- Konu Sahibi huzurolsun
-
- #5.061
11)nazlıesma-
12)minigmanig (duygu)-
13)__BADE__-
Sizlere İsmi Azam ve Esmaül Hüsna okudum ..Rabbim güzel dualarınızı kabul etsin..Tez zamanda muradınıza erdirsin inşallah..Sıkıntılarınızı gidersin.
Duanı okudun cnm.Rabbim kabul etsin ins hayirlisiyla.Rabbim gonlundekini hayirli eylesin INS. .Hepimiz icin Yasin ve IsmiAzam okudum.Rabbim'in Kabul ettigi dualardan oldie INS..
Kızlar dualarınızı okudum. Rabbim tez zamanda muradınıza kavuştursun. Hayırlı mutlu uzun ömürlü bir yuva kurmayı nasip etsin inşaAllah
13) __BADE__:Euzübillahimineşşeytanirracimbismillahirrahmanirra him
Allahım sen herşeyi en bilen, duyan ve görensin. Sen Bade arkadaşımızın ve bizim için en hayırlı olanı ver. Onun gönlündeki kişiyi hayırlısı ise kavuştur. Atanmasını nasip et. Onun için neresi hayırlı ise o ili nasip et yarabbi. Amin..
14)LadyMarmelad: Euzübillahimineşşeytanirracimbismillahirrahmanirra him
Lâ ilâhe illâ ente sübhaneke inni küntü minez zalimin
Allahümme salli ala seyyidina muhammedin ve ala ali seyyidina muhammed Yarabbim bu kulunun sesini duy Hz Muhammet Mustafa'nın yüzü suyu hürmetine bu kulunun dualarını kabul eyle Allahım.
Allahım sevdiğim insanı bana hayırlı kıl onu bana nasip eyle yarabbim sen çok yücesin sen bütün kullarının dualarını duyansın bu kulunu da duy yarabbim sorunsuz bi şekilde sevdiğimle evlenmemi nasip eyle yarabbim ailemle sorunlar ortadan kalksın zamanı geldiğinde bize sorun yaratmasınlar Yarabbim
Allahım Allahım sen çok yücesin sevdiğimi bana bağışla yarabbim
Evimizden huzuru bereketi eksik etme yarabbim
Ömürlerimiz birbirimize nasip olsun YaRabbim
Amiin amiiin amiiinnnn ..
11)nazlıesma-
12)minigmanig (duygu)-
13)__BADE__-
Sizlere İsmi Azam ve Esmaül Hüsna okudum ..Rabbim güzel dualarınızı kabul etsin..Tez zamanda muradınıza erdirsin inşallah..Sıkıntılarınızı gidersin.
valla bu kiz evleniyor benasil kosturmaca vardir yalniz haaa
dugun nerde olacak canim salonda mi ? sade bir nikah mi olacak yoksa hic bahsetmedin?:26:
topige ben gelicem sen gidecek misin duygum
esyalar falan hazir demek cok sevindim. bu arada kv kp ile aran nasil? insallah sorun cikmiyordur canim
Allahim bizlere de once dogru insani bulmak sonra onla evlenmeyi nasip etsin insallah
sagol canım Agzına saglık Allah seninde dualarını kabul etsin amin.
evet rainbytem kosturuyorum inan bide cok yoruluyorum az kaldı .salonda olacak canım.aram iyi kuzum kv kp le Allaha sükür.hazırlıyorum yavas yavas esyaları rainbytem.Allah sizlere daha güzelini daha iyilerini nasip etsin canım.insallah
Hadi maşallah gülüm
amin insallah nasip olur:18::18:
peşinden ben geliyorum ayakkabinin altina yazınca
cuma gunu geliyorum duygu bekle beniinsallah rainbytem herkes hayırlı yuvasına kavussun insallah,bu mutlulugu heyecanı yorgunlugu hepiniz yasayın insallah..tabi yazcam gülüm
cuma gunu geliyorum duygu bekle beni
kopuyorum ya bi insan bu kadar ti ye alabilir kendini
14)Ladymarmelad-14 ocak
15)Buuju-15 ocak
kızlar 250 la ilahe illallah... 489 ya fettah, 270 ya kerim, 305 ya kadir, 298 ya rahman,100 ya rahim cektim.... Allahım dularımızı kabul etsin...hayırlı ınsanlarla karsıalstrsın... hayırlı kapılar acsın hepimize
insallah hersey gönlünce olur gülüm haberdar et bizi.mübarek günde insallah hersey istediğin gibi olur.böyel daha rainbytem relaks olmak lazım...strese girince kendimize ediyoruz
Aynen yavrum ya olumlama yapıyorum pozitif düşünüyorum. Bi an vazgecesim geliyor ama devam durmak yok
o kadar beklemisim hayrolsun. Dualarini eksik etme yavrum
Allah yardımcın olsun canım bence dogru yoldasın.pazitif düsün pozitif olsun insallah.bazen risk almak lazım hayatta rainbytem.sen dogrusunu yapıyosun..dualarımdasın gülüm
insallah rainbytem herkes hayırlı yuvasına kavussun insallah,bu mutlulugu heyecanı yorgunlugu hepiniz yasayın insallah..tabi yazcam gülüm
insallah rainbytem herkes hayırlı yuvasına kavussun insallah,bu mutlulugu heyecanı yorgunlugu hepiniz yasayın insallah..tabi yazcam gülüm
cuma gunu geliyorum duygu bekle beni
kopuyorum ya bi insan bu kadar ti ye alabilir kendini
Cnm ins beklediğine deger.guzel haberlerini aliriz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?