- 22 Kasım 2014
- 757
- 701
- 208
- Konu Sahibi huzurolsun
-
- #8.021
İçinden nasıl geliyorsa öyle dua et canımTamam canim o zaman bende 100 adet okuyacagim sana bitirince buraya yazicam yine tamamlanmazsa okurum. Okumadan once sana niyet edip okuyacagim dimi ilkkez okuyacagim ben tefriciyeyi kusura bakma canim
Tamam canim.. Ne guzel bi platform masallah henuz yeni uyeyim.. Cok mutlu oldum burayi gorunce.. Yer gok dua.. Rabbim dualarimizi kabul etsin hepimize hayirli pisman olmayacagimiz Eşler nasip etsin insAllah Aminn..İçinden nasıl geliyorsa öyle dua et canım
Canim seninkini bitirelim sonra istenirse ve düzenli olunacaksa toplu da okuyabiliriz
Bu da güzel herkes için ayrı ayrı tamam öyle yapalım inşallah.ilk okuduğumuz umutsuzcuk içindi. Bu okunana benim için niyetlenilmişti ama zor olur derseniz o zaman toplu olarak da dua yapılabilir.Benim için sıkıntı yok yani. Maksat birbirimize dua etmek zaten
Tamam canim.. Ne guzel bi platform masallah henuz yeni uyeyim.. Cok mutlu oldum burayi gorunce.. Yer gok dua.. Rabbim dualarimizi kabul etsin hepimize hayirli pisman olmayacagimiz Eşler nasip etsin insAllah Aminn..
Hosbuldum canim.. Allah razi olsun. Evet masallah subhanallah herkes birbirine dua ediyor ne guzel bende Allahtan erken kesfettim burayi,en makbul ve kabule sayan dua birbirine edilen duadir.. Rabbim dualarimizi kabul etsin insAllah. Birazdan Abdest alip baslayacagim insallah salati tefriciye ye :)Canım hosgeldinnn. Ne guzel yeni arkadaslar da katılıyor ben uzun süredir üyeyim foruma ama bu bölümü yeni keşfettim iyi ki de kesfetmisim cok sevindim guzel kalpli insanlar tanıdım.
Ne kadar sevindim bi bilsen Allah razi olsun arkadasim.. Dua et bizlere.. Bende tefriciyeleri bu gece bitirebilirsem ki.. Bitiririm insallah okuyacagim sizlere tefriciyeyi bitireyim yazcam buraya :) Allah sanada hayirli gonlundeki esi nasip etsin insallahhhumutsuzcuk huyluduygu esrazambak ahsennisa ahminel nisa1234 bu gece sizler için Yasin okuyacağımUnuttuğum varsa yazsın :)
Allah razı olsunnn...Düşündüğünden de çabuk hakkında hayırlı olan kişiyi karşına çıkarsın inşallahumutsuzcuk huyluduygu esrazambak ahsennisa ahminel nisa1234 bu gece sizler için Yasin okuyacağımUnuttuğum varsa yazsın :)
Ne kadar sevindim bi bilsen Allah razi olsun arkadasim.. Dua et bizlere.. Bende tefriciyeleri bu gece bitirebilirsem ki.. Bitiririm insallah okuyacagim sizlere tefriciyeyi bitireyim yazcam buraya :)
a
Allah razı olsunnn...Düşündüğünden de çabuk hakkında hayırlı olan kişiyi karşına çıkarsın inşallah
Allah razı olsun canım , inşallah sana da hayırlı evlat nasip etsin. Arkadaşınla aran hayırlı ise eğer düzelsin ve tamamına erdirsin sizi canım. Hoşgeldin bu arada aramızaumutsuzcuk huyluduygu esrazambak ahsennisa ahminel nisa1234 bu gece sizler için Yasin okuyacağımUnuttuğum varsa yazsın :)
Allah razi olsun canimm..mutadini versin rabbim...umutsuzcuk huyluduygu esrazambak ahsennisa ahminel nisa1234 bu gece sizler için Yasin okuyacağımUnuttuğum varsa yazsın :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?