Hayırlı eş için birlikte dua edelim

Yüreği güzel arkadaşlarım benim için dua eden herkesden Allah razı olsun inşallah rabbim hepimizin dualarını bu güzel aylar hürmetine kabul eder.Bu dualara başlamadan önce 1 yıl kadar görüştüğüm birisi vardı ve şubatta ayrılmıştık şimdi 1 haftadır sürekli mesaj atıyor özürler diliyor ve barışmak istiyor. Dün de internetten çok güzel bi gül buketi yollamış ama kalbim çok soğuk nasıl karar vereceğimi bilmiyorum....yaş ilerleyince karar vermek çok zor oluyor ...Hayırlısı diyorum artık kısmette kaderimde varsa bi şeklide olur olmazsada bi şekilde sonuçlanacaktır elbet...

Arkadaslar listede yazdiginiz dualarinizi okudum ayrica dua ediyorum freevare kadar hepiniz icin okunmus bilin az kaldi..Allah hepinizin dualarini kabul eylesin...İcimden gecenide soyliyeyim dualarinizi okurken gozlerim dolu dolu oldu duygulandim hepimzin duasi allahin izniyle kabul olacak dedim icten ice sevgiyle kalin..bundan sonraki listede haber verin ben ara ara bakarim..

Allah kabul etsin karmen..yas konusunda sana katiliyorum ben31 sen

6)00Turkuaz-10 Mayıs Cumartesi
7)mavigece07-11 Mayıs Pazar
8)Karmen-12 Mayıs Pazartesi
9)Buuju-13 mayıs Salı

okudum dualarınızı güzel gönüllü arkadaşlarım Allah kabul etsin hepimizinkini inş........

Buujuu dualarını sabahtan okumuştum canım yeni haber verebiliyorum, Allahım gönlündekileri hayırlısıyla nasip etsin inşallah.

merhaba arkadaşlar 4444 salatı tefriciyeye başladım az da olsa niyetlenip okuyabilecek olan var mı ? sayının önemi yok maksat sizlerinde duasını almak okurum diyen varsa niyetimi yazacağım

Benimaskpastam duani okudum..allah kabul etsin ins..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canım benim amin inş......
duanı okudum.......
Allah kabul etsin inş....

Buujuu ve BenimAşkPastam dualarınızı okudum Allahım hayırlısıyla kabul etsin tez vakitte dilekleriniz gerçekleşsin amin amin aminnn

Benimaskpastam duani okudum..allah kabul etsin ins..

Buujuu
BenimAskPastam
Esrazambak

Canlarim dualarinizi okudum.Rabbim kabul etsin ins .Rabbim hakkimizda hayirli olani nasip etsin ins hepimize.Amin.

Benimaşkpastacığım duanı okudum rabbim en kısa zaman da kabul eyler inşallah...

Allah kabul etsin sagolun kızlar Allah dualarınızı kabul etsin agzınıza yüreginize saglık

Kızlar bize yardım edin tefriciye çekiyoruz hayırlı eş için.... 240 tefriciye var almak isteyen var mı yarın akşama kadar okunması gerekiyo :26::26:

Esrazambak okudum canim duani..allah hakkinda hayirlisini versin

Kızlar ben bir duaya başladım bir bardak suya 101 defa
inna fetahna lekke fethan mübina ve fütihatis semaü fekanet ebvaba. Okuyorum 21 gün okuncakmış allahın izniyle Kısmet in açılcak.
Deneyen var mı aranızda M

ben geçen yıl yaptım olmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…