Hayırlı eş için birlikte dua edelim

1)Buujuu:Eüzübillahimineşşeytanirracim bismillahirrahmanirahim allahümme salli ala seyyidina muhammedin ve ala ali seyyidina muhammed Allahım yüce Rabbim sen burcu arkadaşımızın saglıgını koru ona mutlu huzurlu hayırlı uzun ömür nasip et ,sevdiklerini ömründen eksik etme , onu vesveselelerden muhafaza et ve yalnızlıkla imtihan etme.en hayırlı zamanda en hayırlı insanı karşısına çıkar daha fazla bekletme Rabbim evlilik niyetinde burcuyu çok sevicek gözünden bile sakınacak burcununda çok sevecegi yakışıklı,kendi ekmegini kazanan ,kibar ,vicdanlı dürüsüt bir beyfendiyle huzurlu mutlu yuvasını kurmayı burdan mutlu evlilik haberini vermeyi burcu arkadaşımıza nasip et Allahım .Hayalini kurdugu gelinligiyle imrenilesi dügününü yapsın İnşallah.Salih saliha sağlıklı akıllı hayırlı güzel evlatları olsun burcu arkadaşımıza hayırlı kul ,hayırlı evlat,hayırlı eş,hayırlı anne olabilmeyi nasip et ALLAHım vekil olarak sen yetersin sen ol dersen olur inşallah .allahümme salli ala seyyidina muhammedin ve ala ali seyyidina muhammed AMİN.

1)Buujuu:Eüzübillahimineşşeytanirracim bismillahirrahmanirahim allahümme salli ala seyyidina muhammedin ve ala ali seyyidina muhammed Allahım yüce Rabbim sen burcu arkadaşımızın saglıgını koru ona mutlu huzurlu hayırlı uzun ömür nasip et ,sevdiklerini ömründen eksik etme , onu vesveselelerden muhafaza et ve yalnızlıkla imtihan etme.en hayırlı zamanda en hayırlı insanı karşısına çıkar daha fazla bekletme Rabbim evlilik niyetinde burcuyu çok sevicek gözünden bile sakınacak burcununda çok sevecegi yakışıklı,kendi ekmegini kazanan ,kibar ,vicdanlı dürüsüt bir beyfendiyle huzurlu mutlu yuvasını kurmayı burdan mutlu evlilik haberini vermeyi burcu arkadaşımıza nasip et Allahım .Hayalini kurdugu gelinligiyle imrenilesi dügününü yapsın İnşallah.Salih saliha sağlıklı akıllı hayırlı güzel evlatları olsun burcu arkadaşımıza hayırlı kul ,hayırlı evlat,hayırlı eş,hayırlı anne olabilmeyi nasip et ALLAHım vekil olarak sen yetersin sen ol dersen olur inşallah .allahümme salli ala seyyidina muhammedin ve ala ali seyyidina muhammed AMİN.
duani okudum, Insallah bu Razamandatez bir zamanda dualarimiz kabul olur. Amin
Arkadasalar ben duamda bir ay deyisiklik yapacam. yarin duami yazarim INSALLAH

Buujuu duani okudum Allah kabul etsin İnşallah.Allah bu Ramazandahepimizi isteyimize kovusdursun.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Buujuu canim okudum duani..insallah tez zamanda hayirli dogru kisiyle karsilariz artik...

