Hayırlı eş için birlikte dua edelim

sanırım yanlış bişeyler yaptım ekleyemedim kendimi kusurabakmayın...

duamda

Erenay:Güzel Allahım senin sevdiğin bir kulunu onunla benide sevebileceğin Peygamber efendimize birlikte Ümmet olabileceğimiz doğruluktan, azimden, vefadan, sadakatten, tatlı dilden, birde benden vazgeçmeyen hem bu dünyada hem ahiretimizde birlikte olabileceğimiz, hayırlı çocuklar yetiştirebileceğimiz aile kurmama yardım eyle... birtek senden isteyebilirim, sana yalvarabilirim...
ailesi aileme uygun ve anlaşabilen, helalinden bol para kazanan ve hayırlı yerlere kullanan, yakışıklı, beni seven ve benimde onu sevebileceğim, örnek aile, çift olabileceğimiz 'kumrular gibi, Peygamberimizin(S.a.v) kördüğüm gibi sevdiği Hz Aişe gibi... huzurlu ve senin yolundan giden bir yuvam olsun istiyorum . Rabbim bilirim kulun İnşallah derse sen 'inşa' edersin . yanlış kişilerin arkasından gitmeden hayırlısıyla en yakın zamanda onu karşıma çıkar ve güzel başlangıçlara hayırla adım atalım...

Sevgilim06 dualarını okudum canım, bu akşam yine dua edicem sen ve listedeki diğer arkadaşlarım için, tlfndan giriyorum duaları ekleyemiycem, musait olan biri ekleyebilirse iyi olur, bu gece cuma gecesi bol bol dua edelim birbirimize, sizi seviyorum canlarım, Allah hepinizden razı olsun

Duam hayirli olur INS.Amin

11) Nazliesma :Bismillahirrahmannirrahim .Elhamdullillah .Allahummu salli ala seyyidina Muhammed'in ve ala Ali seyyidina Muhammed. .Allah'im Nazliesma arkadasimizin dualarını hayirlisiyla .kabul et, günahlarını bagisla, sıkıntılarını gider.Daha sabırlı,güçlü ,imanli sevdiğin razi oldugun bir kul olmasını nasip et.Allah'im, Nazliesmanin evlenmesi hayırlı ise ona evlenmeyi nasip et.Eger hayirli ise .gec olmadan guc olmadan en hayirli zamanda, en hayirli sekilde heryonden en hayirli ,mutlu ,huzurlu .razi oldugun bir evlilik yapmasini nasip et.Allah'im Nazliesmanin istediği gibi olan .,gönlüne gore ,dunyasini ve ahiretini guzellestirecek ,cok sevip ,sevilecegi ,heryonden cok uyumlu olacagi,iyi anlasacagi,iyi ve hayirli bir isi olan .,durust,sadik,terbiyeli,guvenilir,sevdigin razi oldugun Nazliesmaya heryonden denk , ailesi de heryonden hayirli olacak ,iyi bir kulunla evlenmesini nasip et,kiminle evlenmesi heryonden en hayırlı olacak ise .bu kisiyi en hayirli zamanda en hayırlı sekilde karsına çıkar.Âmin.Burada dua eden arkadaslarımızın dualarını hayirlisiyla kabul et gunahlarini bagisla.Yanlis kisilerden koru .Yanlis kisilerin karsimiza cikarma .Bizleri yarattiklarinin serrinden ,nazarindan herturlu kotuluklerden kazalardan belalardan ,felaketlerden ,musibetlerden,haramlardan gunahlardan koru.Bizlere ve ailelerimize dunyada ve ahirette iyilik ,guzellik ,afiyet ver.Hayırlı kapılar ac.Âmin. .Allahumme salli ala seyyidina Muhammed'in ve ala Ali Muhammed.El Fatiha.....

Son düzenleme:
Cok guzel canim :)ben okuyorum

Canım Allah razı olsun senden, dediğin gibi ben de tecrubelerimle anladim ki karşımıza çıkan her kişiye ölçmeden tartmadan dualarimizin karşılığı gibi bakmamamiz lazım, inşallah hakkımızda herşeyin hayirlisi olur, eksik etme dualarindan

Aglaya aglaya okudum bunu. icim yana yana hem de. beni anlatmis sanki.
ben de boyle dusunuyorum. imtihanim o yar benim..

