Hayırlı eş için birlikte dua edelim

Bu On Günün Hayrından Mahrum Olana Yazıklar Olsun.

Hadis-i Şerif

(Çarşambayı Perşembeye Bağlayan Gece Ilk Gecedir.Perşembe

Günü Zilhiccenin Ilk Günüdür.)
ZİLHİCCE ORUÇLARI BAŞLIYOR.. HERKESLE PAYLAŞIN..

ZİLHİCCE AYININ BİRİNCİ GÜNÜ 25 EYLÜL 2014 PERŞEMBE

ZİLHİCCE AYINA GİRİYORUZ- Resulullah (sav):"Bu on gunun hayir ve bereketinden mahrum kalana yaziklar olsun" buyurdu Peygamberimiz (sav) diyor ki:

Bir gün Musa Peygamber (as), "Ey Rabbim!"der"Bunca dua ettim hiçbirini kabul etmedinSöyle bana, sana nasıl ve ne zaman dua edeyim?" Bu soruya Yüce Allah (cc) şöyle cevap verir: "Ey Musa!Zilhicce ayı nın ilk 10 günü, La ilahe illallah cümlesini söyle ki dileğini yerine getireyim"

Bu defa HzMusa, "Ey Rabbim, o cümleyi bütün kulları söylüyor" derYüce Allah da kendisine şöyle cevap verir "Ey Musa!Zilhicce ayının ilk 10 günü içinde BIR defa , LA ILAHE ILLALLAH diyen kimsenin bu sözleri amel terazisinin bir kefesine, 7 kat gök ile 7 kat yer de diğer kefesine konulsa şüphesiz ki birinci kefe ağır basar"

Peygamberimiz (sav) diyor ki:

Allah (cc) Adem peygamberi zilhicce ayının ilk 10 gününün birinci günü affetmiştirİşte bu günde oruç tutan kimsenin Allah (cc) ufak-tefek günahlarını affederAllah (cc), Yunus Peygamberin duasını Zilhicce ayının ilk onunun ikinci gününde kabul ederek kendisini balığın karnından dıþarı çıkarmıştırBu günde oruç tutan kimse, en ufak bir günah işlemeksizin,bir yıl ibadet etmis gibi sevap kazanır

Zilhicce'nin üçüncü günü Allah (cc) Zekeriya Peygamberin duasını kabul ettiBugünde bir dilekte bulunanların dileğini Allah (cc) muhakkak yerine getirir

Zilhicce'nin dördüncü günü İsa Peygamberin Doğduğu gündürBu günde oruç tutanlardan Allah (cc) umutsuzluk ve yoksulluk gibi kaygıları kaldırırO kimseler aynı zamanda kıyamet günü iyi kullarla beraber olacaktır

Beşinci günü Musa Peygamberin doğum günüdürBu günde oruç tutan kimse münafıklıktan ve kabir azabından kurtulur

Altıncı günü Allah (cc), sevgili peygamberi Hz Muhammed (sav)'e hayır kapılarını açarBu günde oruç tutanlara Allah (cc) rahmet nazarıyla bakar ve onları ebediyen azaba uğratmaz

Yedinci günü cehennem kapıları kapanırZilhiccenin ilk 10 günü geçene kadar asla açılmazBu günde oruç tutan kimseye Allah (cc) bilgisinin kavrayamayacağı derecede sayısız mükafatlar verir

Sekizinci günü İbrahim Peygamber (as)ın kurban kesme hususundaki rüyasını, gördüğü ve düşünmeye koyduğu gündürBu günde oruç tutan kimseyeAllah (cc) bilgisinin kavrayamayacağı derecede sayısız mükafatlar verir Dokuzuncu günü arefe ( İbrahim Peygamber (as)'in oğlu Ismail'i kurban kesmesi gerektiğini anladığı) günüdür

Bu günde oruç tutan kimsenin Allah (cc) geçis ve gelecek ufak-tefek bir yıllık günahını affeder"Bu gün dininizi (islamiyeti) son olgunluk derecesine eriştirdim ve size karşı olan nimetimi tamamladım" diyen Allah kelamı bugün inmiştir

Peygamber Efendimiz (sav) bugunlerin onemini soyle ifade ediyor:

"Salih amellerin Allah'a en ziyade sevgili oldugu gunler bu on gundur! Ondaki her bir gunun orucu bir yillik oruca (sevapca) esittir. Ondaki bir gece kiyami (ibadetle ihya edilmesi) Kadir gecesinin kiyamina (ihyasina) esittir.

