Hayırlı eş için birlikte dua edelim

Allah kabul etsin inşallah dualarımızı
Kadir gecesi ramazanın son 10gününde gizli sadece belirtilen gün değil, bu gece de olabilir yarın gece de, sonraki gece de.... Kaçırmayalım Kadir gecesini...

10 kizin hepisinin duasini okudum.insallah 10-un da duyunu bir gunde olur :) amin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

10 kizin hepisinin duasini okudum.insallah 10-un da duyunu bir gunde olur :) amin

Amin amin amin Rabbim bu mübarek günlerde dualarimizi kabul etsin inşallah tez vakitte dua edelim çokça birbirimize

Kizlar hepimizin dularini okudum..insallah bu mubarek gunlerin hurmetine tez zamanda hayirli evlilik haberlerimizi paylasiriz

Kızlar duaları okudum.Rabbim tez vakitte hepimizin dualarını kabul etsin.inşallah.

Son düzenleme:

Kizlar hepimizin dularini okudum..insallah bu mubarek gunlerin hurmetine tez zamanda hayirli evlilik haberlerimizi paylasiriz

Allah kabul etsin inşallah dua kardeşlerim en kısa zamanda hayırlı haberlerimiz olur amin, yaz düğün günleri geçerken insan stres oluyor...

Allah kabul etsin inşallah dua kardeşlerim en kısa zamanda hayırlı haberlerimiz olur amin, yaz düğün günleri geçerken insan stres oluyor...

Evet canim hiç sorma çevremdeki 3 yakin arkadaşimin da düğünü ağustosta kendim için üzülüyorum ben de hiç bir şey yok daha bütün girişimler sonuçsuz kaliyor gerçi şu aralar soran da yok ama Rabbim hayırlısini versin mümin ümitsiz olmazmis umudu kesenin kalbindeki imandan şüphe edirmis .ben de şöyle ümit ediyorum canim .şu sıralar biriyle tanissak anca taniyana kadar kış olur zaten
bizimki de kış düğünü oluversin ne olacak ya da nişan falan olsa seneye de beklerim ben ama keske birseyler olsa belli olsa keşke işte dua edecez biz de bol bol bizim de imtihanimiz bu

Peygamberimiz sallallahu aleyhi Vesellem Kim bana gunde 100 defa salavat-i serif getirirse ALLAH TEALA onun yetmisi ahiretine ,otuzu dunyasina ait olmak uzere 100 hacetini ihsan eder.diyor kizlar bu mübarek günlerde bol bol salavati Şerife getirelim

İnşallah canım Allah tan ümit kesilmez ol der oluverir, sıramız gelmemiş demek ki, arkadaşların benden küçük akrabanın düğünü var benim de:)) Allah onları da mutlu etsin inşallah, sorunları olduğunda üzülüyorum ben onlara da birinin çözemediği bir sorun var inşallah hallederler mesela, nişanlılar yıkmak kolay yapmak zor, tabi ki hayırlı ise devam etsinler... Dualarınıza devam edelim Allah yardımcımız olsun

hepinizin dualarını okudum ALLAH kabul etsin

Sayfamiz aktifligini kaybetti...sanirim ve insallahhhki dualar ise yaradi herkes birini buldu ve buraya ihtiyaci kalmadi...kulun kula ettigi dua daha makbulmus..hadi canlar devam edelim......

Olur mu bence duaya ihtiyaci olan bekar kardeşimiz hep olacak aktif hale belli bir dua sure salavat ya da esma okuyarak getirebiliriz burda başta yapıldigi gibi

Gece her kesin duasini tekrar bir de okuyalim.

Bu mubarek gunde hepimizin dualarini okidum.rebbim tez bir zamanda kabul etsin.amin

1)missnunu-18 temmuz cuma
2)Nara87-19 temmuz cts
3)freeware-20 temmuz pazar
4)buujuu-21 temmuz pts
5)slm34-22 temmuz salı
6)Aybirgen-23 temmuz çarşamba
7)esrazambak-24 temmuz perşembe
8)DeryaDeniz28-25 temmuz cuma
9)Birgaripyalnizzzz-26 temmuz cts

Listedeki herkesin duasını okudum tamamladım listeyi, inşaallah hayırlısıyla dualarımız kabul olur

Canım dua kardeşlerim hepinizin kadir gecesi mübarek olsun, günü olanın duasını okuyorum ama hergün yazamıyorum buraya, hakkınızı helal edin, bu mübarek gün de bana denk gelmiş ama özellikle yapmadım valla :) Canlar inşallah bugün tüm listedeki duaları okumaya çalışalım, bu mübarek gece hürmetine Yüce Rabbim kabul buyursun inşallahh. Kimin duasının kabul olacağı belli olmaz ve en çok kabul olan dualar da başkasına yapılan dualardır, bir de melekler de bizim için dua eder biz başkasına ettikçe, bu güzel geceyi hakkıyla ihya edebilmeyi nasip etsin Allahım. Dualarda buluşalım inşallah.

Ümitsizliğe düşmeyelim arkadaşlar inşallah hepimiz hayırlı bir kişi ile evleniriz amin evli olanlar da inşallah hep mutlu huzurlu olur ve mutlu kalır son nefeslerine kadar amin.... Dualarımız uzun, isimlerimizi okuyarak dahi dua edelim birbirimize, bazı özel duası olanlar var ama günahlarımızın affı, bekarlarımızın en kısa zamanda evlenmesini, evlilerimizin hayırlı evlatları olması için dua edelim, öpüyorum hepinizi,,,, Allah duamızı ederken bize sabır versin umutsuzluğa düşürmesin amin canlarım... Aybirgencim canım benim olur mu öyle şey olsun ne farkeder hem ne güzel sana tevafuk olmuş bu güzel gecede sıra:)) bir de zaten Kadir gecesi 10günde gizli belki de başka birine denk gelmiştir listemizden :))

Canım dua kardeslerim kadir geceniz mübarek olsun allah dualarınızı kabul eylesin bugünün hürmetine.allah hepinizi hayırlı mutlu cennete vesileniz olacak esinize yuvanıza kavusmayı nasip etsin insallah.amin amin amin

Kadir geceniz mübarek olsun dualarınızın hepsini şimdi okudum. Rabbim bu gece hürmetine kabul eder inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…