Hayırlı eş için birlikte dua edelim

1-00Turkuaz-22 nisan salı
2-Sevgilim06-23 nisan çarşamba
3-esrazambak-24 nisan perşembe
4-ece06-25 nisan cuma
5-Aybirgen-26 nisan cumartesi

Dualarimizi Yaptim Rabbim dualarimizi kabul etsin tez vakitte İnsallah :) Gonlumuzdeki butun dualari hakkimizda hayirli olacak dualari kabul etsin.Hakkimizda hayirli olani gonlumuze razi eylesin gonlumuze razi eyledigini hakkimizda hayirli eylesin insallah :) Amin..Amin..Amin...
En kisa zamanda guzel haberlerimizi yazalim hayirlisiyla

kızlar bu arada sizden bir ricam var.. nasıl olsa 10 kişilik bir liste oluşuyo... bu listedeki herkes için sırayla tefriciye okusak güzel olmazmı...tabi benim gibi çalışanlar için zor olur belki ama 10 kişi herkes 444 tane alsa haftalık kolay bir şekilde biter..1 saatte 100 tane çekiliyo zaten...

ne dersiniz? perşembeden perşembeye yapalımmı böyle bir şey?

Aybirgen : Estağfirullah estağfirullah estağfirullah, elhamdülillah elhamdülillah elhamdülillah, Allahümme sali ala seyyidina muhammedin ve ala ali seyyidina Muhammed, Allahım aybirgen rumuzlu arkadaşımızın ve bizlerin günahlarımızı bağışla, hatalarımızı, kusurlarımızı affeyle, eksiklerimizi tamamla, sıkıntılarımızı gider, kalplerimize ferahlık ve huzur ver, bizleri Senin sevdiğin, razı olduğun kullarından eyle, sevdiklerini sevdir, sevdiklerin tarafından sevilebilmeyi ve Senin sevdiğin ortamlarda bulunabilmeyi nasip et. Allahım aybirgenin görüşmeye başladığı kişi onun için hayırlı olacaksa birbirlerini çok sevsinler, her yönden birbirlerine çok yakışsınlar ve birbirlerini çok iyi anlayabilsinler, birlikte Senin rızan doğrultusunda güzel işler yapabilsinler, birbirlerine Sana yaklaşmakta vesile olabilsinler, evlilik yolunda haramdan, günahtan uzak bir şekilde kolaylıkla ilerleyebilsinler, hem dünyada hem de ahirette mutlu olsunlar. Mutlu, huzurlu yuvaları hayırlı evlatları olsun. Eğer birbirleri için hayırlı değillerse bir şekilde bir vesileyle bitsin ve karşısına onun için hayırlı kişi çıksın. Allahım hiçbirimizi nasip etmeyeceğin bir şeyin peşine düşürme. Bizleri nazardan, kazadan, beladan, büyüden, her türlü kötülük ve musibetten muhafaza eyle. Bizlere affın ve merhametinle muamele et. Amin amin amin. Allahümme sali ala seyyidina muhammedin ve ala ali seyyidina Muhammed

6)Misnunu: Bismillahirrahmannirrahim Estağfirullah, estağfirullah, estağfirullah, elhamdülillah elhamdülillah elhamdülillah, Allahümme sali ala seyyidina muhammedin ve ala ali seyyidina Muhammed,Rabbim Hayırlı, senin rızasını kazanmış, helalı haramı bilen, gözu dısarda olmayan,cocuklarıma baba olabılcek durust namuslu ıyı ahlak sahıbı benı sonsuza dek sevıcek benımde sevebılcegım aileme-ailesine-bana uygun calıskan..evıne aılesıne duskun birinin karsıma cıkmasını ve hayırlı bir evlilik yapmamı nasip eyle rabbım..bı omur pısman olmadan bı hayatı paylasabılecegım aıle babası babam gıbı bı es olsun...ne benı ne kendını kımseye muhtac etmıyecek herzaman helalıyle yasayan ıs guc sahıbı ıyı gunde kotu gunde yanımda olacak ınanclı kotu huyu olmayan boyu boyuma huyu huyuma gonlume gore senin razı olacağın bir insanla ömür boyu huzurlu ve sağlıklı bir şekilde yuva kurmami tez zamanda nasip et
Rabbim..Gönlümdeki duaları kabul et..Duamı Ulu Kabede yapılan dualardan eyleyip Peygamber Efendimizin
hürmetine kabul et Rabbim.Amin Aybirgenciğim ve Misnunucuğum dualarınızı okudum rabbim en kısa zamanda karşınıza hayırlı bir eş çıkarır inşallah.....

