- Konu Sahibi huzurolsun
-
- #7.601
bende katılmak isterim bende dilegimin kabul olması için...mahsuru yoksa sızın için ben evlıyım çünkü...bırde ne okuyorsunuz...Dua arkadaşlarım yeni listemiz başladı adınızı yazın...
1)edce
2)missnunu
3) Aybirgen
4) esrazambak
5)Nadide kızı Aylin
6)BenimAskPastam
7) freeware
8) mutsuzpunk
9)dertli gelin
10)
kizlar dualariniz icin her birinizden allah razi olsun. benim de sizin de benim icin etdiyiniz dualar kabul olsun, simdi cok mutlu ve nisanliyim, darisi sizin basiniza, amin!
kizlar dualariniz icin her birinizden allah razi olsun. benim de sizin de benim icin etdiyiniz dualar kabul olsun, simdi cok mutlu ve nisanliyim, darisi sizin basiniza, amin!
Canlar internet henüz baglatmadigimiz icin telefondan giriyorum, listeyi duzenleyemiyorum malesefDualarimiza bi an once baslayalim yeniden ve mümkün olduğunca ara vermeyelim, yarından itibaren herkes günü olana kendi gönlünden geçen duaları okusun insallah, günü olan kişi de ne için dua etmemizi istedigini yazarsa güzel olur :)
hosgeldin canımallahım berire kuluna hayırlı saglıklı ikiz:)evlatlar nasıp et..allahım evınden huzuru bereketi eksık etme amınnnn
benide yazin listeye arkadaslar Allah rizasi icin
hoşbuldum canım....hosgeldin canımAllah kabul etsin miniklerine en yakın zamanda kavus insallah vesilen olsun
canım hosgeldin aramızane iyi ettin geldin. Allah kabul etsin
hosbulduk cnm Rabbim hakkimizda hayirlisini versin cumlemizin dualarini kabul etsin guzel Rabbimhosgeldin canımAllah kabul etsin miniklerine en yakın zamanda kavus insallah vesilen olsun
canım hosgeldin aramızane iyi ettin geldin. Allah kabul etsin
Oyle dusunme allahtan umut krsilmemasallah kizlar. ne guzel, siz sabbirlisiniz. bende zerre kadar sabir da kalmadi umut da. rabbimden umut kesilmez, dogrudur. ama insan bir noktada dua etme, umut ile bekleme gucunun tukendigini anlayabiliyor. ben o noktadayim.cok sabrettim, hem de cok. hayatimda bir kez olsun benimle ilgili guzel seylerin olmasi icin umutla bekledim. olmayinca olmuyor kendim adina. demekki hayirli degil. rabbim sizin dualarinizi kabul etsin, ki ediyor ne guzel goruyoruz. :) mutlu haberlerini aldigimiz insan sayisi daha cok olur insansallah.. ben anladimki, ben boyle geldim boyle gidecegim. allah sizlerin gonlune gore versin.
masallah kizlar. ne guzel, siz sabbirlisiniz. bende zerre kadar sabir da kalmadi umut da. rabbimden umut kesilmez, dogrudur. ama insan bir noktada dua etme, umut ile bekleme gucunun tukendigini anlayabiliyor. ben o noktadayim.cok sabrettim, hem de cok. hayatimda bir kez olsun benimle ilgili guzel seylerin olmasi icin umutla bekledim. olmayinca olmuyor kendim adina. demekki hayirli degil. rabbim sizin dualarinizi kabul etsin, ki ediyor ne guzel goruyoruz. :) mutlu haberlerini aldigimiz insan sayisi daha cok olur insansallah.. ben anladimki, ben boyle geldim boyle gidecegim. allah sizlerin gonlune gore versin.
Oyle dusunme..allahtan umut kesilmez..bende ayni senin moddayim inanir misin!! Ama yine dua ediyirum...umut iste...ama inan beklemek yok artik..bende kendimi bekar yaslanmaya hazirladim artik..cunku olmuyor,olmuyorsada boylesi hayirli demekki diyip susuyorum..ama gel sende dualara devam et...belki bizim icin baska birinin ettigi dua kabul olur :)
Oyle dusunme allahtan umut krsilme
masallah kizlar. ne guzel, siz sabbirlisiniz. bende zerre kadar sabir da kalmadi umut da. rabbimden umut kesilmez, dogrudur. ama insan bir noktada dua etme, umut ile bekleme gucunun tukendigini anlayabiliyor. ben o noktadayim.cok sabrettim, hem de cok. hayatimda bir kez olsun benimle ilgili guzel seylerin olmasi icin umutla bekledim. olmayinca olmuyor kendim adina. demekki hayirli degil. rabbim sizin dualarinizi kabul etsin, ki ediyor ne guzel goruyoruz. :) mutlu haberlerini aldigimiz insan sayisi daha cok olur insansallah.. ben anladimki, ben boyle geldim boyle gidecegim. allah sizlerin gonlune gore versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?