- Konu Sahibi huzurolsun
-
- #6.161
kızlar benide listeye eklermisiniz.bir kişiyle görüştüm ama olmadı karşıma düzgün biri çıkmıyor çok bahtsız oldugumu düşünüyorum evlilik aşk konusunda
eüzübillahimineşşeytanirracim bismillahirrahmanirahim allahümme salli ala seyyidina muhammedin ve ala ali seyyidina muhammed Allahım yüce Rabbim sen burcu arkadaşımızın saglıgını koru ona mutlu huzurlu hayırlı uzun ömür nasip et ,sevdiklerini ömründen eksik etme , onu vesveselelerden muhafaza et ve yalnızlıkla imtihan etme.en hayırlı zamanda en hayırlı insanı karşısına çıkar daha fazla bekletme Rabbim evlilik niyetinde burcuyu çok sevicek gözünden bile sakınacak burcununda çok sevecegi yakışıklı,kendi ekmegini kazanan ,kibar ,vicdanlı dürüsüt bir beyfendiyle huzurlu mutlu yuvasını kurmayı burdan mutlu evlilik haberini vermeyi burcu arkadaşımıza nasip et Allahım .Hayalini kurdugu gelinligiyle imrenilesi dügününü yapsın İnşallah.Salih saliha sağlıklı akıllı hayırlı güzel evlatları olsun burcu arkadaşımıza hayırlı kul ,hayırlı evlat,hayırlı eş,hayırlı anne olabilmeyi nasip et ALLAHım vekil olarak sen yetersin sen ol dersen olur inşallah .allahümme salli ala seyyidina muhammedin ve ala ali seyyidina muhammed AMİN.
Sevgilim06: Bismillahirrahmannirrahim Estağfirullah, estağfirullah, estağfirullah, elhamdülillah elhamdülillah elhamdülillah, Allahümme sali ala seyyidina muhammedin ve ala ali seyyidina Muhammed,Rahman ve Rahim olan Allahım Sen sevgilim06 kuluna onu çok sevecek,merhametli,çalışkan,namuslu evine ve eşine sadakat gösterebilecek dogacak çocuklarına iyi bir baba olabilecek güzel bir mesleği olan ,kalbinin güzelliği yüzüne vurmuş ,ailesinin seveceği ve onun ailesininde sevgilim06 i çok seveceği , senin razı olacağın bir insanla ömür boyu huzurlu ve sağlıklı bir şekilde yuva kurmasini tez zamanda nasip et.Bahtini aç işlerini kolaylaştır sağlık ve huzur ver.Rabbim..Gönlündeki duaları kabul et..Duamı Ulu Kabede yapılan dualardan eyleyip Peygamber Efendimizin hürmetine kabul et Rabbim.Allahümme sali ala seyyidina muhammedin ve ala ali seyyidina Muhammed ..Amin...
3)Esrazambak: Esragfirullah Allahumme salli ala seyyidina Muhammed. Allah im sen esrazambak rumuzlu kulunun gunahlarini affet ve en hayirli zamanda kendisini cok seven ve onun da cok sevdigi hayirli bir es nasip et ve hayirli evlatlar nasip et. Esrazambak rumuzlu kuluna ve bu duayi okuyan buradaki tum evlenmek isteyen bekar kizlara ; Dinini yasayan hayirli bir ailesi memleketi meslegi olan guven veren bir es nasip et ve hayirli evlatlar nasip et amin Allahummesalli ala seyyidina Muhammed
Sevgilim06 ve Esrazambak arkadaşlar dualarınızı okudum rabbim kabul esin inşallah.....
Esrazambak okudum canim duani...allah kabul etsin..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Dualarinizi okudum kizlar.Rabbim gonlunuze gore hakkinizda hayirli olani
nasip etsin ins.
Yürekten amin diyorum canım, Allahım tez zamanda hayırlısıyla gönlündeki tüm güzelliklerle karşılaştırsın seniKızlar nasip olacak mı inşallah olsun nolur yürekten bir amin deyin bana isyan etmek istemiyorum vardır bir hikmeti geç olmasının. Ama anladığım şey Rabbim gerçekten gönlüne göre veriyor sanki etrafta görüyorum iyi olmaya günaha girmemeyi çalışalım inşallah artık çok eminim Rabbim çok adaletli.. dualarınızı eksik etmeyin benden de olsun artık nolur olsun .. duaları mi duymak istiyor biliyorum asla ümidimmi kesmeyecegimm Rabbim yine senin izniyle. ..
Yürekten amin diyorum canım, Allahım tez zamanda hayırlısıyla gönlündeki tüm güzelliklerle karşılaştırsın seni
Allah razı olsun canım, ben de senin için 1 fatiha, 3 ihlas, 1 ayetel kürsi, nas,felak okudum canım Allahım dualarını kabul etsin. Amin.Geçerken uğradım..Dularınızı bir bir okudum.
.Allah dileklerin(m)ize hayırlısıyla kavuştursun..
(aile)En kısa zamanda hepimize; gönlümüze göre ;yeni bir aile;bir ömür mutlu olacağımız hayırlı eşler ve evlatlar versin..İyi insanlarla karşılaştırsın..Şerden korusun..
(iş)Çalışanlar ve tulipa için:Nerede çalışmak hayırlıysa orayı nasib etsin..İyi insanlarla karşılaştırsın..Şerden korusun..
Yazımı görmüşken;bana da dua ediverin..Benim de çokkk ihtiyacım var...
.Bir dahaki döngüde ben de katılırım nasib olursa..
Amin canım amin, senin önceki kişiyle durumun olumsuz sonuçlandı anladığım kadarıylaAllah razı olsun canım benim inşallah amin seninle aynı şekilde herşey gönlünce olsun sorunsuz muhabbet ile amin 😊💑💑💑
1-00Turkuaz-22 nisan salı
2-Sevgilim06-23 nisan çarşamba
3-esrazambak-24 nisan perşembe
4-ece06-25 nisan cuma
5-Aybirgen-26 nisan cumartesi
kızlar dualarınızı okudum Allah kabul etsin
Bu arada kızlar sizdede oluyomu bilmiyorum yaş tabi bnm 29 olunca çok uzun zamandır hayatımda kimse yok iş yerimde falan beğenen gözlerle bakanlar oluyo ama gerçekten cesur adım atan birileri olmuyo benim beğendiklerim yaklaşmaya çalıştıklarımında ya yaşı küçük oluyo ya da hayatlarında başkası oluyo çok mutsuz oluyorum...bazen isyan edesim geliyo...bu kötü hislerden nasıl arınabiliriz herkes artık evlenmemi bekliyo...Kimseyle sevgili olamıyorum görücü usulü tanıştırıldıklarımlada olmuyo gelen kişide birisinin zoruyla geliyo...kaderim hep böylemi devam edicek
Amin canım amin, senin önceki kişiyle durumun olumsuz sonuçlandı anladığım kadarıylaİnşallah Allahım gönlüne göre biriyle tez vakitte yollarınızı kesiştirir. Amin.
Canım ben de 29 yaşındayım. Tek tesellim kaderin böyle olması Rabbim yazsaydı olurdu.. Görücü usulü olanlar belki mantıklı olabiliyor ama içim ısınmıyor bir türlü.. Diyorum nişan yapayım sonra alışırmıyım... Annem sürekli bu konuyu aklıma sokuyor ama cesaret edemiyorum.. Hayırlısı olsun hakkımızda canım seni çok iyi anlıyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?