Hayırlı eş için birlikte dua edelim

ddilsah, emine_1991, sewos, buujuu, erenay, nar_cicekk

kizlar dualarinizi okudum sükür. Sizin icin birer Yasin, Fatiha ve 3 Ihlas okudum. Rabbim gönlünüzdeki duanizi hayirlisiyla nasip etsin insAllah

1)Gabiya-10 Aralık salı
2)Redroseee-11Aralık çarşamba
3)Tanemmmmm-12 Aralık perşembe
4)Aybirgen-13 Aralık cuma
5)Nazliesma-14 Aralık cumartesi
6)Buuju-15 Aralık pazar
7)Suskun_sultan-16 Aralık pazartesi
8)pamuk_helva (Neslihan) 17 Aralik Sali

YENİ LİSTEMİZ

1)Gabiya-10 Aralık salı

6)Buuju-15 Aralık pazar
8)pamuk_helva (Neslihan) -17 Aralık salı
9)3nokta-18 Aralık çarşamba

YENİ LİSTEMİZ

1)Gabiya-10 Aralık salı

6)Buuju-15 Aralık pazar

Yeni listeye benide eklermisinizzz

YENİ LİSTEMİZ

1)Gabiya-10 Aralık salı

6)Buuju-15 Aralık pazar
10)Jeddy-19 Aralık perşembe

YENİ LİSTEMİZ

1)Gabiya-10 Aralık salı

6)Buuju-15 Aralık pazar

11)BizimdeBebisimizOlsun(duygu)-20 Aralık cuma

Son düzenleme:

YENİ LİSTEMİZ

1)Gabiya-10 Aralık salı

6)Buuju-15 Aralık pazar

11)BizimdeBebisimizOlsun(duygu)-20 Aralık cuma

12)Rainbyte- 21 aralik

Son düzenleme:
benim icin dua edildikce ex geliyor:ssz:
bu nasil bir hayat, nasil bir sinavim var su adamla. anlayamiyorum sadece geriliyorum.
acilarim depresiyor, kanatiyor ve gidiyor. :25::25:
dua edin ya dun geceden beri darmadagin oldum yine.
hayatima duzgun tek bir adam girmedi. tek kisi girdi iste hala onda takili kaliyoruz.
ah be sevdigim adam gelmedi ki, o gelseydi keske :14::14:

beni de ekleyin arkadaşlar:2:
hayırlı eş için

Son düzenleme:
benim icin dua edildikce ex geliyor:ssz:
bu nasil bir hayat, nasil bir sinavim var su adamla. anlayamiyorum sadece geriliyorum.
acilarim depresiyor, kanatiyor ve gidiyor. :25::25:
dua edin ya dun geceden beri darmadagin oldum yine.
hayatima duzgun tek bir adam girmedi. tek kisi girdi iste hala onda takili kaliyoruz.
ah be sevdigim adam gelmedi ki, o gelseydi keske :14::14:

aynen ya yemin ediyorum delircem:( hiç aklımdan çıkmıyor dua ettikçe dahada baglanıyorum resmen umutsuz vakayım ya:(

aynen ya yemin ediyorum delircem:( hiç aklımdan çıkmıyor dua ettikçe dahada baglanıyorum resmen umutsuz vakayım ya:(

benim bu adamdan neler cektigimi bir ben bilirim.
hastalikli bir sevgisi var, sevdigine inaniyorum ama bu adam sadik kalabilen bir insan degil, kadin varligina asik adam ya:ssz::ssz:
dilerim Rabbim ceker onun acisini ustumden, rutine bagladi donup donup bana askini, acisini anlatiyor. sonra ucaar gider insafsiz:47:

Allah hayirli insanlarla karsilastirsin. bir soz gordum paylasayim sizle.

Şeytan insandaki Aşkı; Kıskandığı için, Onunla uğraşır.

Ve AŞK;Bir sınavdır..

Onu içinde büyütmeyi başarabilene, ALLAH kendi aşkını lütfeder. .

hastalikli bir sevgisi var, sevdigine inaniyorum ama bu adam sadik kalabilen bir insan degil, kadin varligina asik adam ya:ssz::ssz:
dilerim Rabbim ceker onun acisini ustumden, rutine bagladi donup donup bana askini, acisini anlatiyor. sonra ucaar gider insafsiz:47:

Ve AŞK;Bir sınavdır..

canım benim hakkında hayırlısı olsun neden böyle yapıyor pişmanmı acaba.eger karı kız pesindeyse dediğin gibi uzak dur canım.seni üzmesinede izin verme:29:

çok güzel sözmüş o canım. ALLAH hakkımızda hayırlısını versin büyük aşk ve pişmanlıkla dönsünler hayırlısı ile inşALLAH.

