Hayırlı eş için birlikte dua edelim

Amin güzel yüreklim amin inşallah rabbim listemizdeki bekarlara hayırlı evlilikler, evli olanlara hayırlı anlaşmalar ve evlatlar nasip etsin inşallah

Aybirgencim canım benim olur mu öyle şey olsun ne farkeder hem ne güzel sana tevafuk olmuş bu güzel gecede sıra:)) bir de zaten Kadir gecesi 10günde gizli belki de başka birine denk gelmiştir listemizden :)) Allah ömür boyu mutlu etsin inşallah seni dua kardeşim sevdiklerinle amin 😉 π bizim sayımız dan pasta alırdım sana gerçekte görüşsek :)

Amin amin amin canim benim insallah mutlu yuvalariniz olacak ben inaniyorum...duamdasiniz canim

Kızlar nerelerdesiniz nasıl gidiyor ramazan, şimdiden bayramınız mübarek olsun canlarım inşallah ramazanın sonunda bayrama ulaşma mutluluğu gibi dualarımıza kavuşunca çok mutlu oluruz... Amin amin amin.... Arefe günü çok dua edelim... Arefe dualar için önemli bir günmüş...

Allahım hepimizin dualarıni tez zamanda hayırlısıyla kabul etsin.

Ramazan çok şükür iyi geçti canım, Allahım tuttuğumuz oruclari, yaptığımız diğer ibadetleri, dualarimizi kabul etsin inşallah. Arefe günü de dualara devam edelim inşallah, hepinize şimdiden hayırlı, mutlu bayramlar, güzelliklere vesile olur inşallah bayram. Dualarimdasiniz canlar.

İnşallah canım kabul olsun dualarımız oruçlarımız ibadetlerimizi Rabbim kabul etsin , sen de benim dualarımdasın canım dua kardeşim inşallah güzelliklere vesile olsun bayramımız

Allah dualarimizi kabul etsin arkadaslar. Meraktan soruyorum bu topikte dua edip de hayırlı bir evlilik yapan var mı bildiginiz?

Arkadaslar bu mübarek arefe gününde benim icin de dua eder misiniz ben de en son listedeki kisilerin isimleriyle tek tek dua edeceğim. Duam şöyledir.

Allahumme salli ala seyyidina muhammedin ve ala ali seyyidina muhammed. ( Allah im muhammed sav. e ve evladu aliyine rahmet et)
Bismillahirrahmanirrahim ( Rahman ve Rahim olan Allah'ın adıyla)

Estağfurullah, Estağfurullah, Estağfurullah. Allah im senin gücün her seye yeter. Ol dersen istedigin oluverir. Bana da istediğimi en kisa zamanda nasip et.
Yoktan var eden yüce Allah'ım, şu mubarek ramazan ayinda, su mübarek Arefe gununde sana açılan ve açılacak ellerin duasini gül Muhammed sav. hatirina geri cevirme.

Allah im bana karşılıklı olarak birbirimizi çok sevecegimiz, sayacagimiz, aşık olacagimiz hayirli kullarindan bir kul nasip et en kısa zamanda. Sağlıklı, akıllı, cesur, cömert, bana ve aileme, maddi manevi her yönüyle uygun ve denk, namuslu, inançlı, imanli, saygılı, bana bağlı, evine bagli,evcimen, sadık, beraberce yolunda yuruyebilecegim ,her konuda anlasabilecegim hayırlı bir eş, hayırlı bir yuva nasip et Allah im.

Burada sana yalvaran, senden hayırlı bir es isteyen tüm kullarina gonlundekini en kısa zamanda nasip et. Amin amin amin

Amin canım okudum duanı Rabbim kabul etsin inşallah

Allah dualarimizi kabul etsin arkadaslar. Meraktan soruyorum bu topikte dua edip de hayırlı bir evlilik yapan var mı bildiginiz?

Bildiğim kadarıyla iki arkadaş evlendi kesin ama evlenip haber vermeyen varsa bilmiyorum, ama biz oluruz inşallah dua listemizdeki herkes

Ismin esra galiba benimde hatice isminle dua edeceğim canim . Duan için teşekkür ederim umarım bizde muradimiza ereriz. Yasin kaç bu arada?

Canım adım esra değil :) esrazambak rumuzlu de istersen dua ederken :) çok sağol inşallah kabul olur dualarımız ve güzel mutlu huzurlu aşk dolu yuvamız olur canım inşallah amin.. Ben 29yaşımdayım geç kalanlardanım evlilik için ( ama nasip olmadı hep bir şey çıktı olmadı... Sen 26sın galiba

Evet 26 yim. Ben de bana göre geç kaldım:-( kaç yıldır maddi manevi hazirim çünkü bir türlü nasip olmadi ama olacak inşallah Size de bana da. Tamm nickinle dua ederim sen benim adimla dua edersen sevinirim

Evet 26 yim. Ben de bana göre geç kaldım:-( kaç yıldır maddi manevi hazirim çünkü bir türlü nasip olmadi ama olacak inşallah Size de bana da. Tamm nickinle dua ederim sen benim adimla dua edersen sevinirim
Tamam haticecim memnun oldum , yaşadıklarını okudum, çok benzer şeyler yaşamışız erkekler arkadaş yönünden.. İyi ki de olmamış onlar... Allah razı olsun duaların için şimdiden canım ben de öğretmenim bu arada :))

Dua arkadaslarim bayraminiz mubarek olsun..insallah rabbim yakin zamanda evliler kervanina katsin bizide evlilik topiklerinde bulusalim hayirlisiyla

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Dua arkadaslarim bayraminiz mubarek olsun..insallah rabbim yakin zamanda evliler kervanina katsin bizide evlilik topiklerinde bulusalim hayirlisiyla

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Amin canım inşallah en mutlu şekilde inşallah... Bayramın mübarek olsun :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…