Ben seni çok istedim imtihanım oldun.
"Kimi benden çok severseniz onu sizden alırız" Kelamını işittim itaat ettim.
İmtihanım sen olma diye beceremedim seni istememeyi.
Özlemekten korktum, özlemim oldun. Hasretten korktum, hasretim oldun.
İçinde sen geçen bütün cümleleri ezber ettim.
Sevgi adına kullanılabilecek bütün mecazları üstüme aldım.
Kalbimin incelmesiydin, yüreğimin güzellikleri tatması ve tanımasına sebebimdin.
Ben senin resmine bile bakarken Besmele çekiyorum.
Her insanın hayatta korktuğu birşeyi vardır. Benim en çok korktuğum sensizliktir.
Ben hep sensizlikten korktukça çok sevdim. İmtihanım oldun.
Tek tesellim Ezan sesi oldu, sessizliğinden sonra.
Şimdi Hoca ne zaman "Allahu Ekber" dese, -Evet diyorum, Allah büyük.
"Seven sevdiği ile haşr olacak" diyen o sevgilinin sözleri benim tesellim.
Sessizliğimin çığlıkları yükseliyor geceye. Yar duymazsan Yaradan duysun diye.
Sustum "Vav" namına sustum. Ey nidalım bir elif sun aşka.
Ben seninle dalga olurum. Kavuşmak derdiyle yorgundur çırpınışlarım.
Ben seninle balık olurum. Sana varmak iddiasındadır derinlere dalışlarım.
Ben seninle ben olurum. Beni bana yâr edersin.
Âh birde son bulsa şu bir başıma kalışlarım!
Anlatmak istediğim öyle böyle bir mevzu değil. Beş duyu kifâyet etmiyor işte.

Evet cnm sanki gelen adaydan sonra baska aday gelmeyecek gibi dusunmemek lazim.Bazen çok saf oluyoruz.Cnm Allah ne aradigini bilen iyi insanlarla karsilastirsin INS hepimizi.Yanlis insanlardan korusun bizi.Allah yardımcın olsun hakkinda hayırlı olanı nasip etsin ins.Dualarimdasin cnm benim.Allah'a emanet ol..

Duanı okudum hepimiz için dua ettim Allah dualarımızı hayırlısıyla kabul etsin inşaallah

canlarım dualarınızı okudum Allah gönlünüzdekileri ol emri ile hayırlısı ile oldursun insallah hayırlı yuva nasip etsin en yakın zamanda aminAllah yardımcınız olsun

cok güzel rainbytem ya harika bayıldım offfffffffffff neydi buuuuuuuuuuu

canım sen duanı ekle rainbytem biz senin için dua edelim.listeye ekleyelim olsun sen için dua edelim

cok güzel rainbytem ya harika bayıldım offfffffffffff neydi buuuuuuuuuuu

canım sen duanı ekle rainbytem biz senin için dua edelim.listeye ekleyelim olsun sen için dua edelim

yok kuzum duami yazmayaym haksizlik olur.
benim icin icinden gelen istedigi duayi ediyordur zaten cunku cok buyuk 2 skintim var bilmeyen kalmadi biliyorsun :)
ben de cok kotu oldum aglayarak okudum cok etkilendimm

benim icin icinden gelen istedigi duayi ediyordur zaten cunku cok buyuk 2 skintim var bilmeyen kalmadi biliyorsun :)

hep dualarımızdasın rainbytem.biliyom gülüm bence sorun olmaz rainbytem yazmasanda dualarımızdasın..cok güzeldi gercekten bende cok begendim

İncilayy sevgilim06 dualarınızı okudum.
Rabbim hayırla muradıniza erdirsin inşallah

Kızlar benim duamı da listeye ekler misiniz?

ddilsah: Ya Rabbi senden gelecek her türlü hayra muhtacız. Yalnızlıktan sana sığındık. dilsah kulunun gönlündekini hayreyle ve onu tez zamanda muradına kavuştur. Dualarını kabul ve makbul eyle. Ona dini dünyası ve ahireti için hayrolacak, onu sana yakınlaştıracak ve doğru yola teşvik edecek merhametli ve sevgi dolu bir eş nasip eyle. Onlara birlikte iki cihan saadetine ulaşmalarını lutfeyle ve onlardan doğacak evlatları sana kulluk eden sıratı müstakime ulaşan kullardan eyle.. AMİN

(101) İnna fetahna leke fethan mübina..

NOT: Telden yazmak çok zor. Laptop gelsede adam akıllı dönüş yapsam topiğe.

Son düzenleme:
Arkadaşım senin için 1 yasini şerif okudum. Kızlar özel günüme kadar herkese yasin okicam, sonrasında 41 salatı münciye inş.

Allah dualarımızı kabul edecek tatlım inşallah.

Sen moralini bozma yanlız sınavlarına odaklan.40 kere geçicem de :) dua gibi :))))

hep dualarımızdasın rainbytem.biliyom gülüm bence sorun olmaz rainbytem yazmasanda dualarımızdasın..cok güzeldi gercekten bende cok begendim

:) duası da güzel arkadaşım inşallah çektiği sıkıntılar toz bulutu gibi kısa sürelidir uçup gider.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…