- 3 Temmuz 2010
- 11.071
- 11.547
- 498
- Konu Sahibi huzurolsun
-
- #8.521
Slm kizlar,
Bir önerim var, hazir sayimiz 7 olmusken bu cuma gunu 21 tane Taha suresi okusak mi, herkese 3 tane dusuyor, persembe aksamdan baslayabiliriz yavas okuyanlar icin, cuma vakti ogle ezanina kadar bitiririz, ne dersiniz?
Yavas okuyan 3 tane alamam diyen olursa ben daha fazla alabilirim, simdiden sormak istedim, ancak kararlastitiriz persembeye kadar..
Hepimiz icin niyet ederiz, ne dersiniz?
Aslında olabilir ama ben 1 tane alayim en azından şimdilik çünkü söz verip de okuyamamaktan korkuyorumSlm kizlar,
Bir önerim var, hazir sayimiz 7 olmusken bu cuma gunu 21 tane Taha suresi okusak mi, herkese 3 tane dusuyor, persembe aksamdan baslayabiliriz yavas okuyanlar icin, cuma vakti ogle ezanina kadar bitiririz, ne dersiniz?
Yavas okuyan 3 tane alamam diyen olursa ben daha fazla alabilirim, simdiden sormak istedim, ancak kararlastitiriz persembeye kadar..
Olabilir canım. İnşallah diyelim. İlk 12 ayeti değil demi? İnternette ilk 12 ayet evlilik için 21 kez okunur filan diyor da. Tabi tamamını okusak daha iyi. Alabilen fazla almak isteyen varsa yazsınSlm kizlar,
Olabilir canım. İnşallah diyelim. İlk 12 ayeti değil demi? İnternette ilk 12 ayet evlilik için 21 kez okunur filan diyor da. Tabi tamamını
okusak daha iyi. Alabilen fazla almak
isteyen varsa yazsın
Nereden biliyorsun hayatının altının üstünden daha iyi olmayacağını? Şems-i TebriziKızlar sanırım yarın ayrilicaz. Her şey tepetaklak oldu
Hayırlısı olsun canım sakın üzülme, yeni mutluluk için açılan bir kapıdır belkiKızlar sanırım yarın ayrilicaz. Her şey tepetaklak oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?