Hayırlı eş için birlikte dua edelim

Dua arkadaşlarım yeni listemiz başladı adınızı yazın...

1)edce
2)missnunu
3) Aybirgen
4) esrazambak
5)Nadide kızı Aylin
6)BenimAskPastam
7) freeware
8) mutsuzpunk
9)dertli gelin
10)
bende katılmak isterim bende dilegimin kabul olması için...mahsuru yoksa sızın için ben evlıyım çünkü...bırde ne okuyorsunuz...

kizlar dualariniz icin her birinizden allah razi olsun. benim de sizin de benim icin etdiyiniz dualar kabul olsun, simdi cok mutlu ve nisanliyim, darisi sizin basiniza, amin!

canım ne zamn oldu ne ara oldu hayırlı uğurlu olsun inan cok sevindim. biraz anlatır mısın lütfen :)

kizlar dualariniz icin her birinizden allah razi olsun. benim de sizin de benim icin etdiyiniz dualar kabul olsun, simdi cok mutlu ve nisanliyim, darisi sizin basiniza, amin!

Allah tamamına erdirsin inşallah canım , Allah bozmasın mutluluğunuzu daim olsun. amin inşallah bize de nasip olsun

1)edce
2)missnunu
3) Aybirgen
4) esrazambak
5)Nadide kızı Aylin
6)BenimAskPastam
7) freeware
8) mutsuzpunk
9)dertli gelin
10) berirem

Canlar internet henüz baglatmadigimiz icin telefondan giriyorum, listeyi duzenleyemiyorum malesef Dualarimiza bi an once baslayalim yeniden ve mümkün olduğunca ara vermeyelim, yarından itibaren herkes günü olana kendi gönlünden geçen duaları okusun insallah, günü olan kişi de ne için dua etmemizi istedigini yazarsa güzel olur :)

1)edce-28 ekim sali
2)missnunu-çarşamba
3) Aybirgen-persembe
4) esrazambak-cuma
5)Nadide kızı Aylin-cumartesi
6)BenimAskPastam-pazar
7) freeware-pazartesi
8) mutsuzpunk-sali
9)dertli gelin-carsamba
10) berirem-persembe

missnunu:Allahim Missnunu kuluna hayirli,gonlune gore,birbirlerini gorduklerinde iste bu diyip gonlunun isinacagi iyi bi isi olan esmer,uzun boylu bi es nasip et.olmiycak insanlarla tanistirma rabbim..amin..

Bu sekildemi canim ekliyecegiz duamizi???

canım tebrik ederim bir ömür mutlu olun insallah darısı tüm hayırlı evlilik isteyenlere insallah

allahım berire kuluna hayırlı saglıklı ikiz:)evlatlar nasıp et..allahım evınden huzuru bereketi eksık etme amınnnn
hosgeldin canım Allah kabul etsin miniklerine en yakın zamanda kavus insallah vesilen olsun

benide yazin listeye arkadaslar Allah rizasi icin

canım hosgeldin aramızane iyi ettin geldin.Allah kabul etsin

Herkes günü olana kendi gönlünden geçen duaları okusun insallah, günü olan kişi de ne için dua etmemizi istedigini yazarsa güzel olur

YENİ LİSTEMİZ

1)edce-28 ekim sali
2)missnunu-29 ekim çarşamba
3)Aybirgen-30 ekim persembe
4)esrazambak-31 ekim cuma
5)Nadide kızı Aylin-1 kasım cumartesi
6)BenimAskPastam-2 kasım pazar
7)freeware-3 kasım pazartesi
8)mutsuzpunk-4 kasım sali
9)dertli gelin-5 kasım carsamba
10)berirem-6 kasım persembe

DUALARIMIZ:

Estağfirullah Estağfirullah Estağfirullah
Allahümme Salli âlâ Seyyidina Muhammedin ve âlâ Âli seyyidina Muhammed

1)edce:

2) missnunu:
Allahim Missnunu kuluna hayirli,gonlune gore,birbirlerini gorduklerinde iste bu diyip gonlunun isinacagi iyi bi isi olan esmer,uzun boylu bi es nasip et.olmiycak insanlarla tanistirma Rabbim..amin..

3)Aybirgen:

4)esrazambak:

5)Nadide kızı Aylin:

6)BenimAskPastam: Ya Mubdi Ya Cemil Ya Musavvir duygu kulunun sağlıklı sorunsuz bir hamilelik geçirip,bebeğinin sağlıklı akıllı hayırlı bir evlat olmasını nasip et Allahım.amin

7)freeware:

8)mutsuzpunk:

9)dertli gelin:

10) Berirem: Allahım berirem kuluna hayırlı sağlıklı ikiz:)evlatlar nasip et..Allahım evinden huzuru bereketi eksik etme aminnnn

Amin Amin Amin

Son düzenleme:
Herkes günü olana kendi gönlünden geçen duaları okusun insallah, günü olan kişi de ne için dua etmemizi istedigini yazarsa güzel olur

YENİ LİSTEMİZ

1)edce-28 ekim sali
2)missnunu-29 ekim çarşamba
3)Aybirgen-30 ekim persembe
4)esrazambak-31 ekim cuma
5)Nadide kızı Aylin-1 kasım cumartesi
6)BenimAskPastam-2 kasım pazar
7)freeware-3 kasım pazartesi
8)mutsuzpunk-4 kasım sali
9)dertli gelin-5 kasım carsamba
10)berirem-6 kasım persembe

DUALARIMIZ:

Estağfirullah Estağfirullah Estağfirullah

1)edce:

2) missnunu:
Allahim Missnunu kuluna hayirli,gonlune gore,birbirlerini gorduklerinde iste bu diyip gonlunun isinacagi iyi bi isi olan esmer,uzun boylu bi es nasip et.olmiycak insanlarla tanistirma Rabbim..amin..

