- 30 Aralık 2013
- 7.753
- 4.342
- 448
- Konu Sahibi huzurolsun
-
- #4.721
Bu arada canlarım bana talipler var ama 3. kez hayal kırıklığı yaşamaktan çok korkuyorumBi tanesi için 1 ay sonra falan görüşebileceğimi söyledim ama tereddütlerim, korkularım var tabiki, ne olur bana dua edin, inşallah hepimizin hakkında hayırlısı olur, inşallah hepimiz mutlu oluruz.
Merhaba hatunlar,
yeni yiliniz kutlu mutlu, saglikli, basarili, askli ve huzurlu gecsin insallah.
2013te cok bi nisan dugun haberimiz olmadi duygucan haric.
bakalim 2014te ilk adimi kim atacak ?
bana da dua edin de ocak ayinda size hayirli bi haberle geleyim:18:
hepinizi opuyorum canlar
amin gülüm benimayagımı sürttüm insallah sizlerinde güzel haberlerinizi alacagız burda sevinecegiz insallah rainbytem
bana sozun vardi biliyosun dimi ayakkabının altına yazacaktın adımı dugunde
baya da az kaldı. baslarda yerimi istiyorum en bas da olur
Merhaba canım bende bugün kendi moralimi bozum. :)
Korkular yüzünden doğru adımı atamıyoruz. Hayal kırıklığına uğrayacağını düşünme bence kısmetinin çokluğuna sevin şükret bence Allahım sana çokça nasip yazmış. Elbet içlerinden biri senin kaderin olacak. Olmasa da hepsi sana bir deneyim olacak sende kendinde olan-olmayan yanlarını bulabilirsin. belkide senin imtihanın budur.
Kendi duamı ekliyorum geçen haftanın aynısı :
Suskun_sultan: Allahım sen Hakkımızda hayırlı olanı yaz. Suskun_sultan rumuzlu kuluna hayırlı bir yol çiz. Yuva kursun. Sadakatle,aşkla,sevgiyle ,hoşgörüyle mutlu bir beraberliği olsun. Hayatta başarılı bir insan olsun. Allahın sevgisini kazanan İyi huylıu bir bayan olsun. İyi huylu aklı başında, güler yüzlü bir eş ile kaderlerini birleştir. Gönlünden geçen olmasını istediği kişi için haklarında hayırlısını yaz. Mutlu,huzurlu iyi geçimli, sadakat ve sevgi dolu bir yuva nasip et. Tez vakitte en doğru zamanda yuva kurmak nasip et. Amin.
amin aybirgenim
niye korkuyorsun ki? korkma ya. bi an once tanis sonuca varsin hatta. hayat cok kisa.
korkularla yasarken ne mutluluklari gozardi ediyoruz farkina varmaliyiz aslinda.
1 ay cok uzun sure olmus, belki de mutlulugunu erteliyorsun kim bilir?
ve de kismetin bol masallah ne guzeldarisi biz kismetsizlere olsun.
dualarim seninle canim. hayirlisi olsun hakkinda.
kızlar duam:
Touch
Hayyum ve Kayyum olan Allah'ım Touch günahlarını bağışla tövbelerini kabul et, yarattıgın varlıkların şerrinden onu koru...
Bütün işlerini kolaylaştır. Kapıların en hayırlısını açan sensin Allahım touch için de en hayırlı kapılarından birini aç. Yarattıgın varlıklara muhtaç etme. Ona, annesine, babasına, kardeslerıne uzun saglıklı ömürler ver... Yolundan şaşırtma... Hayırlı bir insanla hayırlı bir evlilik nasip et. Senin sevdiğini sevdir, hayırlı bir yuva kurmasını nasip et yarabbim... Amin
Canım benim Allah razı olsun senden, az önce son sayfaya bakmamışım yeni gördüm mesajını, inşallah her şey güzel olur, inşallah hepimizin karşısına iyi ki karşıma çıktın, iyi ki varsın diyeceğimiz insanlar çıkar, inşallah sen de bu cümleyi ömür boyu nişanlına söylersin, o da sana söyler inşallahCanım cok sevindim insan korkuyor haklısın ama gecmişden ders alıp artık gelecege daha saglam adım atacagız.belki karsına cıkan insan gönlüne göre olacak ve eski üzenlere iyiki olmamıs diye sevineceksin karsına cıkan insan cok sanslı olacak cünkü cok kıymet vereceksin.sen hep dualarımızdasın.insallah hersey daha güzel olacakseninde kızlarında müjdelerini görecegiz insallah
Bu duayı ben de çoook beğendimBismillahirrahmanirrahim Allah'ım!.. Ben şu anda bu duayı okuyan kulunu çok seviyorum.. Sen de sev!. Razı olana kadar onu yaşat. Ey Rabbim! Onun hakkında hayırlı olanı hayatına, hayatında hayırlı olanı da gönlüne razı olanını ver,.. Rabb'im! Onu her türlü kötülükten koru. Tek bir saniye bile üzülmesine izin verme. Ona Çekemeyeceği dert verme! Onu doğru yoldan hiç ama hiç ayırma! Onu Efendimize (s.a.v) komşu eyle ve onun yüreğini yüreğimle beraber eyle!.Allah'ım cümlemizin geçmiş ve gelecek günahlarımızı af eyle! Dualarımızı kabul eyle.. amin......
Canım benim Allah razı olsun senden, az önce son sayfaya bakmamışım yeni gördüm mesajını, inşallah her şey güzel olur, inşallah hepimizin karşısına iyi ki karşıma çıktın, iyi ki varsın diyeceğimiz insanlar çıkar, inşallah sen de bu cümleyi ömür boyu nişanlına söylersin, o da sana söyler inşallah
Bu duayı ben de çoook beğendim
bana sozun vardi biliyosun dimi ayakkabının altına yazacaktın adımı dugunde
baya da az kaldı. baslarda yerimi istiyorum en bas da olur
Kızlar bende katılmak isterim acaba nasıl oluyor anlayamadım tam
Yarn temizlencem inşallah
canım hosgeldin :) listemiz bugün basladı.herkes kendine nasıl dua edilmesini yazıyor yeni listemiz yukarda yada diğer sayfada var bak istersen o sekilde olacak.bugün incilayın günü mesela onun için gönlünden hangi duaları okumak istiyorsan onu okuyorsun.ve onun için dua ediyorsun.senin günün gelincede biz dua ediyoruz senin için.ve tüm liste içinde dua edebilirsin.duanı okuyuncada okudum diye buraya yazıyorsun
rainbytem insallah sınavların cok güzel gecer ve hepsinden gecersin.msj hakkım olunca msjlasırızda.bende yerinde olsam öyle yapardım.kalbinin sesini dinle kuzum.sınavlarin içinde dua edecegim gönlün ferahlasın insallah.bu sıkıntılı günler gitsin huzur gelsin senin için.hem derslerinde hem gönül derdinede insallah.güzel olur hersey insallah iyi düsünelim iyi olsun
Hoşbulduk
Anladım canım tşk ederim yarın temizlenince incilaya ve diğer sıradaki arkadaşa okurum inşallah
Kendi duamı ve adımı da listeye ekleyeyim mi o zaman :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?