- 14 Ağustos 2013
- 834
- 400
- 78
- Konu Sahibi huzurolsun
-
- #7.321
Âmin Turkuaz bende hepinize dua ettim. Allah hepimize hayırlı eşler nasip etsin. :)Miracledark senin için dua ettim Rabbim kabul etsin inşaallah :)
Allah razı olsun benimaşkpastam inşallah. Allah en güzelini sizlere nasip etsin.1)Miracledark :Bismillahirrahmanirrahim. Estağfurullah Estağfurullah Estağfurullah el azim.
Estağfırullâhel azıym ellezî lâ ilahe illâ hüvel hayyel kayyûme bediy'as semâvâti vel ard
Allahumme salli ala seyyidina Muhammedin ve ala alihi ve sahbihi ve sellim.
La ilahe illa ente ya hannanü ya mennanü ya bedias semavati vel erdı ya zel celali vel ikram
Rabbim Ayşe kulunun karşısına tez vakitte hayirli birini çıkar tez vakitte hayirli ve mutlu bir evlilik yapmasini sağla bunun için aradaki engelleri kaldir dualarinin kabulünü engelleyen günahlarini affet Rabbim tüm evlenmek isteyenlere hayırlı yuvalar kurmayi nasip et Rabbim gözümüzü gönlümüzu aydinlatacak eş ve nesiller bağışla Allahım, Ayşe kulunun karşısına nasibindeki kişi çıkınca veya çıkmışsa ona kalbinin tamamen ısınmasını nasip et, önündeki engelleri kaldır, erkeğin de ayşeye kalbinin hemen ısınmasını nasip et güzel Rabbim... En kısa zamanda hemen hayırlı evlilikler , sağlıklı ve Hayırlı evlatlar nasip et bu listedeki kardeşlerime ve evlenmek isteyen tüm bekarlara.Duamı Peygamber Efendimizin hürmetine kabul et Rabbim.... amin amin amin. allahumme salli ala seyyidina muhammedim ve ala ali seyyidina Muhammed
canım senin için Sekine duasını okudum Allah kabul etsin .hayırlı güzel ,esin ve cocuklarınla mutlu bir yuvan olsun amin amin amin
amin canım simdi cevşen i kebir okuyacagım ondanda okuyup dua edecegim insallah senin için.Allah kabul etsin aminÂmin Turkuaz bende hepinize dua ettim. Allah hepimize hayırlı eşler nasip etsin. :)
Çok iyisiniz çok teşekkür ederim Allah kabul eder inşallah hamile kadının duası kabul olurmuş. hayırlı rahat gebelik geçirirsin inşallah selametle doğurursun. Allah hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin.amin canım simdi cevşen i kebir okuyacagım ondanda okuyup dua edecegim insallah senin için.Allah kabul etsin amin
Âmin arkadaşım Allah razı olsun.
amin inşALLAHMursuzpunk fetih suresi okudum senin icinde..sanirim herkese bunu okumak niyetindeyimde...allahim tez kabul buyursun insallah dualarimizi...yuvalarimizi tez kuralim hayirlisiyla...
Çok iyisiniz çok teşekkür ederim Allah kabul eder inşallah hamile kadının duası kabul olurmuş. hayırlı rahat gebelik geçirirsin inşallah selametle doğurursun. Allah hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin.
2)mutsuzpunk-9 eylül salı
3)frikadelle-10 eylüll çarş
dualarınızı okudum kızlar Allah dualarınızı hayırlı kılıp Ol emriyle oldursun amin amin amin
amin amin amin Allah razı olsun canım Allah hepimizin dualarını kabul eylesin insallah
Mutsuzpunk
Frikadella
Dualarınızı yaptım Allah kabul etsin İnşaallah
Frikadella duan cok guzelmis canim..okudum duani...insallah rabbim.tez zamanda kabul eyler....hepimiz tez zamanda yuvalarimizi kurariz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?