Hayırlı eş için birlikte dua edelim

5) Aybirgen-3 temmuz perşembe
6)DeryaDeniz28-4 temmuz cuma
7)esrazambak-5 temmuz cumartesi
8)missnunu-6 temmuz pazar
9)BenimAskPastam-7 temmuz pazartesi
10) Nara87-8 temmuz salı
11)munevvergul-9 temmuz çarşamba
12)tiramisu
dualarınızı okudum ALLAH kabul etsin

Allah kabul etsin cok sagol gulum

Benim adıma duamı okuyanlara çok teşekkür ediyorum , Allah razı olsun, Allah kabul etsin hepimizin dualarını hayırlısyla.. Ben de bugün başlayıp yarına kadar bitirmeyi düşünüyorum. hepinize ayrı ayrı 41 defa rabbena heb lena.. duasını okuyacağım inşallah

Aybirgen duani okudum canim..hayirlisi olsun...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canım Allahım tez zamanda sana ve tüm isteyenlere de nasip etsin inşallah, dualarımızdasın, sabret ve dua et, çok güzel günler gelecek senin için de, ben inanıyorum

İnşallah canım benim inşallah burnum sızladı bak duygulandım hepimiz için inşallah çok güzel huzurlu evli mutlu çocuklu günler gelsin amin

Benim için dua edenlerden Allah razi olsun, inşallah sizlerde dualariniz neyse onu yasarsiniz, Allah yar ve yardımcınız olsun, hepinizi seviyorum

Deryadeniz28 okudum canim duani...allahim bu mubarek gunlerin hurmetine hepimize hayirli ealer nasip etain insallah...

kızlar EVLİLİK İÇİN sela ezan arası cuma suresi çok rahat okunuyor yeni liste başlatıyorum her hafta bir kişiye okuyalım aslında herkes kendine 18 cuma suresi rahatça okur ama birbirimizin duasını almanın önemli oldugunu düşünüyorum kesin okumak isteyenler ismini yazsın ALLAH dualarımızı hayırlı evliliğe vesile etsin inşallah. topige beklerim http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=727056&page=12

hepinizin dualarınızı okudum. Allah kabul etsin. Rabbim en kısa zamanda afiyetle,hayırlı, daim, iki cihan saati yaşayabileceğimiz eşler ve zürriyetler nasip etsin hepimize, bu mübarek ay hürmetine..

Bende aksam dualari okuyup tamamliycam kizlar.

OKUYAN VE OKUYACAK ARKADSLARDAN ALLAH RAZİ OLSUN.ALLAH KABUL ETSİN..AMİN

Canım senin için de okudum, Allahım gönlündekileri hayırlısıyla nasip etsin. Amin amin amin.

Beni de alın kızlar aranıza

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

kızlar ben sizlerin duasını ettim sizlerden ses çıkmamış okudunuzmu duaları?

saol canım agzına saglık, 41 tane furkan 74ü okudunmu ?

Son düzenleme:
1)buujuu-29 haziran pazar
2)mavilimYesilim-30 haziran pts
3)freeware-1 temmuz salı
4)slm34-2 temmuz çarşamba
5) Aybirgen-3 temmuz perşembe
6)DeryaDeniz28-4 temmuz cuma
7)esrazambak-5 temmuz cumartesi
8)missnunu-6 temmuz pazar
9)BenimAskPastam-7 temmuz pazartesi
10) Nara87-8 temmuz salı
11)munevvergul-9 temmuz çarşamba
12)tiramisu-10 temmuz perşembe

Kızlar dualarınız okudum listeyi tamamladım.Bu ramazanın hürmetine Allah kabul etsin amin amin amin

hepimizin duasini okudum. INSALLAH butun dualar kabul olur. Amin

hepinizin dualarınızı okudum. Allah kabul etsin. Rabbim en kısa zamanda afiyetle,hayırlı, daim, iki cihan saati yaşayabileceğimiz eşler ve zürriyetler nasip etsin hepimize, bu mübarek ay hürmetine..

Allah razı olsun arkadaşlar tüm listeyi bitirmişsiniz dua edenlerden Rabbim razı olsun kat be katlarını yaşatsın inşallah

Senin için de okudum canım, Allahım hayırlısıyla gönlündekileri yaşatsın sana da. Amin amin amin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…