3)Aybirgen:

4)esrazambak: Rabbim sen esrazambak rumuzlu kulun için hayırlı birini çıkar karşısına, karşısına çıkan hayırlı kişiyi anlasın çok sevsin ve çok sevilsin, içi ısınsın,en yakın ve hayırlı zamanda hayırlı bir evlilik nasip et esrazambağa amin. Boş hayaller peşinde koşturma Rabbim kimseyi.amin

5)Nadide kızı Aylin:

6)BenimAskPastam: Ya Mubdi Ya Cemil Ya Musavvir duygu kulunun sağlıklı sorunsuz bir hamilelik geçirip,bebeğinin sağlıklı akıllı hayırlı bir evlat olmasını nasip et Allahım.amin

7)freeware:

8)mutsuzpunk:

9)dertli gelin:

10) Berirem: Allahım berirem kuluna hayırlı sağlıklı ikiz:)evlatlar nasip et..Allahım evinden huzuru bereketi eksik etme aminnnn

Amin Amin Amin

masallah kizlar. ne guzel, siz sabbirlisiniz. bende zerre kadar sabir da kalmadi umut da. rabbimden umut kesilmez, dogrudur. ama insan bir noktada dua etme, umut ile bekleme gucunun tukendigini anlayabiliyor. ben o noktadayim.cok sabrettim, hem de cok. hayatimda bir kez olsun benimle ilgili guzel seylerin olmasi icin umutla bekledim. olmayinca olmuyor kendim adina. demekki hayirli degil. rabbim sizin dualarinizi kabul etsin, ki ediyor ne guzel goruyoruz. :) mutlu haberlerini aldigimiz insan sayisi daha cok olur insansallah.. ben anladimki, ben boyle geldim boyle gidecegim. allah sizlerin gonlune gore versin.

insallah yerine insansallah yazmisim, duzeltemedim bi turlu. kusura bakmayin :)

Oyle dusunme..allahtan umut kesilmez..bende ayni senin moddayim inanir misin!! Ama yine dua ediyirum...umut iste...ama inan beklemek yok artik..bende kendimi bekar yaslanmaya hazirladim artik..cunku olmuyor,olmuyorsada boylesi hayirli demekki diyip susuyorum..ama gel sende dualara devam et...belki bizim icin baska birinin ettigi dua kabul olur :)

Oyle dusunme allahtan umut krsilme

Her şey üstüne gelip, seni dayanamayacağın bir noktaya getirdiğinde, sakın vazgeçme!
Çünkü orası kaderinin değişeceği yerdir.Mevlana Celaleddin Rumi

Canım anlıyorum seni.. Ben de ediyorum ama olmuyor tam şeytan kulağıma fısıldıyor isyan et diye ama uyanıyorum diyorum hayırlısı bu demek ki.. Bir de şunu düşünüyorum belki de ihlasla inanarak etmiyorum dualarımı bu da olabilir.. Allahım daha güzellerini yaşatsın burada hep beraber duaya başladık ve bazı dua kardeşlerimin duası kabul oldu dört kişi evleniyor veya nişanlandı burada, belki de onlar bizden daha ihlaslı dua etti bilemeyiz ki. O yüzden vazgeçmeden etmek lazım, önce kendimile yüzleşip sonra demek hayırlısı bu demeliyiz, naçizane fikrim tabi önce kendi nefsim için söylüyorum.. İnşallah birbirimizin sabrını görüp birbirimizden destek alalım ve duaya devam canlarım..

Buda bizim imtihanimiz sanirim canim..ama gercekten icimde biseyler koptu artik..olucagina dair bisey yokk...ama allah buyuk diyorum hep..ondan baska kimimiz var..ona siginip dua ediyorum yinede olmiycagini bildigim halde...sanirim beni koruyor bu sekilde..evlilik insani olmadigimi dusunmeye basladim bu ara..hakkimizda hayirlisi artik...kotu bi evlilik olupta mutsuzluktansa babaevimde bi basimda yaslanmak mantikli geliyorkiii yasi 40yaslasip mutlulugu bulanlarda yok degill...hicbisey icin gec degil..ha bugun ha yarin olmus onemli olan hayirliysa,mutlu,huzurlu olunucaksa olmasi...insallah buluruz tez zamanda yaa o kadar beklemeden

"esrazambak, post: 37517121, member: 493937"]Her şey üstüne gelip, seni dayanamayacağın bir noktaya getirdiğinde, sakın vazgeçme!
Çünkü orası kaderinin değişeceği yerdir.Mevlana Celaleddin Rumi

Canım anlıyorum seni.. Ben de ediyorum ama olmuyor tam şeytan kulağıma fısıldıyor isyan et diye ama uyanıyorum diyorum hayırlısı bu demek ki.. Bir de şunu düşünüyorum belki de ihlasla inanarak etmiyorum dualarımı bu da olabilir.. Allahım daha güzellerini yaşatsın burada hep beraber duaya başladık ve bazı dua kardeşlerimin duası kabul oldu dört kişi evleniyor veya nişanlandı burada, belki de onlar bizden daha ihlaslı dua etti bilemeyiz ki. O yüzden vazgeçmeden etmek lazım, önce kendimile yüzleşip sonra demek hayırlısı bu demeliyiz, naçizane fikrim tabi önce kendi nefsim için söylüyorum.. İnşallah birbirimizin sabrını görüp birbirimizden destek alalım ve duaya devam canlarım.. [/QUOTE]
Aslinda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…