- 14 Ağustos 2013
- 834
- 400
- 78
- Konu Sahibi huzurolsun
-
- #7.721
Konuşalım şekerim,dertleselim.Benim için dua et lütfen evdeeeeee kaldım menepoza gidecem az daha beklerseniz:)))))Kendimi telli baba gibi hissediyorum kızlar :) benle görüşenin konusanin kısmeti açılıyor bugün onu anladım :)
Tatlım erkeklere has bişey bu :) yani hangi erkek le konussam görürsem 1 veya 2 aydan nişanlaniyor. Emin ol öyle bişey olsa burdaki herkesle konuşurum gorusurumKonuşalım şekerim,dertleselim.Benim için dua et lütfen evdeeeeee kaldım menepoza gidecem az daha beklerseniz:)))))
YENİ LİSTEMİZE ADINIZI DUANIZI EKLEYİN KIZLAR
DUALARIMIZ
1)
2)ahsennisa : Bismillahirahmanirahim Estagfirullah Allahumme Salli Ala Seyyidina Muhammed
Rabbim Ahsennisa ve bizleri affet senin sevdiğin kullarından olmayı nasip et, iki cihanda da eşi olabilecek hayırlı,huzurlu, mutlu bir yuva kurmayı tez vakitte nasip et
Allahumme Salli Ala Seyyidina Muhammed
3)esrazambak=
Rabbim sen esrazambak rumuzlu kulun için hayırlı birini çıkar karşısına, karşısına çıkan hayırlı kişiyi anlasın çok sevsin ve çok sevilsin, içi ısınsın,en yakın ve hayırlı zamanda hayırlı bir evlilik nasip et esrazambağa amin. Boş hayaller peşinde koşturma Rabbim kimseyi.amin , duamızın önünde kabülüne eeneengel olan günahlarımızı affet Rabbim..
4) 00Turkuaz
5)birgaripyalnizzzz: bismillahirahmanirahim estagfirullah allahumme salli ala seyyidina Muhammed Rabbim sen birgaripyalnizzzz kulunu artik yalniz birakma gönlüne göre biriyle tanışıp hayirli ve mutlu bir evlilik yapmasini hayirli evlatlara sahip olmasini nasip et. allahumme salli ala seyyidina Muhammed .
6)Missnunu=Allahim Missnunu kuluna hayirli,gonlune gore,birbirlerini gorduklerinde iste bu diyip gonlunun isinacagi iyi bi isi olan esmer,uzun boylu bi es nasip et.olmiycak insanlarla tanistirma Rabbim..amin..
7) deryaderya=allahım sen bu kuluna karsiliklik aşkla sevgiyle,iyibir işi,ailesi,kalbi olan,evlenince çalışmaya ihtiyacımin kalmayacagim,sağlıklı evlatlarının olacağı,hayırlı ömür boyumutlu,sağlıklısı evlilik ver.Tez zamanda ver.Amin
Canım herkes tamamlayınca duasını günleri başlatırızHergün bir kişi için etmiyormiyduk.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?