- Konu Sahibi huzurolsun
-
- #6.761
5) Aybirgen-3 temmuz perşembe
6)DeryaDeniz28-4 temmuz cuma
7)esrazambak-5 temmuz cumartesi
8)missnunu-6 temmuz pazar
9)BenimAskPastam-7 temmuz pazartesi
10) Nara87-8 temmuz salı
11)munevvergul-9 temmuz çarşamba
12)tiramisu
dualarınızı okudum ALLAH kabul etsin
Canım Allahım tez zamanda sana ve tüm isteyenlere de nasip etsin inşallah, dualarımızdasın, sabret ve dua et, çok güzel günler gelecek senin için de, ben inanıyorum
Bismillahirrahmannirrahim Estağfirullah, estağfirullah, estağfirullah, elhamdülillah elhamdülillah elhamdülillah, Allahümme sali ala seyyidina muhammedin ve ala ali seyyidina Muhammed,Rabbim Hayırlı, senin rızasını kazanmış, helalı haramı bilen, gözu dısarda olmayan,cocuklarıma baba olabılcek durust namuslu ıyı ahlak sahıbı benı sonsuza dek sevıcek benımde sevebılcegım aileme-ailesine-bana uygun calıskan..evıne aılesıne duskun birinin karsıma cıkmasını ve hayırlı bir evlilik yapmamı nasip eyle rabbım..bı omur pısman olmadan bı hayatı paylasabılecegım aıle babası babam gıbı bı es olsun...ne benı ne kendını kımseye muhtac etmıyecek herzaman helalıyle yasayan ıs guc sahıbı ıyı gunde kotu gunde yanımda olacak ınanclı kotu huyu olmayan boyu boyuma huyu huyuma gonlume gore senin razı olacağın bir insanla ömür boyu huzurlu ve sağlıklı bir şekilde yuva kurmami tez zamanda nasip et
Rabbim..Gönlümdeki duaları kabul et..Duamı Ulu Kabede yapılan dualardan eyleyip Peygamber Efendimizin
hürmetine kabul et Rabbim.Amin
Beni de alın kızlar aranıza
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
kızlar ben sizlerin duasını ettim sizlerden ses çıkmamış okudunuzmu duaları?Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
saol canım agzına saglık, 41 tane furkan 74ü okudunmu ?1)buujuu-29 haziran pazar
2)mavilimYesilim-30 haziran pts
3)freeware-1 temmuz salı
4)slm34-2 temmuz çarşamba
10) Nara87-8 temmuz salı
Sizler için birer fatiha okudum. Listede olduğumu unutmuşum.geç kalmadan yetişmişim ama
10) Nara87-8 temmuz salı
12)tiramisu
dualarınızı okudum ALLAH kabul etsin
hepimizin duasini okudum. INSALLAH butun dualar kabul olur. Amin
hepinizin dualarınızı okudum. Allah kabul etsin. Rabbim en kısa zamanda afiyetle,hayırlı, daim, iki cihan saati yaşayabileceğimiz eşler ve zürriyetler nasip etsin hepimize, bu mübarek ay hürmetine..
1)buujuu-29 haziran pazar
2)mavilimYesilim-30 haziran pts
3)freeware-1 temmuz salı
4)slm34-2 temmuz çarşamba
10) Nara87-8 temmuz salı
12)tiramisu-10 temmuz perşembe
Kızlar dualarınız okudum listeyi tamamladım.Bu ramazanın hürmetine Allah kabul etsin amin amin amin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?