Peygamber Efendimizin zevcesi Hafsa (r.a) diyor ki:

"Resulullah (sav) dort seyi terk etmezdi: Asure gunu orucu, Zilhicce'nin on gunu orucu, her ay uc gun orucu ve sabahin iki rekât sunneti."

Ebu'd-Derda (r.a) Zilhicce ayinin onemini soyle anlatiyor: "Zilhiccenin ilk 9 gunu oruc tutmali, cok sadaka vermeli, cok dua ve istigfar etmelidir. Cunku Resulullah (sav):

"Bu on gunun hayir ve bereketinden mahrum kalana yaziklar olsun" buyurdu.

Zilhicce'nin ilk dokuz gunu oruc tutanin, omru bereketli olur, mali cogalir, cocugu belâlardan korunur, gunahlari affedilir, iyiliklerine kat kat sevab verilir, olum aninda ruhunu kolay teslim eder, kabri aydinlanir, Mizan'da sevabi agir basar ve cennette yuksek derecelere kavusur." (Sir'a)

Allah indinde Zilhiccenin ilk on gununde yapilan amellerden daha kiymetlisi yoktur. Bugunlerde tesbihi (Subhanallah), tahmidi (Elhamdulillah), tehlili (La ilahe illallah) ve tekbiri (Allahu ekber) cok soyleyin! (Abd b. Humeyd, Musned, 1-257)

Allahu Teâlâ'nin bereketli kildigi, Kur'ân-i Kerim'de uzerine yemin edilen, Zilhicce'nin ilk on gecesinde yapilan amellere 700 misli sevab verilecegini Peygamber Efendimiz (sav) mujdeliyor. Bugunler bizlere tevbe etme ve kisa zaman dilimlerinde tekrar cok semere elde etme firsatinin verildigi gunlerdir.

Biz de Peygamber Efendimize tabi olarak, gunduzleri orucla gecirmeli, sadaka vermeli, Allahu Teâlâyi zikretmeliyiz...

Allah yapacağımız ibadetleri ve hayru hasenatı kabul ve makbul eylesin.

Bir gün Musa Peygamber (as), "Ey Rabbim!"der"Bunca dua ettim hiçbirini kabul etmedinSöyle bana, sana nasıl ve ne zaman dua edeyim?" Bu soruya Yüce Allah (cc) şöyle cevap verir: "Ey Musa!Zilhicce ayı nın ilk 10 günü, La ilahe illallah cümlesini söyle ki dileğini yerine getireyim"

KIZLAR LA İLAHE İLLALLAH CEKELİMMİ BU 10 GÜN GECMEDEN NE DERSİNİZ YARIN BASLAYALIM İNSALLAH NE DERSİNİZ KIZLAR

Canlarım, dua kardeslerim bu aralar yoğun bi şekilde düğün hazirliklari icindeyim, yeni listeyi olusturamadim, yeni bi liste olusturmaya gönüllü olan olursa beni de eklesin olur mu, dualarinizdan eksik etmeyin canlar, düğünümü hayırlısıyla sıkıntısız ve güzel bir şekilde gecirebilmem, hayırlı, huzurlu, mutlu bi yuva kurabilmem ve hayırlı evlatlar sahibi olabilmem için bana da dua edin olur mu, Allaha emanet olun dua kardeslerim

canım benim Allah yardımcın olsun hersey güzellikle ve kolaylıkla rahatlıkla yapın insallah Allah işinizi rast getirsin tamam canım yaparız listeyi

Kızlar kacartane cekelim herkes duasını ve kendisini eklesin canlarım .La ilahe illallah cekeceğiz kızlar bu 10 gün La İlahe İllallah cekelim.hergün okuyacagımız için duaları kısa yazalım.bu listede hergün listedeki herkez için hergün isimleri duaları okuyarak dua okuyalım inşallah ...Allah kabul etsin amin

26 sı cuma günü başlayalım Ekimin 5 ne dek okuyalım inşallah

YENİ LİSTEMİZ

1-Aybirgen
2-su misali22
3-mutsuzpunk
4-BenimAskPastam
5-
6-
7-

DUALARIMIZ:

