- 8 Eylül 2012
- 3.243
- 1.934
- 398
- Konu Sahibi huzurolsun
-
- #7.001
ben sizi bırakırmıyım gülüm bu günlere sizlerin sayenizde geldim hem dertleserek hem dua ederekbende duygulandım.benim oldugu kadar bu topiğnde minisi o asla bırakmam.insallah seninde hemen yavrun olur gülüm allah büyük.darısı hepinizin basına insallah.allah razı olsun canım arkadasım amin insallah saglıklı kucagıma alırım.hayatımdaki en güzel sey bu topige gelmek oldu en basından beri. her zaman yardımcı olurum canım benim sanada.hepiniz duamdasınız insallah hepiniz hayırlı mutlu yuvanıza kavusursunuz o yanlız gecirdiğim günleri unutamam asla siz olmasanız nasıl gecerdi.hepinizden allah razı olsun listeye bende dua edicem listede olmayan arkadaslarımıda.hepsi aklımda.allaha emanetsiniz
3)Esrazambak :Bismillahirrahmannirrahim Estağfirullah, estağfirullah, estağfirullah Allahümme sali ala seyyidina muhammedin ve ala ali seyyidina Muhammed,Rahman ve Rahim olan Allahım Sen esrazambak rumuzlu kuluna onu çok sevecek, esrazambakın da çok seveceği, birbirlerine en kısa zamanda aşık olarak evlenecekleri ve son nefeslerine kadar birbirlerini sevecekleri, merhametli,çalışkan,namuslu evine ve eşine sadık dogacak çocuklarına iyi bir baba olacak güzel bir mesleği olan ve güzel garantili bir işte çalışan ,ailesinin seveceği ve onun ailesininde esrazambakı çok seveceği, evlendiklerinde romantik, mutlu, huzurlu, geçim darlığı yaşamayacakları bir hayatlarının olduğu bir ömür sürecek huzurlu mutlu bir yuva kurmasini tez zamanda nasip et. En kısa zamanda hemen sağlıklı ve Hayırlı evlatlar nasip et esrazambaka. Duamı Peygamber Efendimizin hürmetine kabul et Rabbim. Buradaki tüm bekar ve evli kardeşlerimin de gönlündeki duaları kabul et.. Allahümme sali ala seyyidina muhammedin ve ala ali seyyidina Muhammed ..Amin..
Canım 50 Ayetel Kürsi okudum senin için, Allahım kabul etsin inşallahhh.
2. Evlenen kım kız :)
3)Esrazambak :Bismillahirrahmannirrahim Estağfirullah, estağfirullah, estağfirullah Allahümme sali ala seyyidina muhammedin ve ala ali seyyidina Muhammed,Rahman ve Rahim olan Allahım Sen esrazambak rumuzlu kuluna onu çok sevecek, esrazambakın da çok seveceği, birbirlerine en kısa zamanda aşık olarak evlenecekleri ve son nefeslerine kadar birbirlerini sevecekleri, merhametli,çalışkan,namuslu evine ve eşine sadık dogacak çocuklarına iyi bir baba olacak güzel bir mesleği olan ve güzel garantili bir işte çalışan ,ailesinin seveceği ve onun ailesininde esrazambakı çok seveceği, evlendiklerinde romantik, mutlu, huzurlu, geçim darlığı yaşamayacakları bir hayatlarının olduğu bir ömür sürecek huzurlu mutlu bir yuva kurmasini tez zamanda nasip et. En kısa zamanda hemen sağlıklı ve Hayırlı evlatlar nasip et esrazambaka. Duamı Peygamber Efendimizin hürmetine kabul et Rabbim. Buradaki tüm bekar ve evli kardeşlerimin de gönlündeki duaları kabul et.. Allahümme sali ala seyyidina muhammedin ve ala ali seyyidina Muhammed ..Amin..