çok güzel sözmüş o canım. ALLAH hakkımızda hayırlısını versin büyük aşk ve pişmanlıkla dönsünler hayırlısı ile inşALLAH.

Bana dönmesin canım benn istemiyorum onu. Ama kurtulacak gibi de durmuyorum çünkü tekrar ulaşacak bi kac ay sonra biliyorum.
Ne istiyorum ne umuyorum cidden artık kafayı siyirabilirim. Uyku bile uyuyamiyorum iki gündür çünkü acayip can skici bi konuşma yaptık.
Çok vicdansiz herif. Cok bencil. Bu kızı üzüyor muyum? Yetmez mi ettiğim diye düşünmez hayatta. :22::22:

canım benim hakkında hayırlısı olsun neden böyle yapıyor pişmanmı acaba.eger karı kız pesindeyse dediğin gibi uzak dur canım.seni üzmesinede izin verme:29:

Pişman canım ama uzaktayiz biz. Zaten sorumluluk sahibi bi insan degil artık. Eskiden böyle değildi.
Şimdi karakteriyle sevgisi arasında sıkışıp kalıyor. Ne halt yiyor bilmiyorum bile.
ben seven bi insanın bu şekilde davranacagini düşünmüyorum. Gerekirse kaybetmemek için her şeyi yapar.
adam melankolik takilmayi seviyor olabilir, psikopat olabilir, ettiğim ahlarla surunuyor olabilir. Bilemiyorum:ssz:
dileğim ondan kurtulup mutlu bi ilişkiye başlamak.. nasil bir kısmet ise bendeki, bu adamdan başkası çıkmıyor.
Kaderimde değildir inşallah:20:

17)Erenay:Güzel Allahım senin sevdiğin bir kulunu onunla benide sevebileceğin Peygamber efendimize birlikte Ümmet olabileceğimiz doğruluktan, azimden, vefadan, sadakatten, tatlı dilden, birde benden vazgeçmeyen hem bu dünyada hem ahiretimizde birlikte olabileceğimiz, hayırlı çocuklar yetiştirebileceğimiz aile kurmama yardım eyle... birtek senden isteyebilirim, sana yalvarabilirim...
ailesi aileme uygun ve anlaşabilen, helalinden bol para kazanan ve hayırlı yerlere kullanan, yakışıklı, beni seven ve benimde onu sevebileceğim, örnek aile, çift olabileceğimiz 'kumrular gibi, Peygamberimizin(S.a.v) kördüğüm gibi sevdiği Hz Aişe gibi... huzurlu ve senin yolundan giden bir yuvam olsun istiyorum . Rabbim bilirim kulun İnşallah derse sen 'inşa' edersin . yanlış kişilerin arkasından gitmeden hayırlısıyla en yakın zamanda onu karşıma çıkar ve güzel başlangıçlara hayırla adım atalım..

Canım dualarını okudum, Allahım kabul ettiği dualardan eylesin inşallah.

Allah razı olsun aybirgen arkadaşım hepimizin duaları inşallah hayırlısıyla en yakın zamanda oluversin...

Ve AŞK;Bir sınavdır..

etkileyici bir sözmüş , herkes o imtihanı veremiyor gerçekten, Rabbim hayırlısını versin

Bana dönmesin canım benn istemiyorum onu. Ama kurtulacak gibi de durmuyorum çünkü tekrar ulaşacak bi kac ay sonra biliyorum.
Ne istiyorum ne umuyorum cidden artık kafayı siyirabilirim. Uyku bile uyuyamiyorum iki gündür çünkü acayip can skici bi konuşma yaptık.
Çok vicdansiz herif. Cok bencil. Bu kızı üzüyor muyum? Yetmez mi ettiğim diye düşünmez hayatta. :22::22:

canım Allah müstehakını verecektir onun, hiiiç üzülme ! inan ki pişman olacaktır ! Allah büyük kimsenin ahı kimsede kalmaz...

yaşasınnn :) yarın benim günüm olmuş :) benim dileğim ; bu sene içinde hayırlı bir insanla evlenmek, e çok bekledim napiyim ;) hem kendisi hem ailesi beni çok sevsin sıcak davransın:) ben de onu çok seveyim, gönlüme göre olsun , vicdan sahibi, şefkatli, iyi niyetli bir insan:) hepimiz için inşallah öyle insanlar olsun hep, canımızı acıtan iyi sever görünüp te arkamızdan vuracak olanlardan Allah sakınsın bizi inşallah, sizi seviyorum ,Allah razı olsun ,ağzınıza yüreğinize sağlık kızlar :)

Back
X