Hayırlı eş için birlikte dua edelim

canım bayadır yoksun evlendinmiAllah bir yastıkta bir ömür mutlu huzurlu cocuklu saglıkla yasamayı nasip etsin.yuvandan mutluluk eksik olmasıngüzel haberlerle gel.hersey cok güzel olsun insallahtatlı gelinimizdarısı tüm bekar arkadaslara

Her gün bir yasin okuyup birbirimiz ve kendimz adına dua edelim mi? Herkes kisaca yazsin duasini . Meselâ ben hayirli bir es, mutlu bir yuva istiyorum bana bu konuda icinizden geldiği gibi dua edebilirsiniz.

Listeyi olusturuyorum katilmak isteyenler duasini kisaca yazsin. Her gün bir yasin ve furkan suresinin 74. Ayetini okuyoruz.

Bismillahir rahmanirrahim

1. Mutsuzpunk : gönlüme göre bana uygun hayırlı bir es, mutlu bir yuva icin dua ediniz kizlar benim adima.

2.
3.
:

Evlendim canım :) 6 günlük mutlu bi gelinim elhamdülillah :) Allah isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin inşallah, en son listedeki lailaheillallah lari gerektigi gibi okuyamadim Hakkini helal etsin listedeki kardeslerim. Canlarim bundan sonra ben de evliligimin hep guzel gidebilmesi, sevgi dolu ask dolu bir yuvada Allahin rizasina uygun bir yasam surebilmek icin, hayırlı, sağlıklı evlatlar icin dua istiyorum, bugunume binlerce kez şükürler olsun, dua eden herkese Allah daha güzelini yaşatsın, hepinizi çok seviyorum, Allaha emanet olun dua kardeslerim

ay masallah cok sevindim gülümkuzum Allah bir yastıkta kocatsın.yuvanda cok mutlu mesut ol insallah esinle cocuklarınla.helal olsun kuzum.yeni gelin hersey gönlünce olsun.dualarımdasın canım.hep mutlu ol.Allaha sükür.darısı tüm bekarlarımıza

Her gün bir yasin okuyup birbirimiz ve kendimz adına dua edelim mi? Herkes kisaca yazsin duasini . Meselâ ben hayirli bir es, mutlu bir yuva istiyorum bana bu konuda icinizden geldiği gibi dua edebilirsiniz.

Listeyi olusturuyorum katilmak isteyenler duasini kisaca yazsin. Her gün bir yasin ve furkan suresinin 74. Ayetini okuyoruz.

Bismillahir rahmanirrahim

1. Mutsuzpunk : gönlüme göre bana uygun hayırlı bir es, mutlu bir yuva icin dua ediniz kizlar benim adima.

2.Katre584: Mutlu huzurlu sağlıklı iman dolu bi yuva dürüst yalansiz bana kiyamayan çok seven :) imanı kuvvetli bi eş için banada dua edermisiniz kızlar.
3.

ya ne kadar mutlu oluyorum boyle seyler gorunce. o guzel duygulari kendim yasamis gibi hissediyorum. rabbim artirsin mutlulugunu.hayirli olsun... :)

Hayırlı olsun yeni gelin maşallah Allah sizi nazarlardan korusun inşaallah hepimizin duası hayırlısıyla kabul olur inşaallah :)

Aminn :) Hayırlı olsun canım Allah sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin size :) darısı tüm bekarların başına inşallah.

Ayyy çok heyecanlandım canım benim aybirgenim okuyunca vallahi... İnşallah hayırlı mübarek olur hakkınızda eşin ve senin için çoook mutlu huzurlu afiyet içinde ömrünüz olsun, hayırlı imanlı namazlı sağlıklı evlatlarınız olsun inşallah canım benim, yoğunmuşsundur tabi ne demek helal olsun benden yana... Sen de senin için eksiklerim oldu ise helal et hakkını... İnşallah Rabbim bana ve buradaki bekar kardeşlerimize de nasip etsin en kısa hayırlı zamanda evliliği ve hayırlı evlatları ... Amin... Dualara devam güzel haberlerimizi artırsın Rabbim.. Dua etmeye sabırla devam inşallah canlarım

selam canlarım Allaha şükür dualarım kabul oldu kalbimin sahibini buldum:) Sizlerinde sayesinde dualarınızla..Aileler tanıştı inşallah söz nişan yaza da düğün yapacağızRabbim dua edenlerden razı olsun.İnşallah sizlerinde mutlu haberlerini duyarız

canım benim çok sevindim.Rabbim dünya ve ahirette mutluluğunuzu huzurunuzu ebedi kılsın.Allah utandırmasın inşallahRabbim sağlıklı evlatlar nasip etsin mutlu yuvanıza inşallah

ay kuzum masallah Allah bir ömür mutlu mesut etsin ve bütün düğün nişan işlerinizde kolaylık versin böyle haberler almak cok güzel cok mutlu oldum masallah sizeAllah sendende razı olsun

darısı tüm bekarlarımıza insallah

Canım benim çok sevindim inşallah ömür boyu huzurlu ve mutlu olursunuz, nişan düğün işlerinizde de Rabbim kolaylık versin... İnşallah bizim de mutlu haberlerimiz olur yazarız buraya amin amin amin

Canım benim çok sevindim inşallah ömür boyu huzurlu ve mutlu olursunuz, nişan düğün işlerinizde de Rabbim kolaylık versin... İnşallah bizim de mutlu haberlerimiz olur yazarız buraya amin amin amin
Allah razi olsun canım ...Rabbim en kısa zamanda sizlerin De haberlerini almayı nasip etsin

Allah razı olsun canım Rabbim tüm dua kardeş kerime nasıp etsin..

Sende yavrunu inşaallah sağlık la kucağına alirsin canim .Allah yardımcı n olsun güzelim

amin amin amin.Allah hepimize hayırlı saglıklı evlatlar nasip etsin topiğimiz bebiş dolcak insallah

Amin duygucum ne güzel duaaaaa topiğimiz bebiş dolacak ayy çok güzel inşallah... En kısa zamanda bekarlarımız da evlensin bebişlerimiz olsun amin, evlilerimizin hemencecik bebişleri olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…