Buujuu Allah kabul etsin inşallah en kısa zamanda hepimize hayırlı eşler ve hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin amin

2)MavilimYeşilim: Bismillahirrahmannirrahim Estağfirullah, estağfirullah, estağfirullah Allahümme sali ala seyyidina muhammedin ve ala ali seyyidina Muhammed,Rahman ve Rahim olan Allahım

Allahım sen mavilimYesilim kulun için hakkında hep hayırlı olanı nasip ettin. Allahım çok şükür sana. Sen mavilimYesilim rumuzlu kulunun evliliği istediğini biliyorsun hayırlı kısmetler nasip et. Her nasibim için şükürker olsun. Bu kulun içinHakkında hayırlı olanı nasip et. Mutlu, huzurlu ,sevgi,saygı ve dostluk gibi kalıcı, uyumlu eş nasip et. Zorlu,sıkıntılı ,üzüntülü anlarında yanında olan ve her yol ayrımında kulunu sensiz bırakma yarabbim. Her türlü seçimimde yol göster yarabbim. Her kulun kalbini sen bilirsin mavilimYesilim rumuzlu kulun için ömrünü kiminle mutlu geçireceğini sen bilirsin. Hakkında en güzel yazıyı yaz .. senden gelecek her türlü kadere razı olan kuluna tez zamanda hayılı yuva nasip et. Amin. Bismillahirrahmannirrahim Estağfirullah, estağfirullah, estağfirullah Allahümme sali ala seyyidina muhammedin ve ala ali seyyidina Muhammed,Rahman ve Rahim olan Allahım

3)freeware: Bismillahirrahmanirrahiiim...
Allahümme salli alâ seyyidina muhammed ve alâ âli seyydina muhammed.
Allah'ım geçmiş günahlarımızı affet ve gelecekte de doğru yoldan ayırma.. estağfirullah, estağfirullah,estağfirullah el azim elkerim ellezi la ilahe illa hüvel hayyel gayyuum ve etubu ileyh..
Allah ım freeware rumuzlu bu aciz kuluna bu dünya da da ahirette de iyilik ve afiyet ver ve dualarını hayırlısıyla kabul eyle.
Allahım, freeware kuluna 2 cihan saadeti yaşayabileceği, birbirleri için göz aydınlığı olabilecekleri, hem dünya hem ahireti için hayırlı olan, iyi huylu, güzel ahlaklı,ilgili, freeware i Allah ın emaneti olarak gören, kalbinde Allah korkusu olan,vicdanlı,merhametli, cimri ve ya çok savurgan olmayan, freeware e hep değer verecek olan, freeware in de ona değer verebileceği, aralarında ki sevgi ve merhametin hiç bitmeyeceği, ailesi ailesine uygun, ailesi de kendisi de çok iyi olan, mesleği ve yaşı freeware e uygun olan, uyumlu ve her yönüyle memnun olabileceği, afiyetle, hayırlı ve daim bir eş , ve göz aydınlığı olacak zürriyet nasip et, merhametlilerin en merhametlisi, Rahman, Rahim olan, rızık veren en hayırlısı rezzak olan, hayırlı kapıları açan fettah Rabbim... rabbenâ heb lenâ min ezvâcinâ ve zurriyyâtinâ kurrete a’yunin vec’alnâ lil muttekîne imâmâ.('Rabbimiz! Bize eşlerimizden ve çocuklarımızdan gözümüzün aydınlığı olacak insanlar ihsan et ve bizi, Allah'a karşı gelmekten sakınanlara önder yap') amiiin, amin amin, velhamdüliilahi rabbil alemiiiin.

4) Slm34: Bismillahirrahmannirrahim Estağfirullah estağfirullah, estağfirullah.Elhamdulillahi rabbil alemin . Allahümme salli ala seyyidina muhammedin ve ala ali seyyidina Muhammed,Rahman ve Rahim olan Allahım Sen slm34 rumuzlu kuluna onu çok sevecek, slm34 rumuzlu kulunun da çok seveceği, birbirlerine en kısa zamanda aşık olarak evlenecekleri ve son nefeslerine kadar birbirlerini sevecekleri, merhametli,çalışkan,namuslu evine ve eşine sadık dogacak çocuklarına iyi bir baba olacak güzel bir mesleği olan ve güzel garantili bir işte çalışan evlendiklerinde romantik, mutlu, huzurlu, geçim darlığı yaşamayacakları bir hayatlarının olduğu bir ömür sürecek huzurlu mutlu bir yuva kurmasini tez zamanda nasip et. En kısa zamanda hemen sağlıklı ve Hayırlı evlatlar nasip et . Duamı Peygamber Efendimizin hürmetine kabul et Rabbim. Buradaki tüm bekar ve evli kardeşlerimin de gönlündeki duaları kabul et . dualarımızı kabede yapılan dualardan eyle Rabbim. Allahümme sali ala seyyidina muhammedin ve ala ali seyyidina Muhammed ..Amin..el fatiha...

