- 22 Kasım 2014
- 757
- 701
- 208
- Konu Sahibi huzurolsun
- #8.621
yani geriye kalan 4 taha
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kalan 3 taha
Kalan ikisini de ben okurum kızlar. Allah hepimizin dualarını kabul etsinO zaman 2 kaldi geriye
Mrb canım nasılsın uzun zaman olduuukızlar ne OKUYORUZ liste yapalım mı
Canım istersen ihlas turu dönsün bitince ayetel kürsi okuyalım olur mufrikadelle
huyluduygu E evinamin @elanur84
yavruceylann
suleeeem
Kızlar burayı duasız bırakmayalım
Çok yavaş gidiyoruz
313 ayetel kürsiye de başlayalımmı?
Sanki herkese dağıtınca mecburen okunuyor gibi geliyor, böyle yavaşladık?![]()
Olur canım devam o zaman , dağıtmayınca uzadı sanki okumalarımız ondan dedim taze kan mı yapsak diyeCanım istersen ihlas turu dönsün bitince ayetel kürsi okuyalım olur mu
Evet sanırımOlur canım devam o zaman , dağıtmayınca uzadı sanki okumalarımız ondan dedim taze kan mı yapsak diye
Listede olup sık foruma giremeyen arkadaşlar var galiba.
Sabıka kaydına mı bakıyorsun iyiymiş canımEvet sanırımo her topicte oluyor o yüzden artık ben dıger listelerde kısı alırken cok dıkkat edıyorum bır kere aksatanı bır daha almıyorum
Yakında gbt kontrolü yapacagımSabıka kaydına mı bakıyorsun iyiymiş canımsürekli zikirmatikle dolaşıyorum bitirelim inş.
Arada taha suresi gibi etkinlikler de iyi oluyor![]()
Gecelerin yargıcı gibiyiz canım baksana bu saatlerde, dualarım sizinle ve bdv topiklerindeyim ben de sürekli, elimde zikrmatikYakında gbt kontrolü yapacagımBenım de elımde tesbıh ama gece 12 den sonra falan okuyorum ben hep cunku aşağıda otursam annemlerın yanında zor ancak odama çıkınca okuyorum bır ıkı saat gündüz hıc vaktım olmuyor
![]()
Ben saat bese kadar oturduğum zamanları biliyorum vallaGecelerin yargıcı gibiyiz canım baksana bu saatlerde, dualarım sizinle ve bdv topiklerindeyim ben de sürekli, elimde zikrmatikgözlerimize zarar aslında.
Aynen ayneen canım, ne dertleri var kızların Allah herkesin yardımcısı olsun ya destek olmak için en azından yazıyorum ama akıp gidiyo zaman da öyle sayfalar arasında.Ben saat bese kadar oturduğum zamanları biliyorum vallabence de cok zararlı ama gece gec saatte bir bakayım dıye açıp oturdukca uykum kaçıyor uykum kaçtıkca da oturmaya devam edıyorum
![]()
Aynen ayneen canım, ne dertleri var kızların Allah herkesin yardımcısı olsun ya destek olmak için en azından yazıyorum ama akıp gidiyo zaman da öyle sayfalar arasında.İyi geceler şimdilik canım dualarda buluşuruz yine
sana dua edip yatıcam bugün
![]()