Hayırlı eş için birlikte dua edelim

Canım dualarını okudum, Allahım gönlündeki tüm güzellikleri hayırlısıyla yaşatsın, hayırlı evlatların, mutlu huzurlu yuvan olsun inşallah. Amin amin amin.

Bak burada iste duam.. uzuldum valla acikcasi cunku bazilari herkesin duasini birgunde bile bitirebiliyor. Benim listede adim gorunmeyince simdi kac duadan mahrum kaldim.. neyse saglik olsun...

Bak burada iste duam.. uzuldum valla acikcasi cunku bazilari herkesin duasini birgunde bile bitirebiliyor. Benim listede adim gorunmeyince simdi kac duadan mahrum kaldim.. neyse saglik olsun...

ben 1 günde bitirmiştim ama seninkini de okurum. geç değil. Rabbim kabul etsin yeter ki...

Galiba son listenin güncel halinden oncekini kopyalamisim ben, özür dilerim canım helal et hakkını ama 2 gün falan kaldı bu iki gün içinde listeyi tamamladim diyen olmamisti, olduysa da senin için de okurlar inşallah

Tiramisu: Salatu selam senin uzerine olsun ey yuce allahim. Salatu selam peygamberimiz hz. Muhammed (s.a.v) in uzerine olsun...

Ey aziz olan, cebbar olan, hayy olan, kayyum olan, rahman olan rahim olan, kimsesizlerin kimsesi, dertlilerin devasi, hastalarin sifasi olan yuce allahim. Sen dualari isiten kabul edensin.

Rabbim! Merve kuluna hayirli, gonlune gore, ailesine uygun, namuslu, imanli, gozune ve gonlune hitap eden, anlayisli, esini ve cocuklarini uzmeyecek, onlari kimseye muhtac etmeyecek hayirli bir insanla tez vakitte evlenmesini nasip eyle... hayirlisiyla cocuk sahibi olmasini nasip et. hic bir zaman pismanlik verme, evinde esiyle mutlu huzurlu bir hayat bahset ya rabbi! cektigi sikintilari kafi gor yarabbi. Bu mubarek ramazan-i serifin hurmetine, peygamber efendimiz hz. Muhammed (s.a.v) in yuzu suyu hurmetine, sevdigin kullarinin yuzu suyu hurmetine bu duamizi kabul eyle yarabbi.

Salat ve selam senin ve hz. Muhammed (s.a.v) in uzerine olsun. Bu iki salat ve selam arasindaki duamizi kabul eyle ya erhamerrahimin, ya erhamerrahimin, ya erhamerrahimin. Subhane rabbike rabbil izzeti
amma yesifun; veselamun alel
murselin; vel hamdülil lahi rabbil
alemin. El fatiha...
Allah duanı kabul etsin..

ben 1 günde bitirmiştim ama seninkini de okurum. geç değil. Rabbim kabul etsin yeter ki...

Tesekkur ederim. :) amin.
Estagfirullah ya ozur dilemene gerek yok. Bir yanlislik olmus. Okumasalarda kismet degilmis heralde....

Tesekkur ederim. Allah sizinde dualarinizi kabul etsin..

Kendimde dahil listedeki herkesin dualarini okudum allah kabul etsin insallah. Munevvergul un duasini goremedim yazarsa sevinirim....

Esrazambak'cim okudum canim duani..allah karsimiza tez zamanda hayirli kisiyi cikaarsin insallah...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Esrazambak için okudum. Allah kabul etsin kusuruna bakmayin du. Yok bugün okudum

Senin için de okudum canım, Allahım hayırlısıyla gönlündekileri yaşatsın sana da. Amin amin amin.

Allah razı olsun canlarım duamı okumuşsunuz , Rabbim hepimize hayırlı yuvalar nasip etsin evli olanlara da hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah amin amin amin... Ben de listeyi tamamlayacağım Furkan suresini hasta olduğumdan tamamlayamamıştım inşallah bu gece okuyacağım ama duaları okudum ..
Ramazan ayını iyi değerlendirelim.

"Kim Ramazan ayini Allah'a inanarak, imanla ve sevabini Allah'tan bekleyerek ihyâ eder, Ramazan orucunu güzelce tutarsa, o güne kadar islemis oldugu geçmis günahlari afv ü magfiret olunur, Allah affeder."

"Kim Allah yolunda, Allah rizasi için bir gün oruç tutarsa, Allah onunla cehennemin arasini yetmis sonbahar, yâni yetmis sene açar, cehennemden uzaklastirir."

"Oruç tutanin bütün a'zâsi, eli, ayagi, hücreleri, iç uzuvlari, her seyi tesbih eder."

“Üç kimse vardır ki, duası geri çevrilmez:
Oruçlunun iftar vaktinde yaptığı dua,
Adil hükümdarın duası,
Zulme uğrayan kimsenin yaptığı dua.”

10) Nara87-8 temmuz salı
11)munevvergul-9 temmuz çarşamba
12)tiramisu
( Nara87 ve tramisu )Kızlar dualarınızı okudum ALLAH kabul etsin.bu mubarek ramazanı şerif hurmetine .munevvergul duanı eklersen sanada ederiz canım..... :)

Son düzenleme:

tiramisu duani okudum canim

Agziniza saglik. Allah kabul etsin insallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…