- 22 Kasım 2014
- 757
- 701
- 208
- Konu Sahibi huzurolsun
-
- #8.061
kızlar Allah razı olsun hepinizden.Dualarımdasınız sabah yine yasin furkan 74 ve fetih okudum adlarınızla umutsuzcuk, redvelvet,ahsennisa,esrazambak,ahminel,nisa.Her sabah okumaya çalışcam inşallah elimden geldiğince...Bugün oldukça gergin bi gün olmasına rağmen üzerimde değişik bi hafiflik var.Dualarınız sayesinde
Allah razi olsun arkadasim binlerce kez bendeki hafiflikte sanirim burada bizede karsiliginda okunan dualar sayesinde :) icim huzur dolu Rabbim sizden razi olsun insallah hem bu dunyada hem ahirette :)kızlar Allah razı olsun hepinizden.Dualarımdasınız sabah yine yasin furkan 74 ve fetih okudum adlarınızla umutsuzcuk, redvelvet,ahsennisa,esrazambak,ahminel,nisa.Her sabah okumaya çalışcam inşallah elimden geldiğince...Bugün oldukça gergin bi gün olmasına rağmen üzerimde değişik bi hafiflik var.Dualarınız sayesinde
Yok canım düşmemiştim,o yüzden 3944 okunduHuyluduygu arkadasima dun yazmistim burasi araciligi ile ama cevap gelmedi 100 tane okuyacagim demistim ama msjimda dusmemistim sayiyi eger huyluduygu arkadasim sayiyi dusmedi ise okunan 3944:) 3844+100=3944
İnşallah canımAllah razi olsun arkadasim binlerce kez bendeki hafiflikte sanirim burada bizede karsiliginda okunan dualar sayesinde :) icim huzur dolu Rabbim sizden razi olsun insallah hem bu dunyada hem ahirette :)
3944+15=3959Yok canım düşmemiştim,o yüzden 3944 okundu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?