- 30 Kasım 2011
- 2.315
- 84
- 78
- Konu Sahibi huzurolsun
-
- #6.181
Allah razı olsun canım, bu arada hiç umutsuzluğa kapılma, bi vakti zamanı vardır Rabbim inşallah dualarındaki kişiyi karşına çıkarır ve seni mutlu kılar tez zamanda hayırlısıyla, dualarımızdasın...1-00Turkuaz-22 nisan salı
2-Sevgilim06-23 nisan çarşamba
3-esrazambak-24 nisan perşembe
4-ece06-25 nisan cuma
5-Aybirgen-26 nisan cumartesi
kızlar dualarınızı okudum Allah kabul etsin
Bu arada kızlar sizdede oluyomu bilmiyorum yaş tabi bnm 29 olunca çok uzun zamandır hayatımda kimse yok iş yerimde falan beğenen gözlerle bakanlar oluyo ama gerçekten cesur adım atan birileri olmuyo benim beğendiklerim yaklaşmaya çalıştıklarımında ya yaşı küçük oluyo ya da hayatlarında başkası oluyo çok mutsuz oluyorum...bazen isyan edesim geliyo...bu kötü hislerden nasıl arınabiliriz herkes artık evlenmemi bekliyo...Kimseyle sevgili olamıyorum görücü usulü tanıştırıldıklarımlada olmuyo gelen kişide birisinin zoruyla geliyo...kaderim hep böylemi devam edicek
Canım inşallah sen de gönlündeki, dualarındaki gibi biriyle karşılaşırsın ve varlığı için devamlı şükredeceğin birisi olur hayatında.Canım ben de 29 yaşındayım. Tek tesellim kaderin böyle olması Rabbim yazsaydı olurdu.. Görücü usulü olanlar belki mantıklı olabiliyor ama içim ısınmıyor bir türlü.. Diyorum nişan yapayım sonra alışırmıyım... Annem sürekli bu konuyu aklıma sokuyor ama cesaret edemiyorum.. Hayırlısı olsun hakkımızda canım seni çok iyi anlıyorum...
İnşallah seni çok isteyecek ve bu uğurda çaba gösterecek biri çıkar tez zamanda, duaya devam :13:yalnız değilim demekki...Allahım hakkımızda hayırlısını versin canım...bir de karşı taraf fazla istekli olmayınca insanda heves olmuyo ki ya
tanıyalım birbirmizi deyip biraz ilgi alaka gösteren biri olsa değerlendirmeye alıcam ama yok...erkekler neden bu kadar korkak olur ki
kızlar bu arada sizden bir ricam var.. nasıl olsa 10 kişilik bir liste oluşuyo... bu listedeki herkes için sırayla tefriciye okusak güzel olmazmı...tabi benim gibi çalışanlar için zor olur belki ama 10 kişi herkes 444 tane alsa haftalık kolay bir şekilde biter..1 saatte 100 tane çekiliyo zaten...
ne dersiniz? perşembeden perşembeye yapalımmı böyle bir şey?
Mrb kızlar. Topiğinizi cok sevdim. Katılmak için özel birşey yapmam gerekiyor mu.
Allah razı olsun canım, inşallah :)1-00Turkuaz-22 nisan salı
2-Sevgilim06-23 nisan çarşamba
3-esrazambak-24 nisan perşembe
4-ece06-25 nisan cuma
5-Aybirgen-26 nisan cumartesi
Dualarimizi Yaptim Rabbim dualarimizi kabul etsin tez vakitte İnsallah :) Gonlumuzdeki butun dualari hakkimizda hayirli olacak dualari kabul etsin.Hakkimizda hayirli olani gonlumuze razi eylesin gonlumuze razi eyledigini hakkimizda hayirli eylesin insallah :)Amin..Amin..Amin...
En kisa zamanda guzel haberlerimizi yazalim hayirlisiyla
Aybirgen : Estağfirullah estağfirullah estağfirullah, elhamdülillah elhamdülillah elhamdülillah, Allahümme sali ala seyyidina muhammedin ve ala ali seyyidina Muhammed, Allahım aybirgen rumuzlu arkadaşımızın ve bizlerin günahlarımızı bağışla, hatalarımızı, kusurlarımızı affeyle, eksiklerimizi tamamla, sıkıntılarımızı gider, kalplerimize ferahlık ve huzur ver, bizleri Senin sevdiğin, razı olduğun kullarından eyle, sevdiklerini sevdir, sevdiklerin tarafından sevilebilmeyi ve Senin sevdiğin ortamlarda bulunabilmeyi nasip et. Allahım aybirgenin görüşmeye başladığı kişi onun için hayırlı olacaksa birbirlerini çok sevsinler, her yönden birbirlerine çok yakışsınlar ve birbirlerini çok iyi anlayabilsinler, birlikte Senin rızan doğrultusunda güzel işler yapabilsinler, birbirlerine Sana yaklaşmakta vesile olabilsinler, evlilik yolunda haramdan, günahtan uzak bir şekilde kolaylıkla ilerleyebilsinler, hem dünyada hem de ahirette mutlu olsunlar. Mutlu, huzurlu yuvaları hayırlı evlatları olsun. Eğer birbirleri için hayırlı değillerse bir şekilde bir vesileyle bitsin ve karşısına onun için hayırlı kişi çıksın. Allahım hiçbirimizi nasip etmeyeceğin bir şeyin peşine düşürme. Bizleri nazardan, kazadan, beladan, büyüden, her türlü kötülük ve musibetten muhafaza eyle. Bizlere affın ve merhametinle muamele et. Amin amin amin. Allahümme sali ala seyyidina muhammedin ve ala ali seyyidina Muhammed