Estağfirullah Estağfirullah Estağfirullah
Allahümme Salli âlâ Seyyidina Muhammedin ve âlâ Âli seyyidina Muhammed

1-Aybirgen: Allahım Aybirgen rumuzlu arkadasımın düğününü hayırlısıyla sıkıntısız ve güzel bir şekilde gecirebilmesini, hayırlı, huzurlu, mutlu bi yuva kurabilmesini ve hayırlı evlatlar sahibi olabilmesini nasip et Allahım

2-su misali22:

3-mutsuzpunk:

4-BenimAskPastam: Allahım Duygu arkadasımın sağlıklı sorunsuz bir hamilelik geçirip yavrusunu sağlıkla kucağına almasını,bebeğinin sağlık hayırlı bir evlat olmasını nasip et Allahım

Amin Amin Amin

Son düzenleme:
yeni liste hazirlanacak mi acaba? hazirlanacaksa katilmak istiyorum ben de kizlar
Kızlar günübirlik giremiyorum nete kusura bakmayın.. Okuyorum duanızı aklımdasınız,,, dua edenlerden Allah razı olsun ebeden... İnşallah Tanımı dualarımızı kabul etsin amin

Kizlar hepimizin duasini okudum..allah kabul etsin insallah...tez vakitte mutlu ,hayirli yuvalar kuralim insallah...
Yeni listeye baslanicaksa ben yine varim
Listeyi tamamladik, Allah hepimizin dualarini hayirlisiyla kabul etsin inşallah, yeni listeye başlayalim mi?

kızlar yeni listemiz yarın baslıyor

Ahsennisa duani okudum rabbim habul etsin insallah
Dolcissimo
keskee90

Sizler için dua ettim.Rabbim kabul etsin ins .Birer tane Cuma süresi okudum .Tüm listemizi tamamladim.Hakkımızda hayırlısı olur ins

kızlar hepinizden Allah razı olsun Rabbim sizinde gönlünüze göre versin tüm arkadaslara yasin okumaya çalıştım inşallah Rabbim kabul eder. Bir daha ki listeye yine dahil olmak isterim hayırlı aksamlar

esrazambak canım duanı okudum ALLAH kabul eder inşALLAHH.....

[/QUOTE]

Merhaba arkadaşlar Taha süresinin faziletlerini aratırken burayı buldum duaya çok ihtiyacım var. Beni de dahil etseniz çok etkilendim dualaşmadan :)

Frikadella Allah duanı kabul etsin hayırlı mutlu bir yuvan olsun. Duanı okudum

Selam canlarim aranıza yeniden döndüm.Uzun bir tatilden sonra yine geldim Listenize yeniden katılmak istiyorum inşallah an katılamaz isem bi sonraki listeye olsun inşallah Allah hepinizin duasini kabul etsin.
turkuaz arkadaşım hakkını helal et senin duandan kopyaladım
katılmak istiyorum tabiki ne zaman başlarız ve bide listede bir numara boş kalmış sanırım .ozaman ilk banammı okunucak
1 numarad banamı kalmış neeee

bende katılmak istiyorum beni de ekleyin :)

1)
2)mutsuzpunk
3)
4)
5)missnunu
6) freeware
7)birgaripyalnizzzz
8)Aybirgen
9)BenimAskPastam
10)nazlıesma
11)asiasi55
12) ahsennisa

Rabbin şimdiden tüm arkadaşların dualarini kabul etsin

kızlar yeni listemiz yarın baslıyor La İLahe İllallah cekeceğiz hergün insallah katılmak isterseniz listeye ekleyin kendinizi canlarım herkes katılabilir istediği niyet için.

Kızlar kacartane cekelim herkes duasını ve kendisini eklesin canlarım .La ilahe illallah cekeceğiz kızlar bu 10 gün La İlahe İllallah cekelim.hergün okuyacagımız için duaları kısa yazalım.bu listede hergün listedeki herkez için hergün isimleri duaları okuyarak dua okuyalım inşallah ...Allah kabul etsin amin

YENİ LİSTEMİZ

1-Aybirgen
2-su misali22
3-mutsuzpunk
4-BenimAskPastam
5-asiasi55
6-
7-
DUALARIMIZ:

1-Aybirgen: Allahım Aybirgen rumuzlu arkadasımın düğününü hayırlısıyla sıkıntısız ve güzel bir şekilde gecirebilmesini, hayırlı, huzurlu, mutlu bi yuva kurabilmesini ve hayırlı evlatlar sahibi olabilmesini nasip et Allahım

