- 30 Aralık 2013
- 7.753
- 4.342
- 448
- Konu Sahibi huzurolsun
-
- #7.241
Allah kabul etsin amin.Agzına saglık canım insallah saglıkla kucagıma alırım.sende insallah hayırlı esine yuvana bir an evvel kavusup bebişine kavusursun insallah Allah burdaki arkadaslarımın hepsine nasip etsin bu duyguyu o kokuyu koklamayı.darısı basınıza insallah insallah.minişim arkadaslarını bekliyor inanıyorum burda daha cok güzel haberler alacagızBenimaskpastam okudum canim simdi duani..rabbim tez zamanda saglikla kucagina almayi nasip etsin evladini...ayyy nasi guzel kokar o simdi dogunca..canim insallah hayirlisiyla,saglikla,bi avazda kucagina alirsin insalllahhh.....
Kizlar darisi bzim basimiza artik en kisa zamanda esimizi bulalimda))
Allah kabul etsin amin Agzına saglık canım.evet bu topikteydim canımBenim aşk pastam dun duani okudum. Rabbim inşallah kabul eder. Yalnız sormak istediğim bir şey var. Evlenmeden önce bu topikte miydiniz. Çünkü evlisiniz ve bebek bekliyorsunuz ya merak ettim:-D
canım yasine bende katılmak istiyorum canlar benimde sevdigim var sevdigimle evlenmek hayırlısı ile ve mutlu yuva cocuklarımın olması için katılmak istiyorum adım duygu.
bizim okudugumuz bize yeter canım okuyalımmmmmmmmmmmmmmmm hadiiiii
mübarek ayda
Allah kabul etsin amin Agzına saglık canım.evet bu topikteydim canımbu ilk yazdıgım sayfa bu topikte o zaman minigmanig di kullanıcı adım arada okurum yazdıklarımı
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...lı-eş-için-birlikte-dua-edelim.613930/page-30
Evet canım bitince yeni listemize bekleriz mutlaka, hoşgeldin aramızamrb kızlar, dualarınız kabul olsun :)
ben de katılmak istiyorum ama listenin bitmesini mi beklemem gerekiyor acaba?
canım bende duygulandım 1 yıl olmuşCanımmm duygulandım bak şimdiDualarımızın kabul olduğunu görmek ne kadar da mutluluk verici, şükürler olsun Allahım
İnşallah canım inşallah, Allahım dualarımızı kabul ettiği dualardan eylesincanım bende duygulandım 1 yıl olmuş.arada okuyorum eski yazdıklarımızı ne cabuk gecmiş.Allaha binlerce şükürler olsun Elhamdülillah insallah burda daha cok güzel haberler okumayı yazmayı nasip etsin Allah hepimize.Senden bebiş müjdesi diger arkadaslardan evlilik müjdesi bekliyorum insallah
amin amin aminİnşallah canım inşallah, Allahım dualarımızı kabul ettiği dualardan eylesin
9-Fountain-29 ağustos cuma
10-BenimAskPastam-30ağustos cts
11-Misnunu-31 ağustos pazar
Yasinlerinizi ve dualarınızı okudum dua kardeşlerim, Allahım kabul etsin.
sğl canım. tamam o zaman yeni listeye mutlaka eklenmek istiyorum :)Evet canım bitince yeni listemize bekleriz mutlaka, hoşgeldin aramıza
sğl canım. tamam o zaman yeni listeye mutlaka eklenmek istiyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?