Hayırlı eş için birlikte dua edelim

kızlar selâmün aleyküm hayırlı geceler dualarınızı okudum rabbim kabul etsin inşallah ama söyle bir sıkıntı var galiba tam olarak ne okunacagini bilmiyoruz ben çalışıyorum belki her zaman forma yazamiyorum ama kararlastirilan ne ise mutlaka günü gecsede mutlaka o kişi icin okuyorum bir daha ki listeye kesin okunacagini belirtirsek daha iyi olur bence bur kişi düzenleysin olur mu

Elanur84 canim okudum duani..insallah gonlune gore biri cikicak karsina...insallah hepimizinde :)

birgaripyalnizzzz[/QUOTE]
Missnunu[/QUOTE]
deryaderya[/QUOTE]
,elanur84[/QUOTE]
Bayanlar cismi ettim rabbim kabul etsin Amin

Ah canım inşallah,artık gece uyanınca bile aklıma gelen ilk şey bu.Yaşım kırk artık iyice üzüntü bastı,iki damla yaş hep gözümde.
rabbim hepimizinze tez zamanda versin hayırlı bir eş

Deryacim hic uzulme..benim gibi kötü bir evlilikten cikmis olsaydin ne olacakti..kötü olacagina olmasin daha iyi...
Allahim en kisa zamanda hayirli biri cikarsin karsina , karsimiza..
Canım Rabbim bundan sonra kıymetini bilecek eş ve aileyle tanistirsin seni.Eminim ki çok mutlu olacaksın.Allah bizlerinde yüzüne gülecek ınş tez zamda .Dualaarimizi kabul edecek

Ah canım inşallah,artık gece uyanınca bile aklıma gelen ilk şey bu.Yaşım kırk artık iyice üzüntü bastı,iki damla yaş hep gözümde.
rabbim hepimizinze tez zamanda versin hayırlı bir eş
Canım Rabbim inşallah en kısa zamanda hayırlı bir evlilik nasip etsin sana üzülme , kadere iman eden kederden emin olur.. Rabbim yazmışsa olacak inşallah... Kiminle evleneceğimiz ezelden belli... Üzülme sakın belki böyle hayırlı şimdilik.. Biri çıkar karşına ve geçen zamanı umursamazsın belki de.. Önemli olan ahiretteki eşimiz oradaki hayatımız.. Umudumuzu kaybetmeyelim ve duaya devam canım

Ah canım çok büyük moral verdin bana.Rabbim yazmıştır inşallah hayırlı bir eş anlima .Ve hepimizin anlina ama ,bu umutsuzluk duygusu yok mu tüm enerjimi alıyor.
İnşallah bebeklerimizi kucagimixa aldığımız günleri de goruruz .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…