- 31 Ekim 2014
- 2.840
- 2.232
- 248
- Konu Sahibi huzurolsun
-
- #7.861
kızlar 1 kez hacet namazı kılalım ve tüm listemiz adına dua edelim...
İkinci olarak kişi sayısına 4444 tane salatı tefriciyye bölelim,
..............
YENİ LİSTEMİZ
isminizi ekleyebilirsiniz kızlaarr
Vazgeçmek yokkk, umutluyuzz
1)
2)
3)esrazambak
4)
Allah razi olsun canim...Canlar Allah kabul etsin dualarinizi hayırlısıyla, hepinize gonlunuze göre hayırlı eş versin inşallah, ben bu sayfayı acan kişi olarak dualarimiz sayesinde hayırlı biriyle evlendim (inşallah sonuna kadar hayırlı olur), dualarin gücüne inanalim, samimi olunca duanin acamayacagi kapı yok, Allah yar ve yardimcimiz olsun, hepinizi seviyorum, Allaha emanet olun :)
Allah razı olsun gülüm yaptıgın hersey için yuvanda musmutlu huzurlu ol esinle cocuklarınla insallah hem dertlestiğimiz hem dua ettiğimiz bir sayfa oldu bizde seniseviyoruz girmiycekmisin kk ya canım artıkCanlar Allah kabul etsin dualarinizi hayırlısıyla, hepinize gonlunuze göre hayırlı eş versin inşallah, ben bu sayfayı acan kişi olarak dualarimiz sayesinde hayırlı biriyle evlendim (inşallah sonuna kadar hayırlı olur), dualarin gücüne inanalim, samimi olunca duanin acamayacagi kapı yok, Allah yar ve yardimcimiz olsun, hepinizi seviyorum, Allaha emanet olun :)
kızlar 1 kez hacet namazı kılalım ve tüm listemiz adına dua edelim...
..............
YENİ LİSTEMİZ
1)
2)umutsuzcuk
3)esrazambak
4)ahsennisa
Yeni listede 3 kisiyiz daha canimm...ve yeni listeye ne zaman başlıyoruz ve arkadaşlar sürekli ne okunacagini degistirmeyelim o zaman karışıyor
Allah razı olsun gülüm yaptıgın hersey için yuvanda musmutlu huzurlu ol esinle cocuklarınla insallah hem dertlestiğimiz hem dua ettiğimiz bir sayfa oldu bizde seniseviyoruz girmiycekmisin kk ya canım artıkdua eden tüm arkadaslardanda Allah razı olsun belki içimizden birinin duası vesile oldu.insallah herkes mutlu yuvasına kavusur en yakın zamanda hayat arkadasınızı en yakın zamanda Allah karsınıza cıkarsın Allah büyük...
Canlar Allah kabul etsin dualarinizi hayırlısıyla, hepinize gonlunuze göre hayırlı eş versin inşallah, ben bu sayfayı acan kişi olarak dualarimiz sayesinde hayırlı biriyle evlendim (inşallah sonuna kadar hayırlı olur), dualarin gücüne inanalim, samimi olunca duanin acamayacagi kapı yok, Allah yar ve yardimcimiz olsun, hepinizi seviyorum, Allaha emanet olun :)
Evet canım haklısın değiştirmeyelim, tefriciyyeyi bölelim dedik kişi sayısına ve 1 kez hacet namazı kılacağız inşallahve yeni listeye ne zaman başlıyoruz ve arkadaşlar sürekli ne okunacagini degistirmeyelim o zaman karışıyor
bizde seni cok seviyoruz canım benim.senin ve diger kızlarında güzel haberlerini bekliyoruz sevgilim06 da nişanlanmıs.Rabbim burdaki herkesin yüzünü güldürsün.seninde mutlu olmanı cok istiyorum insallah duyacagız sendende güzel haberler...Kızlar ben de sizleri çok seviyorum, Allahım daha daha hayırlı etsin inşallah yuvalarınızı amin canlarım bizim için dua edin inşallah bizim de hayırlı yuvamız hayırlı evlatlarımız olur amin...
Ilk benden baslayabilir mi? Hafta sonu icin ihtiyacim varkızlar 1 kez hacet namazı kılalım ve tüm listemiz adına dua edelim...
..............
YENİ LİSTEMİZ
1)
2)umutsuzcuk
3)esrazambak
4)ahsennisa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?