2-su misali22:

3-mutsuzpunk:

4-BenimAskPastam: Allahım Duygu arkadasımın sağlıklı sorunsuz bir hamilelik geçirip yavrusunu sağlıkla kucağına almasını,bebeğinin sağlık hayırlı bir evlat olmasını nasip et Allahım

5-asiasi55: ALLAH'ım asiye arkadaşımın hayırlı sağlıklı imanlı evlatlar nasip et... ya rabbim asiye arkadaşımıza hasret hasretiyle yakıp kavurma .... evlat kokusunu hayırlı bir sekilde nasip et ALLAH'ım
Amin Amin Amin

6-missnunu trlden girdigim icin yapamadum siralamayi..kusura bakmayin....
Allahim Missnunu kuluna hayirli,gonlune gore,birbirlerini gorduklerinde iste bu diyip gonlunun isinacagi iyi bi isi olan esmer,uzun boylu bi es nasip et.olmiycak insanlarla tanistirma rabbim..amin...

YENİ LİSTEMİZ

1-Aybirgen
2-su misali22
3-mutsuzpunk
4-BenimAskPastam
5-asiasi55
6-missnunu
7-
DUALARIMIZ:

2-su misali22:

3-mutsuzpunk:

5-asiasi55: ALLAH'ım asiye arkadaşımın hayırlı sağlıklı imanlı evlatlar nasip et... ya rabbim asiye arkadaşımıza hasret hasretiyle yakıp kavurma .... evlat kokusunu hayırlı bir sekilde nasip et ALLAH'ım
6-missnunu:Allahim Missnunu kuluna hayirli,gonlune gore,birbirlerini gorduklerinde iste bu diyip gonlunun isinacagi iyi bi isi olan esmer,uzun boylu bi es nasip et.olmiycak insanlarla tanistirma rabbim..amin...

Amin Amin Amin

yaptım canım... ALLAH kabul etsin.

bende katılıyorum canlar...
duam allahım bana ve isteyen herkese saglıklı hayırlı evlatlar nasıp etsın..allahım agzımızın tadını bozmasın amınnn

Telden ekleyemidim kizlar.

8)Nazliesma : Yarabbi Esma arkadasimizin dualarını hayirlisiyla kabul et günahlarını bagisla üzüntülerini sıkıntılarını gider hakkinda herseyin hayırlısını nasip et.Evlenmesi heryonden hayırlı olacaksa gonlune göre heryonden hayırlı sevip sevilecegi guzel ahlakli sevdigin razi oldugun bir kulunla heryonden hayirli mutlu huzurlu bir evlilkten yapmasini nasip et.Amin...

Son düzenleme:

YENİ LİSTEMİZ

1-Aybirgen
2-su misali22
3-mutsuzpunk
4-BenimAskPastam
5-asiasi55
6-missnunu
7-
DUALARIMIZ:

2-su misali22:

3-mutsuzpunk:

6-missnunu:Allahim Missnunu kuluna hayirli,gonlune gore,birbirlerini gorduklerinde iste bu diyip gonlunun isinacagi iyi bi isi olan esmer,uzun boylu bi es nasip et.olmiycak insanlarla tanistirma rabbim..amin..
Amin Amin Amin

7.birgaripyalnizz Rabbim fadime kuluna ve tüm isteyenlere hayırlı bir eş ve hayirli bir evlilik nasip et.

telden ekleyemedim kizlar..

8)Nazliesma : Yarabbi Esma arkadasimizin dualarını hayirlisiyla kabul et günahlarını bagisla üzüntülerini sıkıntılarını gider hakkinda herseyin hayırlısını nasip et.Evlenmesi heryonden hayırlı olacaksa gonlune göre heryonden hayırlı sevip sevilecegi guzel ahlakli sevdigin razi oldugun bir kulunla heryonden hayirli mutlu huzurlu bir evlilkten yapmasini nasip et.Amin...

9-) 00Turkuaz
Rabbim 00Turkuaz rumuzlu kulunun günahlarını bağışla, kötülüklerden koru, sıkıntılarını defet, gönlündeki duaları hayırlısıyla kabul et huzur sağlık başarı güç esenlik ver.Amin.

Eklermisiniz kızlar ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…