Hayırlı eş için birlikte dua edelim

:nazar:kızlar 1 kez hacet namazı kılıyoruz ve tüm listemiz adına dua ediyoruz..

:nazar:İkinci olarak kişi sayısına 4444 tane salatı tefriciyye böldük. Herkese 1111 tane düşüyor...

Yarın başlayalım diyorsanız başlayalım
..............

YENİ LİSTEMİZ
kızlaarr
Vazgeçmek yokkk, umutluyuzz:KK68:

1)umutsuzcuk
2)huyluduygu
3)esrazambak
4)ahsennisa
Tesekkurler canim...
Umarim gonlumdeki duam olur...

Kizlarrr bir sorun var ben namaz kilamam benim yerime kilabilecek var mi..?

:(

Bide kizlar yarin baslayinca cumartesi aksamina kadar ne kadar okursunuz onu yazin kalanini ben tek okuyayim...

canım
Allahım umutsuzcuk rumuzlu arkadaşımın gönlündeki niyetinin gerçekleşmesi niyetiyle deyip

Allahümme salli salaten kamilaten ve sellim selamen tammen ala seyyidina Muhammedinillezi tenhallü bihil’ükadü, ve tenfericü bihil’kürabü, ve tükda bihil’havaicü ve tünalü bihir’regaibü ve hüsnül’havatimi ve yüstesgal’ğamamü bivechihil’kerimi ve ala alihi ve sahbihi fı külli lemhatin ve nefesin biaded-i külli ma’lümin lek

duasını okuyorsun.(kaç tane aldıysan o kadar kez okuyosun)
adetliyken,yolda sokakta her yerde okunabiliyor

:nazar:İkinci olarak herkes okuyabileceği kadar tefriciyeyi belirtip okuyor.

Allahümme salli salaten kamilaten ve sellim selamen tammen ala seyyidina Muhammedinillezi tenhallü bihil’ükadü, ve tenfericü bihil’kürabü, ve tükda bihil’havaicü ve tünalü bihir’regaibü ve hüsnül’havatimi ve yüstesgal’ğamamü bivechihil’kerimi ve ala alihi ve sahbihi fı külli lemhatin ve nefesin biaded-i külli ma’lümin lek
..............

YENİ LİSTEMİZ
kızlaarr

1)umutsuzcuk 2444
2)huyluduygu 500
3)esrazambak
4)ahsennisa

Allah razı olsun gülüm yaptıgın hersey için yuvanda musmutlu huzurlu ol esinle cocuklarınla insallah hem dertlestiğimiz hem dua ettiğimiz bir sayfa oldu bizde seniseviyoruz girmiycekmisin kk ya canım artık:KK19:dua eden tüm arkadaslardanda Allah razı olsun belki içimizden birinin duası vesile oldu.insallah herkes mutlu yuvasına kavusur en yakın zamanda hayat arkadasınızı en yakın zamanda Allah karsınıza cıkarsın:D:D:DAllah büyük...

Allah razı olsun gülüm yaptıgın hersey için yuvanda musmutlu huzurlu ol esinle cocuklarınla insallah hem dertlestiğimiz hem dua ettiğimiz bir sayfa oldu bizde seniseviyoruz girmiycekmisin kk ya canım artık:KK19:dua eden tüm arkadaslardanda Allah razı olsun belki içimizden birinin duası vesile oldu.insallah herkes mutlu yuvasına kavusur en yakın zamanda hayat arkadasınızı en yakın zamanda Allah karsınıza cıkarsın:D:D:DAllah büyük...
Allah razı olsun canım senden de, hep dualarimdasin benim, eskisi kadar sık olmasa da girmeye devam edicem inşallah, dua kardeslerimin hayatı nasıl gidiyo merak ederim, güzel güzel haberler almaya devam ederiz inşallah:KK68::KK68::KK68:

:nazar:İkinci olarak herkes okuyabileceği kadar tefriciyeyi belirtip okuyor.

..............

YENİ LİSTEMİZ
kızlaarr

1)umutsuzcuk 2444
2)huyluduygu 500
3)esrazambak
4)ahsennisa
MavilimYesilim Ben size ihlas okuyum....100 tane okurum :D

Back
X