Hayırlı eş için birlikte dua edelim

Duygucum senin için 41 salatı tefriciye okudum, Allahım tüm dualarını hayırlısıyla tez zamanda kabul etsin, kalbine ferahlık, mutluluk, huzur versin inşallah.

Canlarım hepiniz dualarımdasınız, Allahım bu gecenin hürmetine dualarımızı kabul eder inşallahhhh

Duygucum senin için 41 salatı tefriciye okudum, Allahım tüm dualarını hayırlısıyla tez zamanda kabul etsin, kalbine ferahlık, mutluluk, huzur versin inşallah.

agzına yüregine saglık aybirgenim

Nazlıesma ve Duygucum dualarınızı okudum canlarım. Her ikinize de 3ihlas 1 fatiha 7 rabbi yessir 3 ayetel kürsi okudum Bu mübarek günde dualarınızı niyetlerinizi kabul etsin inşallahh Aminn

sagol tanem agzına saglık Allah kabul etsin

hepinizin agzına saglık Allah daha güzelini sizlere nasip etsin amin

Son düzenleme:
Nazlıesma ve Duygucum dualarınızı okudum canlarım. Her ikinize de 3ihlas 1 fatiha 7 rabbi yessir 3 ayetel kürsi okudum Bu mübarek günde dualarınızı niyetlerinizi kabul etsin inşallahh Aminn

Canım okudum duanı ne güzel bi geceye denk geldin böyle

Allahım dualarını kabul etsin canım tşkler hepimizinkini kabul etsin inşallahh

Amiiin canım inşallah tez zamanda senin gibi düğünüme şafak sayarım

Nasıl gidiyor hazırlıklar ay ne güzel yaaaa

iyi gidiyo gülüm arada sorunlar olyo abi ama düzelyo sükür.sende insallah sözlünle bu günleri yasarsınız bütün düğün telasını tatlı tatlı geciririsiniz insallah ve mutlu yuvanıza kolaylıkla ulasırsınız insallah.insallah canım benim insallah safak sayarsınız ve bi bakmısız bebek safagı sayıyoruz insallahhhhhhhhhhhhhhhhbende bugün listedeki herkes için ve listede olmayan canım topik arkadslarım için dua edip yatıcam...

Allah razı olsun canım benm inşallah Rabbim herkesin gönlündekileri versin

Sevgililer gününde evli bi bayan olcaksın

Allah razı olsun canım benm inşallah Rabbim herkesin gönlündekileri versin

Sevgililer gününde evli bi bayan olcaksın

insallah canım yaaa insallah mutlu yuvalarımız olur.amin tüm güzel dileklerine

amin cnm min bu gece çok güzel bir gece birbirimize dua edelim lütfen

edelim canım Allah hepimizin dualarını kabul etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…