CANLARIM DUALARINIZI OKUDUM ALLAH DUALARINIZI HAYIRLIYA CEVİRİP KABUL ETSİN İNSALLAH AMİN AMİN AMİN TEZ ZAMANDA HAYIRLI GÜZEL MUTLU MESUT BİR YUVANIZ OLSUN Ramazanın hürmetine.amin

Son düzenleme:
slm34 :Bismillahirrahmannirrahim Estağfirullah, estağfirullah, estağfirullah.Elhamdulillahi rabbil alemin . Allahümme salli ala seyyidina muhammedin ve ala ali seyyidina Muhammed,Rahman ve Rahim olan Allahım Sen slm34 rumuzlu kuluna onu çok sevecek, slm34 rumuzlu kulunun da çok seveceği, birbirlerine en kısa zamanda aşık olarak evlenecekleri ve son nefeslerine kadar birbirlerini sevecekleri, merhametli,çalışkan,namuslu evine ve eşine sadık dogacak çocuklarına iyi bir baba olacak güzel bir mesleği olan ve güzel garantili bir işte çalışan evlendiklerinde romantik, mutlu, huzurlu, geçim darlığı yaşamayacakları bir hayatlarının olduğu bir ömür sürecek huzurlu mutlu bir yuva kurmasini tez zamanda nasip et. En kısa zamanda hemen sağlıklı ve Hayırlı evlatlar nasip et . Duamı Peygamber Efendimizin hürmetine kabul et Rabbim. Buradaki tüm bekar ve evli kardeşlerimin de gönlündeki duaları kabul et . dualarımızı kabede yapılan dualardan eyle Rabbim. Allahümme sali ala seyyidina muhammedin ve ala ali seyyidina Muhammed ..Amin..el fatiha...

Buujuu duani okudum Allah kabul etsin İnşallah.Allah bu Ramazandahepimizi isteyimize kovusdursun.

Buujuu canim okudum duani..insallah tez zamanda hayirli dogru kisiyle karsilariz artik...

Buujuu Allah kabul etsin inşallah en kısa zamanda hepimize hayırlı eşler ve hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin amin
ALLAH razı olsun kızlar agzınıza yüreginize saglık

Canlar okudum dualarinizi, Allahım kabul ettiği dualardan eylesin inşallah, amin amin amin

Canım senin için de okudum, Allahım gönlündekileri hayırlısıyla nasip etsin. Amin amin amin.

Mavilimyesilim okudum canim duani...hakkimizda hayirlisi bu mubarek gunlerde...

Evlenemeyen Kimseler için Taha süresinin 131 ve 132. ayetleri bir kağıt üzerine misk, safran ve gülsuyu karışımı bir mürekkep ile yazılır da o zamana kadar evlenememiş bir kimsenin koluna asılırsa, Biiznillah kısmeti açılır.......nette gordum bugun bunu...normal bi kalemlede olsa yazdim uzerimde tasiyim dedim...nette okumussunuzdur belki ama yapmak isteyen olur aranizda diye yazmak istedim..

Freeware okudum canim duani..allah bu mubarek gunlerin hurmetine tez zamanda kabul eylesin ins....

