Hayırlı eş için birlikte dua edelim

Allah razi olsun cnm.Ettigin dualar kat kat sana donsun INS.Rabbim hepimizin dualarini hayirlisiyla Kabul etsin INS.Hepimize hayirli guzel gunler gitmeyi nasip etsin ins.Âmin

Duanı okudun cnm.Rabbim kabul etsin ins hayirlisiyla.Rabbim gonlundekini hayirli eylesin INS. .Hepimiz icin Yasin ve IsmiAzam okudum.Rabbim'in Kabul ettigi dualardan oldie INS..

Bismillahirrahmannirrahim .Elhamdullillah .Allahumme salli ala seyyidina Muhammedin ve ala ali seyyidina Muhammed .Allah'im burada ettigimiz dualarimizi hayirlisiyla kabul et.Günahlarımızı bagisla.Yarabbi hepimize heryonden hayırlı ,mutlu razi oldugun bir hayat yasamayı nasip et.Allah'im hepimize heryonden en hayırlı olacak kişilerle, heryonden en hayırlı ,mutlu,huzurlu,yuzumuzun gulecegi,razi oldugun evlilikler yapmayı nasip et.Hergun sana sukur edecegimiz huzurlu ,mutlu ,cocuklu yuvalarimiza bizleri en hayırlı zamanda en hayırlı sekilde kavustur.Karşımıza bizim için heryonden en hayırlı olacak ,Dunyamizi ve ahiretimizi güzelleştirecek bizi bir omur boyu mutlu edecek ,iyiki evlenmisim diyeceğimiz sevdiğin razı oldugun kullarini en hayırlı zamanda en hayırlı sekilde karşımıza çıkar.Hepimize heryonden .hayırlı .mutlu huzurlu,sevinçli ve kolaylıklar icinde evlenip mutlu ,huzurlu,saglikli yasamayi .nasip et.Hepimizin hakkında hayırlı olanı ,gönlümüze razı et.Âmin..Allahumme salli ala seyyidina Muhammedin ve ala Ali seyyidina Muhammed.

Kızlar dualarınızı okudum. Rabbim tez zamanda muradınıza kavuştursun. Hayırlı mutlu uzun ömürlü bir yuva kurmayı nasip etsin inşaAllah

13) __BADE__:Euzübillahimineşşeytanirracimbismillahirrahmanirra him
Allahım sen herşeyi en bilen, duyan ve görensin. Sen Bade arkadaşımızın ve bizim için en hayırlı olanı ver. Onun gönlündeki kişiyi hayırlısı ise kavuştur. Atanmasını nasip et. Onun için neresi hayırlı ise o ili nasip et yarabbi. Amin..

14)LadyMarmelad: Euzübillahimineşşeytanirracimbismillahirrahmanirra him
Lâ ilâhe illâ ente sübhaneke inni küntü minez zalimin
Allahümme salli ala seyyidina muhammedin ve ala ali seyyidina muhammed Yarabbim bu kulunun sesini duy Hz Muhammet Mustafa'nın yüzü suyu hürmetine bu kulunun dualarını kabul eyle Allahım.
Allahım sevdiğim insanı bana hayırlı kıl onu bana nasip eyle yarabbim sen çok yücesin sen bütün kullarının dualarını duyansın bu kulunu da duy yarabbim sorunsuz bi şekilde sevdiğimle evlenmemi nasip eyle yarabbim ailemle sorunlar ortadan kalksın zamanı geldiğinde bize sorun yaratmasınlar Yarabbim
Allahım Allahım sen çok yücesin sevdiğimi bana bağışla yarabbim
Evimizden huzuru bereketi eksik etme yarabbim
Ömürlerimiz birbirimize nasip olsun YaRabbim
Amiin amiiin amiiinnnn ..

Duanı okudun cnm.Rabbim kabul etsin ins hayirlisiyla.Rabbim gonlundekini hayirli eylesin INS. .Hepimiz icin Yasin ve IsmiAzam okudum.Rabbim'in Kabul ettigi dualardan oldie INS..

Tşk ederim canım Allah kabul etsin inşallahhh

İnşallahhh tşk edeeriiimmmm

14)Ladymarmelad-14 ocak
15)Buuju-15 ocak

kızlar 250 la ilahe illallah... 489 ya fettah, 270 ya kerim, 305 ya kadir, 298 ya rahman,100 ya rahim cektim.... Allahım dularımızı kabul etsin...hayırlı ınsanlarla karsıalstrsın... hayırlı kapılar acsın hepimize

sagol canım Agzına saglık Allah seninde dualarını kabul etsin amin.

evet rainbytem kosturuyorum inan bide cok yoruluyorum az kaldı.salonda olacak canım.aram iyi kuzum kv kp le Allaha sükür.hazırlıyorum yavas yavas esyaları rainbytem.Allah sizlere daha güzelini daha iyilerini nasip etsin canım.insallah

Hadi maşallah gülüm
amin insallah nasip olur:18::18:
peşinden ben geliyorum ayakkabinin altina yazınca

insallah rainbytem herkes hayırlı yuvasına kavussun insallah,bu mutlulugu heyecanı yorgunlugu hepiniz yasayın insallah..tabi yazcam gülüm
cuma gunu geliyorum duygu bekle beni
kopuyorum ya bi insan bu kadar ti ye alabilir kendini

Son düzenleme:
cuma gunu geliyorum duygu bekle beni
kopuyorum ya bi insan bu kadar ti ye alabilir kendini

insallah hersey gönlünce olur gülüm haberdar et bizi.mübarek günde insallah hersey istediğin gibi olur.böyel daha rainbytem relaks olmak lazım... strese girince kendimize ediyoruz

agzına saglıkkk amiinnnnnnnn cnm amiinnn herkeseee herkeseeee ınsallaaahhhh

insallah hersey gönlünce olur gülüm haberdar et bizi.mübarek günde insallah hersey istediğin gibi olur.böyel daha rainbytem relaks olmak lazım... strese girince kendimize ediyoruz

Aynen yavrum ya olumlama yapıyorum pozitif düşünüyorum. Bi an vazgecesim geliyor ama devam durmak yok
o kadar beklemisim hayrolsun. Dualarini eksik etme yavrum

Aynen yavrum ya olumlama yapıyorum pozitif düşünüyorum. Bi an vazgecesim geliyor ama devam durmak yok
o kadar beklemisim hayrolsun. Dualarini eksik etme yavrum

Allah yardımcın olsun canım bence dogru yoldasın.pazitif düsün pozitif olsun insallah.bazen risk almak lazım hayatta rainbytem.sen dogrusunu yapıyosun..dualarımdasın gülüm

insallah rainbytem herkes hayırlı yuvasına kavussun insallah,bu mutlulugu heyecanı yorgunlugu hepiniz yasayın insallah..tabi yazcam gülüm

Amin cnm ins .Hakkimzda hayırlısı olsun hep ins.. Sen de ins çok mutlu olursun cnm..bu gunlerin güzel ani olur.. Rabbim kolayliklar versin tum islerinizde
Rabbim sizi butun kotuluklerden korusun.Hayirli bir sekilde dugununuzu yapmayi nasip etsin ins cnm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…