6)Misnunu: Bismillahirrahmannirrahim Estağfirullah, estağfirullah, estağfirullah, elhamdülillah elhamdülillah elhamdülillah, Allahümme sali ala seyyidina muhammedin ve ala ali seyyidina Muhammed,Rabbim Hayırlı, senin rızasını kazanmış, helalı haramı bilen, gözu dısarda olmayan,cocuklarıma baba olabılcek durust namuslu ıyı ahlak sahıbı benı sonsuza dek sevıcek benımde sevebılcegım aileme-ailesine-bana uygun calıskan..evıne aılesıne duskun birinin karsıma cıkmasını ve hayırlı bir evlilik yapmamı nasip eyle rabbım..bı omur pısman olmadan bı hayatı paylasabılecegım aıle babası babam gıbı bı es olsun...ne benı ne kendını kımseye muhtac etmıyecek herzaman helalıyle yasayan ıs guc sahıbı ıyı gunde kotu gunde yanımda olacak ınanclı kotu huyu olmayan boyu boyuma huyu huyuma gonlume gore senin razı olacağın bir insanla ömür boyu huzurlu ve sağlıklı bir şekilde yuva kurmami tez zamanda nasip et
Rabbim..Gönlümdeki duaları kabul et..Duamı Ulu Kabede yapılan dualardan eyleyip Peygamber Efendimizin
hürmetine kabul et Rabbim.Amin Aybirgenciğim ve Misnunucuğum dualarınızı okudum rabbim en kısa zamanda karşınıza hayırlı bir eş çıkarır inşallah.....
evlenen var canım ben evleneli 2 ay oldu Allaha süküraramızda güzel gelişmeleri olanda var ve güzel gelişmeleri olacaklarda cok inanıyorum ben.evet ben cok dua ettim sevdiğimle evlenmek için burdada kızlarla dualara katıldım çıkmaya basladıgımdan beri bütün listelere katıldım kızların dualarının vesilsiyle oldu ,Allaha sükür Rabbim nasip etti ve bizim evlenmemiz imkansız gibi bişeydi,duanın gücü cok fazla inan.hayırlın bi sekilde bi yerlerden karsına cıkacak inan...
misnunu duanı ettim canım Allahım kabul etsin...
Kızlar bu hıdırellezi yapmak istiyorum bende.. bizim bahçede gül fidanları var akşam ezanından sonra dileğimi asarım fakat komşular görürse diye korkuyorum...ertesi günde alıveririm sorun olmaz işim icabı denizede yakınım sonra o dilek kağıdını atıcam...bi tek asarken biri görürse diye çekiniyorum
Allah mutlulugunuzu daim etsin canım senın mesajından sonra dua etmeyi hiç kesmedim ve Allaha şükürler olsun dün benımkını baska kızla yakaladım cafede gıttım kenar mahalle dılberlerı gıbı hesap sordum ve 26 subatta ılıskımız baslamıstı 6 yıl once 6 yıl sonra 26 nısanda bunları yakaladım ve cenaze namazını kıldım en azından beklentım kalmadı kızıda gorsen cok güzel ya nasıl içim acıyor anlatamam haketmemıstım bu işe girdi hemen çalısan kız buldu ve artık herşeyin hayırlısı diyorum acele etmıyorum zamanı gelınce ,Allahın bana mutluluk verecegıne canı gönülden inanıyorum
canım bende yapıcam Allah kabul etsin ben onun için gül alıcam dikili,balkonuma koyacagım öyle yapıcam.canım hava kararınca as olmazsa,yada topraga göm sabahta al
canım birşey sormak istiyorum...toprağamı gömmek lazım kağıdı yoksa dikenine tutturmak mı? Bir de mesela aşk isteğimiz var hayatımızda kimse yoksa...resim çizerekmi istekte bulunayım...işte hayırlı bir evlilik mesela gelin damat resmimi çizeyim ?
amin insallah canım arada sorunlarımız oluyo tabi ama asıyoruz yuva kurmak kolay degil,söyle düsün canım bugün seni bunun için aldatan ilerde evlenince kac kişiyle aldatırdı.ve Allah müstehakını verir inan Allaha havale et canım.bende aldatıldım gecmişte sen gibi hemde ne güzellerleaffettim gene aldattı gene affettim gene aldattı ve ayrıldık,sonra hayata küsmüstüm bi süre ama alıstım unuttum hatta zamanla,sonra karsıma baska insanlarda cıktı ve esimle nasipmiş,kaderimde bu insan varmıs iyikide onun gercek yüzünü görmüsüm.simdiki aklımla asla onun için üzülmezdim degmez cünkü gercekten.ve kendini hayyatn koparma karsına insallah seni seven deger veren cok iyi seni hak eden biri cıkar insallah.duadan vazgecme canım ben ne zaman dua etmekten vazgecsem yuvamda sorun oluyor26 nisan olması cok ilginc hayırlara vesile olsun insallah
kızlar hepiniz dualarımdasınız Allah yardımcınız olsun insallahhhh
Bizlere dünya ve ahiret mutluluğu getirecek, Allah'ın sevdiği ve bizimde sevebileceğimiz, bizi sevebilecek hayırlı insanın karşımıza çıkması için birlikte dua edelim mi? Ama dualarımız hiç durmasın, Allah duada ısrar edeni severmiş, biz de ısrarla bizim için hayırlı olacak insanın karşımıza çıkması için dua edelim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?