Hayırlı eş için birlikte dua edelim

huyluduygu huyluduygu için okuyoruz:21:

10.000 ihlas suresi okunan miktar

1. Esrazambak = 2.500
2.redvelvetcake = 100
3.huyluduygu=800
4. elanur84=
5.suleeeem=
6.yavruceylan=
7.evinamin=1.000
8.frikadelle: 1.500

+100 umutsuzcuk okudu:KK49:

OKUNAN=6.000
KALAN=4.000

.............................................................
2000tane okudum

1. Esrazambak = 4.500
2.redvelvetcake = 100
3.huyluduygu=800
4. elanur84=
5.suleeeem=
6.yavruceylan=
7.evinamin=1.000

OKUNAN=8.000
KALAN=2.000

Olur canım devam o zaman , dağıtmayınca uzadı sanki okumalarımız ondan dedim taze kan mı yapsak diye:KK48:
Listede olup sık foruma giremeyen arkadaşlar var galiba.
Evet sanırım :( o her topicte oluyor o yüzden artık ben dıger listelerde kısı alırken cok dıkkat edıyorum bır kere aksatanı bır daha almıyorum

Evet sanırım :KK43: o her topicte oluyor o yüzden artık ben dıger listelerde kısı alırken cok dıkkat edıyorum bır kere aksatanı bır daha almıyorum
Sabıka kaydına mı bakıyorsun iyiymiş canım:KK71:sürekli zikirmatikle dolaşıyorum bitirelim inş.
Arada taha suresi gibi etkinlikler de iyi oluyor:KK55:

Sabıka kaydına mı bakıyorsun iyiymiş canım:KK71:sürekli zikirmatikle dolaşıyorum bitirelim inş.
Arada taha suresi gibi etkinlikler de iyi oluyor:KK55:
Yakında gbt kontrolü yapacagım :21:Benım de elımde tesbıh ama gece 12 den sonra falan okuyorum ben hep cunku aşağıda otursam annemlerın yanında zor ancak odama çıkınca okuyorum bır ıkı saat gündüz hıc vaktım olmuyor :(

Yakında gbt kontrolü yapacagım :21:Benım de elımde tesbıh ama gece 12 den sonra falan okuyorum ben hep cunku aşağıda otursam annemlerın yanında zor ancak odama çıkınca okuyorum bır ıkı saat gündüz hıc vaktım olmuyor :KK43:
Gecelerin yargıcı gibiyiz canım baksana bu saatlerde, dualarım sizinle ve bdv topiklerindeyim ben de sürekli, elimde zikrmatik:21: gözlerimize zarar aslında.

Gecelerin yargıcı gibiyiz canım baksana bu saatlerde, dualarım sizinle ve bdv topiklerindeyim ben de sürekli, elimde zikrmatik:21: gözlerimize zarar aslında.
Ben saat bese kadar oturduğum zamanları biliyorum valla :( bence de cok zararlı ama gece gec saatte bir bakayım dıye açıp oturdukca uykum kaçıyor uykum kaçtıkca da oturmaya devam edıyorum :(

Ben saat bese kadar oturduğum zamanları biliyorum valla :KK43: bence de cok zararlı ama gece gec saatte bir bakayım dıye açıp oturdukca uykum kaçıyor uykum kaçtıkca da oturmaya devam edıyorum :KK43:
Aynen ayneen canım, ne dertleri var kızların Allah herkesin yardımcısı olsun ya destek olmak için en azından yazıyorum ama akıp gidiyo zaman da öyle sayfalar arasında.:KK51: İyi geceler şimdilik canım dualarda buluşuruz yine:KK39: sana dua edip yatıcam bugün:KK19:

Aynen ayneen canım, ne dertleri var kızların Allah herkesin yardımcısı olsun ya destek olmak için en azından yazıyorum ama akıp gidiyo zaman da öyle sayfalar arasında.:KK51: İyi geceler şimdilik canım dualarda buluşuruz yine:KK39: sana dua edip yatıcam bugün:KK19:

Valla canım aynen oyle ben de bu aralar arkadaslarımdan dertlıyım oyle ıcımı döküyorum ara sıra :( Allah razı olsun canım dışım agrıyor dişçiye gitmeye de korkuyorum dua et de dişçiye gitmeme gerek kalmadan gecsın :( ben de sana edecegım canım yuregıne saglık ıyı geceler :KK68:

1. Esrazambak = 2.500
2.redvelvetcake = 600
3.huyluduygu=800
4. elanur84=
5.suleeeem=
6.yavruceylan=
7.evinamin=1.000

OKUNAN=6.500