Arkadaslar bu da benim duam

Bismillahirrahmannirrahim Estağfirullah, Estağfirullah, Estağfirullah,Elhamdülillah, Allahümme Sali Ala Seyyidina Muhammedin Ve Ala Ali Seyyidina Muhammed, Affeder Günahı Alemin Padişahı Allah.Yüreklerin Felahı Allah..İşit Allahım Derdimizi, Bağışla Günahlarımızı Hayr Eyle Hem Akşam Hem Sabahlarımızı. Sen Bizim Kusurlarımızı Affeyle.Ya Erhamerrahim Olan Allahım Sen Nara87 Kuluna Onu Çok Sevecek,Merhametli,Çalışkan,Namuslu Evine ve Eşine Sadakat Gösterebilecek,Doğacak Çocuklarına İyi Baba Olabilecek Okumuş Ve Güzel Bir Mesleği Olan ,Evliliğe Hazır, Maddi Ve Maneven Durumu İyi,Kalbinin Güzelliği Yüzüne Vurmuş Ahlaklı,Namazlı ,yasi 32den cok olmayan, boyu 180-185 olan Ailesinin Seveceği Ve Onun Ailesininde ву nara87ni Çok Sevip İsteyeceği Senin Razı Olacağın Hayırlı Kulunla Ömür Boyu Huzur Ve Sağlık Dolu Yuva Kurmasını Tez Zamanda Nasip Et.Birbirlerini Bulmaları İçin Varsa Aralarındaki Engelleri Kaldır.Birbirlerine Yakınlaştırıp Akıllarına Düşür.Tanışmalarına Vesile Olabileceklerin Akıllarına Düşür Rabbim. Bahtını Kısmetini Aç İşlerini Kolaylaştır.bu zamana kimi yasadiqi butun sikintilari unutdurub hayel etdiyi aileni ona kismet eyle. Sağlık Ve Huzur Ver Rabbim .Gönlündeki Duaları Kabul Et.. Ailelerin de birbiriyle anlaşacağı hayırlı bir evlilik nasip eyle Allahım…o insan da nara87ın anne-babasına tek damat deyıl hem de bır ogul olsun onları anne baba gozunde gorup sevsın, nara87 ni ilk once o gorsun ve gorduyu andan sevsin ve onun icin mucadile etsin, YA REBBİM nara87 arkadaşımızın dualarını kabul eyle…Ve Onun için dua eden herkesin de gönlünün isteklerini ve dualarını kabul eyle Allahım…Amin…Amin…Amin…Dualarımızı günahsız gönüllerin duası gibi kabul eyle Allahım…nara87nin annesinin dualarini esit ona nene olmayi,neveleri oynatmayi, boyutmeyi kismet eyle (Arkadaslar aslında aklımda kalbımde sadece uzaktan gorup beyendıyım bırı var, amma o ınsan benı fark etmıyor. yanı onun gıbı bır ınsan ıstıyorum hayırlısı ıse rabbım benım onunla kovusmama sebep salsın, hayırsızsa onun kimi boylu yakisikli xarakterli hayırlı bır ınsanla karsılasdırsın. kisasi rebbim kalbimdeki insani biliyor)
YA REBBİM Duamı Ulu Kabede Yapılan Dualardan Eyleyip Peygamber Efendimizin (SAV) Hürmetine Kabul Et Rabbim.Benim Ve Diğer Dua Kardeşleriminde Dualarını Tez Vakitte Kabul Et RabbimBU RAMAZANDA DUALARİMİZİ geri cevirme YA REBBİM.Allahim her zaman NARA87nin dualarini kabul etdin.Sukurler olsun Tez bir zamanda evliliyi icin sukur dualari etmeyi kismet et.Biz İstiyoruz Veren Sensin Ya Rabbim Sonsuz Lütfunla Kabul Et Dualarımızı.Hayr Eyle Hem Akşam Hem Sabahlarımızı Allahümme Sali Ala Seyyidina Muhammedin Ve Ala Ali Seyyidina Muhammed ..Amin....El-Fatiha....Amin.Amin.Amin!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…