kızlar hıdırellez günü (5 mayıs)Genç kızlar için hazırlanan sandıklar açılır. Açılır ki eve bereket dolsun, genç kızımız da iyi bir evlilik yapsın.
5 Mayıs akşamı evlenme çağına gelmiş kızlara bulaşık yıkattırılmaz.
5 mayıs akşam ezanı ile gül dallarına paralar asılır.(Eskiden kese içine para dikilip gül dibine gömülürmüş.) ya da açık cüzdan bırakılır. Böylelikle bolluk ve berekete ulaşmak, varlıklı kişiler olmak düşlenir. Asılan paralar ya da cüzdanlar 6 Mayıs sabah erkenden geri toplanır.Evdeki her kişi için yedi fasulye ya da yedi nohut ekilir, gelebilecek kötülüklerin bunlara gelmesi dilenir.

Hıdırellez günü, hiçbir yeşil dalından koparılmaz.
6 Mayıs günü ikindi zamanı Hıdırellezin bittiğine inanılır. Ancak eğlenceler hava kararıncaya değin sürer. Hızır uğrasın! dileği bolluk gelmesi anlamında kullanılır
İşte dilek dilerken ve Gül ağacına astıktan sonra edeceğiniz Dua…
Bismillahirahmanirahim
bin bir adım bir adım
allah bir adım adım
kerim kerem allah
başımda bir duman var
yardım eyle ya allah
la ilaha illallah muhammeden resullullah
yetiş imdadıma hızır ile
allah birsin sen kulla mişersin
biz gibi kulların yardımcısı sensin
hızır deryada erdim murada amin

Hıdırellez günü okunacak dua:
Hıdırellez günü bol bereket için,rızık için aşağıdaki dua okunur.
“Allahümme Rabbühü Ya Halkalhalas Muhammedin Resulullah Yetiş imdadıma Ya HIZIR YA İLYAS”
Bu dua 40 defa okunuyor. 5 Mayıs günü 39 defa okunuyor. 6 mayıs günü 1 defa okunup 40′a tamamlanıyor. İçinizden geldiği gibi Allah’a dua edersiniz.Allah’tan dileklerinizi ve bu senenin hayırlı olması,bol rızıklı olması ve diğer isteklerinizi bildirirsiniz.
Ayrıca 5 mayıs günü ikindi namazından sonra sabah namzına kadar 2 rekat Allah rızası için namaz kılınır.Şöyle dua edilir.
“Ya Rabbi Sen dünyanın kainatın sahibisin.Her canlıyı yaratan Sensin.Benim ve her canlının Rabbi de Sensin.Benim hem dünyamı hemde ahiretim güzel eyle.Bana ve tüm kullarına hak ettiğimiz gibi değil lutfunla ve merhametinle muamele eyle.Hızır (as) ve Hıdır(as) bana yoldaş eyle.Bizleri hata ve yanlışlarımızdan döndürsünler.Maddi ve manevi sıkıntılarımızda her zaman yanımızda olsunlar.
Dualarımızı Senin güzel isimlerin hürmetine,habibin hürmetine kabul buyur. Aminnnn…“
Hıdırellez günü edilecek çok özel bir dua'dır.
Edrik Ebe’l-Abbas ennî münhasır
Seyyidî Belyâ’bni Melkâni’l-Hızır
(Lâ edrî)

Meali: Efendim Belyâ, Melkân’ın oğlu Hızır! Yetiş ey Ebu’l-Abbas, sıkıntıdayım, demektir

dileğinizi bir kaqıda yazıp akşam ezanı okunurken qül aqacına baqlıyonuz hıdırellez in bi duası var onu okuyonuz.6 mayıs qünü sabah ezanı okunurken dileqinizi alıp qün aqardıktan sonra dereye atıyonuz ve ailendeki her kişi için 7 tane nohut yada fasülyeyi topraqa ekip ailene qelecek kötülüklerin bu nohut tanelerine qelmesini diliyosun…Allah herkesin duasını kabul etsin.

dilek2 seneönceyazdıCevapla
benim ve çevremdeki birkaç kişinin dilekleri gerçekleşti.beşik çidim cinsiyet ayırt edemedim ve bir kız bir erkek resmi çizdim.allaha şükür ikizlerim (biri kız biri erkek)var.birde geçen yıl kardeşim hem ailevi hemde maddi olarak çok kötüydü yeğenimle ev (3+1)çizdik 2 ay sonra ev aldılar.

