Hayırlı eş için birlikte dua edelim

Esrazambak, dua kardeşim senin için tam cuma vaktinde okumuştum Yasin. Allahım kabul etsin dualarını hayırlısıyla.
Allah razı olsun dua kardeşim inşallah tam da duaların kabul olduğu dakikalara saniyelerle tevafuk etmiştir, Rabbim senin de işlerini hayırla mutlulukla nihayete erdirsin

Listemizdeki herkesin dualarini okudum.Yasin Surelerini de okumaya basliyorum .okudukca yazicam INS.Rabbim Kabul etsin INS hepimizin dualarini bu
mubarek vakitte

Esrazambak
Ahsennisa
Aybirgen

Yasin Surelerinizi ve dualarinizi okudum .Rabbim Kabul etsin INS :

Haftaya vaktim olmayabilir garanti olsun diye herkesinkini bugunden okuyorum:)

Esrazambakcim okudum canim duani..ayrica listedeki tum arkadaslara cuma vakti ayrica duami ettim...insallah rabbim bu mubarek vakitte dualarimizi kabul eder tez zamanda mutlu yuvalarimiz olur

Esra zambak duanı şimdi okuyacağım tez vakitte kabul olsun insallah..

kizlar ben de okudum

Nazliesma arkadasima şimdi okuyabildim. Kabul olur inşallah. Esra zambak arkadaşıma da akşam namazindan sonra okuyacagim inşallah

Amin .Allah razi olsun kizlar hepinizden.Agziniza yureginize saglik.Rabbim Kabul etsin INS hepimizin dualarini hayirlisiyla. Ben de okumaya devam ediyorum.

Esra zambak duani ve yasin i okudum allah kabul etsin arkadaşım inşallah

Nazliesma'esrazambak,ahsennisa okudum bilginiz olsun allah kabul etsin tez vakitte

Esrazambak, dua kardeşim senin için tam cuma vaktinde okumuştum Yasin. Allahım kabul etsin dualarını hayırlısıyla.

Canım dua kardeşlerim hepinizin ağzına yüreğine sağlık Allah razı olsun inşallah sizlerden..... Bana ve bizlere ettiğiniz dualar , okuduğumuz Yasin-i Şerifler hürmetine gönlümüzden geçen hayırlı dualarımızı kabul etsin Rabbim... Birbirimize merhamet edip dua edelim inşallah, hepimiz mutlu huzurlu olalım evli sağlıklı hayırlı çocuklu olalım en kısa zamanda amin

4-Aybirgen-24 ağustos pazar
5-birgaripyalnizz-25 ağustos pts
6-nara87-26 ağustos salı

kızlar dualarını ve yasin surenizi okudum Allah dualarınızı hayırlı kılıp Kabul etsin Allah yar ve yardımcınız olsun amin amin amin

kızlar hafta içi calıstıgım için cok sık giremeyebilirim belki ...ama duaları okuyacagım toplu olarak okudugumu yazacagım listeyi kayıt ettim bilgisayarıma

Ahsennisa senin için de Yasin-i Şerif okudum canım, Allahım dualarını kabul etsin, gönlündekileri hayırlısıyla nasip etsin. Amin.

bir onceki listede freeware,nazliesma ve aybirgenin ayetel kusilerini, su anki listede de nazli ve esra'nin yasin-i serif ve dualarini okudum. rabbim kabul edilen dualardan eylesin cumlemizin duasini...

benim icin de yasini serif okuyan ve okuyacak olan arkadaslarimdan allah razi olsun. her ne istiyorsaniz rabbim onu hayirli ve en guzel sekilde nasip etsin canim arkadaslarim....

Nazliesma'esrazambak,ahsennisa okudum bilginiz olsun allah kabul etsin tez vakitte

[/QUOTE]

Ahsennisa okudum canim duani..insallahhh tez zamanda burda guzel haberlerimizi paylasicaz

Merhaba arkadaşlar. Ben uzun süredir dua ediyorum ama gruba katılamıyorum. En çok zikrettim ve aklımda kalan dua arkadaşlarımı merak ediyorum. :)

Aybirgen seni tebrik ediyorum ve Allah senden razı olsun devamlı ilgileniyorsun. Duan kabul olsun

Aybirgencim okudum canim duani...
kizlar her okudugumda ayrica hepimiz icinde dua ediyorum...insallah artik dualarimiz kabul olacak....allahim kabul et dualarimizi insallah....
Bide siteyi kullanabilsem hala alisamadim ;((

Mavilim Yeşilim
Çok teşekkür ederim canım Allah hepimizden razı olur inşallah, burda güzel duaların edilmesine az da olsa katkım olabiliyosa ne mutlu bana, Allah hepimizin dualarını kabul etsin inşallah, duanın gücü sınırsız, Allahıma bin şükür ben dualarımdaki gibi birini buldum, Allahım daim etsin, siz dua kardeşlerime de tüm isteyenlere de hayırlısıyla nasip etsin inşallah. Amin Burda sizlerle birlikte dua etmenin keyfi, verdiği huzur çok başka, Allahım dualarımızı kabul etsin, şükrümüzü eksiltmesin. Hepinizi seviyorum

Dua edenlerden, Yasin okuyanlardan Allah razı olsun, hepimizin duaları hayırlısıyla kabul olsun inşallah.

Ahhhh Rabbim bize de nasip etsin inşallah hayırlısıyla hayalimizdeki gibi birisini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…