Hayırlı eş için birlikte dua edelim

Ben simdiden yer ayirtsam olmaz mi :))))))
Ama daha hangi sure duayı okuyacağımıza falan karar vermedik ki :) Yeni listede yine mi 313 Ayetel kürsi okuyalım, katılmak isteyip de yetişemeyenler olmuştu, o zaman senin isteğini de yerine getirmiş olalım canım, listemizi hazırlamaya başlayalım, bu listemiz bitince bi gün sonra hemen bu listemize başlarız. İsteyen kendisini eklesin canlarrr :)

YENİ LİSTEMİZ (şimdiki liste bitince başlarız, 313 Ayetel Kürsi)
1)Tiramisu

Ay karisiklik olmaz insallah nereye gitsem karistiriyorum ortaligi istemeden :))) ayrica cok tesekkur ederim beni kirmadigin icin..

Evet hele ki yakınlarınsa bir yandan mutlu oluyorsun diğer yandan da kendini düşünüp üzülüyorum Rabbin isteyen herkese inşallah hayırlı insanlar karşısına çıkarır
birde sizce nasıl dua etmeliyim?

Amin canim amin içinden geldigi gibi yap canim önemli olan dua da samimiyet Rabbime yaklaşmak

Amin canim amin içinden geldigi gibi yap canim önemli olan dua da samimiyet Rabbime yaklaşmak

Ben yalniz degilmisim meger. Ben de sizin gibi dusunuyorum bazen. Vesvese mi desem, acizlik mi, sabirsizlik mi bilmiyorum... Dua ediyorum, ediyorum boyle gelismeler oluyor sanki hevesleniyorum, tamam bu sefer olacak diyorum sonra tekrar hayal kirikligi yasayip basa donuyorum. Boyle olunca icimdeki istek ve heves kaciyor. Rabbimin dogru zaman icin beklettigine eminim ama sizin dediginiz gibi insaniz aciziz sonucta. Allah hakkimizda hayirli olani nasip etsin, hakkimizda hayirli olana gonlumuzu razi eylesin. Tez vakitte kapi acsin insallah....

ayyyyy ne kadar sevindim varya.... Gercekten cok istiyordum bir evlada sahip olmani. Hayriyla bereketiyle gelsin. Ana-babasina hayirli evlat olsun insallah... Aybirgen icinde cok sevindim rabbim mutluluklarinizi daim etsin.

canım benim allah razı olsun amin insallah rabbim en yakın zamanda sizlerede yasatsın bu duyguyu insallah bitanem

1)Tiramisu
2)
3)esrazambak
4)

1)Tiramisu
2)Birgaripyalnizzzz
3)esrazambak
4)

2 de ben olayim ama bundan sonra listeye bi şekilde devam edelim sabit bir liste oluşturalim ve böylece devam edelim kime ne isterse onu okuyalim olur mu

Kizlar bugunku duami da etdim. Yeni listeye ben de yeniden katilmak istiyorum.amma ozel gunum yaklasiyor diye bazi okumalari gecikdire bilirim bu sartlarla beni listeye ala bilirmisiniz?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

DeryaDeniz28 ve birgaripelif okudum ayetel kursilerinizi Rabbim kabul etsin Deryanin duasini da yaptim Rabbim gönlüne göre versin ama elif duasini yazmamis keşke yazsaydi onunkini de okurdum neyse yine de Rabbim hakkinda hayirlisini nasip etsin.

1)Tiramisu
2)00Turkuaz
3)esrazambak
4)ahsennisa
5)

00Turkuaz:Eüzübillahiminneşşeytanirracim Bismillahirrahmanirrahim.Estağfirullah Estağfirullah Estağfirullah Elhamdülillah Elhamdülillah Elhamdülillah.Allahümme Salli Ala Seyyidina Muhammedin Ve Ala Ali Muhammed.
Ey Hay ve Kayyum olan Allah'ım sen hepimizin dualarını kabul et.00Turkuaz'ın maddi manevi sıkıntılarını defet bütün kötülüklerden koru hastalıklarına şifa ver.
Gönlünde olanı dini dünyası ahireti için hakkında hayırlı eyle.Dualarını hayırlısıyla kolaylıkla kabul et.
Estağfirullah Estağfirullah Estağfirullah Elhamdülillah Elhamdülillah Elhamdülillah.Allahümme Salli Ala Seyyidina Muhammedin Ve Ala Ali Muhammed.Amin

1)Tiramisu
2)birgaripyalnizzzz
3)esrazambak
4)ahsennisa
5)00Turkuaz

00Turkuaz:Eüzübillahiminneşşeytanirracim Bismillahirrahmanirrahim.Estağfirullah Estağfirullah Estağfirullah Elhamdülillah Elhamdülillah Elhamdülillah.Allahümme Salli Ala Seyyidina Muhammedin Ve Ala Ali Muhammed.
Ey Hay ve Kayyum olan Allah'ım sen hepimizin dualarını kabul et.00Turkuaz'ın maddi manevi sıkıntılarını defet bütün kötülüklerden koru hastalıklarına şifa ver.
Gönlünde olanı dini dünyası ahireti için hakkında hayırlı eyle.Dualarını hayırlısıyla kolaylıkla kabul et.
Estağfirullah Estağfirullah Estağfirullah Elhamdülillah Elhamdülillah Elhamdülillah.Allahümme Salli Ala Seyyidina Muhammedin Ve Ala Ali Muhammed.Amin

Son düzenleme:

Estağfurullah canim Rabbim duani kabul etsin inşallah.

beni de unutmayın yeni listede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…