Hayırlı eş için birlikte dua edelim

Allah yardımcın olsun canım tabi dua ederim.amin.Allah razı olsun güzel duaların için insallah darısı sana en yakın zamanda hayırlı esinle yuvanda insallah.yeni listeye aramızda görmeyi isteriz canım
Canım hamileymissin duan kabul olur ,dua Edermisin bana evlenip çocuk sahibi olmam için hayırlısı ile.Bugün benim günüm dua için ama özellikle senden istiyorum.Allah sağlıkla kucağına versin canım

Canım hamileymissin duan kabul olur ,dua Edermisin bana evlenip çocuk sahibi olmam için hayırlısı ile.Bugün benim günüm dua için ama özellikle senden istiyorum.Allah sağlıkla kucağına versin canım
ettim dua senin icin canim Rabbim hayirli bir es ve hayirli saglikli cocuklar nasip etsin en yakin zamanda sana ve diger arkadaslarimizada.bir bir guzel haberler verin insallah.Allah kabul etsin dualarimizi amin.

ettim dua senin icin canim Rabbim hayirli bir es ve hayirli saglikli cocuklar nasip etsin en yakin zamanda sana ve diger arkadaslarimizada.bir bir guzel haberler verin insallah.Allah kabul etsin dualarimizi amin.
Allah razı olsun canım,allah sana sağlıklı hayırlı bir hayat, bebeğine sağlıklı hayırlı bir ömürleberaber doktor olmayı nasip etsin.Çok teşekkür ederim

freeware-5 kasım çrsmba
7)mutsuzpunk-6 kasım prşmbe
8)lily86-7 kasım cuma
9)dertli gelin-8kasım cmrtsi
10)berirem-9 kasım pzr
11)_tiramisu_-10 kasım pzrtsi
12)deryaderya-11kasım salı
13)BenimAskPastam-12 kasım çrşmba

Okudum lislisteyi tamamladım dua kardeşlerim, inşallah Rabbim gönlümüze göre hayırlısı ile versin dualarımızı en hayırlı zamanda amin

Duygucum canım bana da dua et nolur, hatta doğum anında da aklına gelirsek et bizlere dua inşallah sağlıkla afiyetle alırsın bebeğini kucağına tatlım
tabi dua ederim canım.amin güzel duan için canım benim.Rabbim en yakın zamanda hayırlı gönlüne göre bir eş ve saglıklı hayırlı evlatlar nasip etsin amin min amin.dogumdan önce insallah isimlerinizi alıp yazacagım canım dua etmek için.bi o günlere geleyim insallah

Allah razı olsun duygum , amin inşallah :)

Cani
Canım Yeni liste ne zaman basliyalim

Merhabalar beni de aranıza alırmısınız nasıl yapıyorsunuz neler yapıyorsunuz

liste basliyorsa bende varim kizlarrrr...6-missnunu olsn ozaman.ama telden girdigim icin listede yazamiyorm ;(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…