4)Aybirgen : Estağfirullah estağfirullah estağfirullah, elhamdülillah elhamdülillah elhamdülillah, Allahümme sali ala seyyidina muhammedin ve ala ali seyyidina Muhammed, Allahım aybirgen rumuzlu arkadaşımızın ve bizlerin günahlarımızı bağışla, hatalarımızı, kusurlarımızı affeyle, eksiklerimizi tamamla, sıkıntılarımızı gider, kalplerimize ferahlık ve huzur ver, her türlü sıkıntımızı gider, bizleri Senin sevdiğin, razı olduğun kullarından eyle, sevdiklerini sevdir, sevdiklerin tarafından sevilebilmeyi ve Senin sevdiğin ortamlarda bulunabilmeyi nasip et. Allahım aybirgen ve eşinin birbirlerine olan sevgilerini her geçen gün daha da artır, birbirlerini hep çok sevsinler, eşi için Aybirgen dünyanın en güzel kadını, Aybirgen için de dünyanın en yakışıklı erkeği eşi olsun, her yönden birbirlerine çok yakışsınlar ve birbirlerini çok iyi anlayabilsinler, birlikte Senin rızan doğrultusunda güzel işler yapabilsinler, birbirlerine Sana yakınlaşmakta vesile olabilsinler, ömür boyu birbirlerinden çok memnun olacakları bir yaşamları olsun, birbirlerinden ayrı bir yaşamı, birbirlerinden vazgeçmeyi hiç düşünmesinler, hem dünyada hem de ahirette mutlu olsunlar. Mutlu, huzurlu yuvaları hayırlı evlatları olsun. Düğün öncesi aşamaları hayırlısıyla kolaylıkla en güzel, en hayırlı şekilde tamamlayabilmelerini nasip et. Allahım gönlümüzdekini hakkımızda hayırlı eyle veya hakkımızda hayırlı olana gönlümüzü razı eyle. Allahım hiçbirimizi nasip etmeyeceğin bir şeyin peşine düşürme. Bizleri nazardan, kazadan, beladan, büyüden, her türlü kötülük ve musibetten muhafaza eyle. Bizlere affın ve merhametinle muamele et. Amin amin amin. Allahümme sali ala seyyidina muhammedin ve ala ali seyyidina Muhammed.
kizlar okumami bitirdim
Allah kabul etsin razı olsun canım inşallah
Nara87, esrazambak, aybirgen ve kendiminkini okudum iki kişi kaldi Allah izin verirse onlarinkini de yarin okuyacağım Rabbim dualarimizi kabul etsin.
Canım 50 Ayetel Kürsi okudum senin için, Allahım kabul etsin inşallahhh.
Aybirgen evlendi canım bak duasında yazıyor "benim ve eşimin" diye 👧 darısı bizlere asinazcım :)
Ya bılmıyordum, cok sevındım. :)))
Allah ayırmasın, bıze de nasıp etsın.
Ya bılmıyordum, cok sevındım. :)))
Allah ayırmasın, bıze de nasıp etsın.
Amin canım inşallah bize de nasip etsin en hayırlı zamanda, onları da mutlu etsin ayırmasın Rabbim 😃😃😃
Canım bu listemiz bitmek üzere, yeni listeye beklerizBen de katilmak istiyorum...
Yeni liste 8 agustosta mi basliyor?Canım bu listemiz bitmek üzere, yeni listeye bekleriz
Olabilir canım ama 8 inde yeni liste hazırlanıp 9 unda da başlanabilir, topiğimizi takip edersin.Yeni liste 8 agustosta mi basliyor?
ne güzel canım konusmandan anladım cok güzel konusuyosun masallah cok tatlı.
cok sagol gülüm benim Allah sizlerede en yakın zamanda nasip etsin insallah mutlu yuvanızda asinazım insallah.Allaha sükür gülümmmmm
Olabilir canım ama 8 inde yeni liste hazırlanıp 9 unda da başlanabilir, topiğimizi takip edersin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?