Hayırlı eş için birlikte dua edelim

:nazar:kızlar o zaman 1 kez hacet namazı kılalım ve tüm listemiz adına dua edelim...

:nazar:İkinci olarak 1001 fatiha okuyalım veya kişi sayısına salatı tefriciyyeyi bölelim ????????

HANGİSİ OLSUN İKİNCİ OLARAK??? BENİM FİKRİM TEFRİCİYYEYİ BÖLMEK, SİZ NE DERSİNİZ???

..............

YENİ LİSTEMİZ
1)
2)
3)ESRAZAMBAK
4)
5)
Esra nerdesin :)

:nazar:kızlar 1 kez hacet namazı kılıyoruz ve tüm listemiz adına dua ediyoruz..

:nazar:İkinci olarak herkes okuyabileceği kadar tefriciyeyi belirtip okuyor.

Allahümme salli salaten kamilaten ve sellim selamen tammen ala seyyidina Muhammedinillezi tenhallü bihil’ükadü, ve tenfericü bihil’kürabü, ve tükda bihil’havaicü ve tünalü bihir’regaibü ve hüsnül’havatimi ve yüstesgal’ğamamü bivechihil’kerimi ve ala alihi ve sahbihi fı külli lemhatin ve nefesin biaded-i külli ma’lümin lek
..............

YENİ LİSTEMİZ
kızlaarr
Vazgeçmek yokkk, umutluyuzz:KK68:

Ben ezbere bilmiyorum yavaş gidiyorum ya:( namaz tamam inşallah hatta her vakitten sonra kılmaya çalışıyorum hacet namazı, dualarımdasınız...

Okudukça adımızın karşısına yazalım yada siz yazın ben eklerim canlar...

1)umutsuzcuk=400okudum
2)huyluduygu=500okudum
3)esrazambak=
4)ahsennisa=
5)deryaderya=

Kalan=3544

Esra nerdesin :)
Ekledim canım, okudukça yaz

Allahümme salli salaten kamilaten ve sellim selamen tammen ala seyyidina Muhammedinillezi tenhallü bihil’ükadü, ve tenfericü bihil’kürabü, ve tükda bihil’havaicü ve tünalü bihir’regaibü ve hüsnül’havatimi ve yüstesgal’ğamamü bivechihil’kerimi ve ala alihi ve sahbihi fı külli lemhatin ve nefesin biaded-i külli ma’lümin lek
..............

YENİ LİSTEMİZ
kızlaarr

Ben ezbere bilmiyorum yavaş gidiyorum ya:KK43: namaz tamam inşallah hatta her vakitten sonra kılmaya çalışıyorum hacet namazı, dualarımdasınız...

1)umutsuzcuk=900okudum
2)huyluduygu=900okudum
3)esrazambak=
4)ahsennisa=
5)deryaderya=

Kalan=2644

..............

YENİ LİSTEMİZ
kızlaarr

Ben ezbere bilmiyorum yavaş gidiyorum ya:KK43: namaz tamam inşallah hatta her vakitten sonra kılmaya çalışıyorum hacet namazı, dualarımdasınız...

1)umutsuzcuk=1000 okudum
2)huyluduygu=900 okudum
3)esrazambak=
4)ahsennisa=
5)deryaderya=

Kalan=2544

Back
X