nur2 seneönceyazdıCevapla
arkadaşlar pencerenin önüne kurşun kalemle çizin.ben eskiden denemiştim ve olmuştu.5 mayıs gece 12 sonra ne istiyrsanız onu çizin
http://www.kadinveguncel.com/hidirellezde-nasil-dilek-dilenir/

burdan bakın kızlar sitede baya duası kabul olan var insallah bizlerinde duaları kabul olur

Allah razı olsun canım, bu arada hiç umutsuzluğa kapılma, bi vakti zamanı vardır Rabbim inşallah dualarındaki kişiyi karşına çıkarır ve seni mutlu kılar tez zamanda hayırlısıyla, dualarımızdasın...
Canım inşallah sen de gönlündeki, dualarındaki gibi biriyle karşılaşırsın ve varlığı için devamlı şükredeceğin birisi olur hayatında.

İnşallah seni çok isteyecek ve bu uğurda çaba gösterecek biri çıkar tez zamanda, duaya devam :13:

Canım istersen bu okuduğumuz dualar aynı bu şekilde devam etsin, bu listeden katılamayacaklar olabilir belki ama okumak isteyen kişileri belirlersek ayrı bir tefriciye listesi oluşturabiliriz, ben olurum bu listede, sen bu listeyi oluşturursan dediğini yapalım canım

Mrb kızlar. Topiğinizi cok sevdim. Katılmak için özel birşey yapmam gerekiyor mu.

Canım hoşgeldinn, yapman gereken kendi duanı yazmak ve listemizde yer alan herkesin dualarını okumak ve herbiri için ayrı ayrı gönlünden geçen sure ve duaları okumak.

Allah razı olsun canım, inşallah :)

Allah razı olsun canım, inşallah hepimizin duaları kabul olur.

evlenen var canım ben evleneli 2 ay oldu Allaha sükür aramızda güzel gelişmeleri olanda var ve güzel gelişmeleri olacaklarda cok inanıyorum ben.evet ben cok dua ettim sevdiğimle evlenmek için burdada kızlarla dualara katıldım çıkmaya basladıgımdan beri bütün listelere katıldım kızların dualarının vesilsiyle oldu ,Allaha sükür Rabbim nasip etti ve bizim evlenmemiz imkansız gibi bişeydi,duanın gücü cok fazla inan.hayırlın bi sekilde bi yerlerden karsına cıkacak inan...[/QUOTE]

Allah mutlulugunuzu daim etsin canım senın mesajından sonra dua etmeyi hiç kesmedim ve Allaha şükürler olsun dün benımkını baska kızla yakaladım cafede gıttım kenar mahalle dılberlerı gıbı hesap sordum ve 26 subatta ılıskımız baslamıstı 6 yıl once 6 yıl sonra 26 nısanda bunları yakaladım ve cenaze namazını kıldım en azından beklentım kalmadı kızıda gorsen cok güzel ya nasıl içim acıyor anlatamam haketmemıstım bu işe girdi hemen çalısan kız buldu ve artık herşeyin hayırlısı diyorum acele etmıyorum zamanı gelınce ,Allahın bana mutluluk verecegıne canı gönülden inanıyorum

misnunu duanı ettim canım Allahım kabul etsin...

Kızlar bu hıdırellezi yapmak istiyorum bende.. bizim bahçede gül fidanları var akşam ezanından sonra dileğimi asarım fakat komşular görürse diye korkuyorum...ertesi günde alıveririm sorun olmaz işim icabı denizede yakınım sonra o dilek kağıdını atıcam...bi tek asarken biri görürse diye çekiniyorum

