki benim başıma geldi. ne diyeyim. ben hep kendi yaşımdan büyük olsun arada yaş farkı olsada benden büyük olsun derdim ama işde ya isterken birşeyleri atlıyoruz. yada zamanla biz değişiyoruz. İstare ye yattım. aile büyüklerimi yatırdım kimse birşey görmedi :)

ben de dua etmek istiyorum ama sınava daçalışıyorum çok sık siteye giremiyorum dikkatim dağılıyor.

O yüzden bu gün sizlere dua edicem sizlerde benim için dua edermisiniz.

Suskun_Sultan Kulu için. 1 Ayetel Kürs-i Yeter. Allahım pişman olacağım ve geri dönüşü olmayan yollar çıkarma karşıma. Hatalarımdan ders aldım bir daha yapmamk için gayret edeceğim. Allahım dualarımı kabul ettin bu günlerime sağlıkla sıhhatle geldim. Çok şükür mesleğim var. çok sevdiğim ailemleyim. Allahım günahlarımızı affet, Sen bizim mevlamızsın kötülüklerden bizi koru. Allahım, bu dünya ve ahirete ait bütün işlerimizi düzelt. Karşımıza seçim yapmamız için adaylar çıkartıyorsun. Bu kararı verirken sende bize bir ışık ver yarabbim. Bizim için en doğru karar senin bizim için çizdiğin hayır yollarıdır. Gönlümde veya aklımda çeliştiğim durumlar için bana yardım et. Allahım suskun suslatn rumuzlu kuluna bir yol göster. İşlerini kolaylaştır.

Cnm duani okudum.Allah hakkinda hayirlisini nasip eder INS..Bu donemi kolay atlatirsin ins cnm..
listeye de dua ettim.Ben de yazdığımız dualarımızı çok seviyorum.,Herkes ne guzel yazmış..bence de böyle kalsın dualrimiz. Rabbim hepimizin dualarını hayirlisiyla kabul eder ins..Âmin

canim benim Allaha sükür sonunda gecmisime bir cizik cektim yeni bir sayfa actim. Gercekten kendimi hafiflemis ve özgür hissediyorum.
amin insAllah Rabbim hayilir insanlarla karsilastirsin

iki gündür vaktim olmadigi icin yapamadim dualari lütfen kusura bakmayin sirasi gelen canlar :( bugun okuyacagim Allah nasip ederse

Cnm ins seninde güzel haberlerini alırız.burda bir umut dua ediyoruz.hepimizin derdi ayni.Rabbim dualarimizi kabul etsin ins.Zaten evlenenler olursa kendim evlenmisim gibi sevinecem.Dualarımız kabul oldu diye... isteyip de evlenemenin ne zor oldugunu biliyorum.,ins hepimiz hayırlı haberler veririz burda.Âmin..,

Cnm ins seninde güzel haberlerini alırız.burda bir umut dua ediyoruz.hepimizin derdi ayni.Rabbim dualarimizi kabul etsin ins.Zaten evlenenler olursa kendim evlenmisim gibi sevinecem.Dualarımız kabul oldu diye... isteyip de evlenemenin ne zor oldugunu biliyorum.,ins hepimiz hayırlı haberler veririz burda.Âmin..,

amin canim insAllah hayirlisi hayata hersey nasip kismet

çiviyi bile sağlam çakabilmek için defalarca vurmak gerekir,
Rabbim cuma günün mübarek yuzusuyu hürmetine,
Rabbimin sevdiği kullar yuzusuyu hürmetine bizede defalarca edilen dualarımızı en sağlam dualar gibi en yakın zamanda kabul eylesin inşallah.... hepimizin cuması mübarek olsun....

Listeyi tamamladim.Rabbim cuma gununun hurmetine kabul etsin.Hepinizin duasi kabul olsun insallah :)

15.sewos-06cuma

Canım dualarını okudum, Allah kabul etsin. Amin.

Rain. Canim aklini bosalt. Bu aksam en çok ne yapmayi seviyorsan onu yap. Hayat çok kipa dert etmeye degmez hiçbir şey. Kafayı derslere de takma. Avukat olacaksın bunu hayal et. Alacagin evi arabayi hayal et. Mutlu olmak bizlerin elinde inan bana karsina cok gûzel seyler çikacak.

valla cuma gununun feyzini bile yasayamıyorum.
hani okul bitse her sey cok mu güzel olacak? bu sefer de is telası, yas geciyor valla.
ben ne zaman hayata atılıcam da evlenicem de ooooo:19::19::19:
mal mal bilgisayardaki pdf den kitap okumaya calısıyorum ingilizce.
kafam patladı :36::36::36::36:
ha bire sikayet ediyorum da bıktım bea. :ssz::ssz:
dua edin nolur ya. kısmetı falan gectim de bu okul beni saglıgımdan etti, etmeye devam ediyor.
ey ex, seni su mubarek gunde yeniden anıyorum. her gozyasımın ve sebep oldugun her acı icin Rabbim versin cezanı,belanı.. :51:

Back
X