- 22 Temmuz 2013
- 1.228
- 668
- 198
- Konu Sahibi huzurolsun
-
- #7.821
Amin canım inşallah amin tatlımKizlar allah razi olsun hepinizden..insallah hepimiz 2015 gelinleri oluruz
Canım Rabbim bundan sonra kıymetini bilecek eş ve aileyle tanistirsin seni.Eminim ki çok mutlu olacaksın.Allah bizlerinde yüzüne gülecek ınş tez zamda .Dualaarimizi kabul edecekDeryacim hic uzulme..benim gibi kötü bir evlilikten cikmis olsaydin ne olacakti..kötü olacagina olmasin daha iyi...
Allahim en kisa zamanda hayirli biri cikarsin karsina , karsimiza..
Amin canimmCanım Rabbim bundan sonra kıymetini bilecek eş ve aileyle tanistirsin seni.Eminim ki çok mutlu olacaksın.Allah bizlerinde yüzüne gülecek ınş tez zamda .Dualaarimizi kabul edecek
canımm benim duamı okuyabildin mi? inşallah hepiniz gönlünüze göre insanlarla yada kimi istiyosanız onunla mutlu olursunuzMisnunu canim duani okudum Allahim kabul etsin..
Canim muhtemelen bugun bitiricem..bitirir bitirmez yazarimcanımm benim duamı okuyabildin mi? inşallah hepiniz gönlünüze göre insanlarla yada kimi istiyosanız onunla mutlu olursunuz
Allah dualarimizi kabul etsin...elanur84
freeware
umutsuzcuk
hesnam....
Kızlar okudum dualarınızı Allah kabul etsin inşallah....
Canım Rabbim inşallah en kısa zamanda hayırlı bir evlilik nasip etsin sana üzülme , kadere iman eden kederden emin olur.. Rabbim yazmışsa olacak inşallah... Kiminle evleneceğimiz ezelden belli... Üzülme sakın belki böyle hayırlı şimdilik.. Biri çıkar karşına ve geçen zamanı umursamazsın belki de.. Önemli olan ahiretteki eşimiz oradaki hayatımız.. Umudumuzu kaybetmeyelim ve duaya devam canımAh canım inşallah,artık gece uyanınca bile aklıma gelen ilk şey bu.Yaşım kırk artık iyice üzüntü bastı,iki damla yaş hep gözümde.
rabbim hepimizinze tez zamanda versin hayırlı bir eş
Ah canım çok büyük moral verdin bana.Rabbim yazmıştır inşallah hayırlı bir eş anlima .Ve hepimizin anlina ama ,bu umutsuzluk duygusu yok mu tüm enerjimi alıyor.Canım Rabbim inşallah en kısa zamanda hayırlı bir evlilik nasip etsin sana üzülme , kadere iman eden kederden emin olur.. Rabbim yazmışsa olacak inşallah... Kiminle evleneceğimiz ezelden belli... Üzülme sakın belki böyle hayırlı şimdilik.. Biri çıkar karşına ve geçen zamanı umursamazsın belki de.. Önemli olan ahiretteki eşimiz oradaki hayatımız.. Umudumuzu kaybetmeyelim ve duaya devam canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?