Kızlar tefriciye için başlık açtım en çabuk zamanda evlenmek için birbirimize destek olalım salavat çekelim

allahın izniyle yuvalarımızı kuralım

Allah mutlulugunuzu daim etsin canım senın mesajından sonra dua etmeyi hiç kesmedim ve Allaha şükürler olsun dün benımkını baska kızla yakaladım cafede gıttım kenar mahalle dılberlerı gıbı hesap sordum ve 26 subatta ılıskımız baslamıstı 6 yıl once 6 yıl sonra 26 nısanda bunları yakaladım ve cenaze namazını kıldım en azından beklentım kalmadı kızıda gorsen cok güzel ya nasıl içim acıyor anlatamam haketmemıstım bu işe girdi hemen çalısan kız buldu ve artık herşeyin hayırlısı diyorum acele etmıyorum zamanı gelınce ,Allahın bana mutluluk verecegıne canı gönülden inanıyorum[/QUOTE]

amin insallah canım arada sorunlarımız oluyo tabi ama asıyoruz yuva kurmak kolay degil,söyle düsün canım bugün seni bunun için aldatan ilerde evlenince kac kişiyle aldatırdı.ve Allah müstehakını verir inan Allaha havale et canım.bende aldatıldım gecmişte sen gibi hemde ne güzellerleaffettim gene aldattı gene affettim gene aldattı ve ayrıldık,sonra hayata küsmüstüm bi süre ama alıstım unuttum hatta zamanla,sonra karsıma baska insanlarda cıktı ve esimle nasipmiş,kaderimde bu insan varmıs iyikide onun gercek yüzünü görmüsüm.simdiki aklımla asla onun için üzülmezdim degmez cünkü gercekten.ve kendini hayyatn koparma karsına insallah seni seven deger veren cok iyi seni hak eden biri cıkar insallah.duadan vazgecme canım ben ne zaman dua etmekten vazgecsem yuvamda sorun oluyor26 nisan olması cok ilginc hayırlara vesile olsun insallah

kızlar hepiniz dualarımdasınız Allah yardımcınız olsun insallahhhh

canım bende yapıcam Allah kabul etsin ben onun için gül alıcam dikili,balkonuma koyacagım öyle yapıcam.canım hava kararınca as olmazsa,yada topraga göm sabahta al

amin insallah canım arada sorunlarımız oluyo tabi ama asıyoruz yuva kurmak kolay degil,söyle düsün canım bugün seni bunun için aldatan ilerde evlenince kac kişiyle aldatırdı.ve Allah müstehakını verir inan Allaha havale et canım.bende aldatıldım gecmişte sen gibi hemde ne güzellerleaffettim gene aldattı gene affettim gene aldattı ve ayrıldık,sonra hayata küsmüstüm bi süre ama alıstım unuttum hatta zamanla,sonra karsıma baska insanlarda cıktı ve esimle nasipmiş,kaderimde bu insan varmıs iyikide onun gercek yüzünü görmüsüm.simdiki aklımla asla onun için üzülmezdim degmez cünkü gercekten.ve kendini hayyatn koparma karsına insallah seni seven deger veren cok iyi seni hak eden biri cıkar insallah.duadan vazgecme canım ben ne zaman dua etmekten vazgecsem yuvamda sorun oluyor26 nisan olması cok ilginc hayırlara vesile olsun insallah

kızlar hepiniz dualarımdasınız Allah yardımcınız olsun insallahhhh[/QUOTE]

Amin .cnm Allah razi olsun.ne guzel morel verdin.Rabbim sana da hayirli saglikli evlatlar verir ins.Rabbim senin de yardimcin olsun cnm

Son düzenleme:
canım bende yapıcam Allah kabul etsin ben onun için gül alıcam dikili,balkonuma koyacagım öyle yapıcam.canım hava kararınca as olmazsa,yada topraga göm sabahta al

canım birşey sormak istiyorum...toprağamı gömmek lazım kağıdı yoksa dikenine tutturmak mı? Bir de mesela aşk isteğimiz var hayatımızda kimse yoksa...resim çizerekmi istekte bulunayım...işte hayırlı bir evlilik mesela gelin damat resmimi çizeyim ?

canım bende hiç yapmadım ama ben resmini cizecegim bende dalına asacagım bizim burda derede yok ben kovada suyun içine atacagım artık gelin damat ev cizebilirsin cocuklar cizebilirsin canım ne dilegin varsa:))

Amin .cnm Allah razi olsun.ne guzel morel verdin.Rabbim sana da hayirli saglikli evlatlar verir ins.Rabbim senin de yardimcin olsun cnm[/QUOTE]

sizdende Allah razı olsun nazlımmmmmmamin insallah hayırlı güzel cocuklu yuvalarınız olsun insallah en önemlisi mutlu yuvalarınız olsun insallah.aminnn sagol nazlım

merhaba kızlar bende aranıza katılmak istiyorum.
kabul eder misiniz?
nasıl dua ediyorsunuz?
hepimizin duası kabul olsun....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…