Hayırlı eş için birlikte dua edelim

geldim geldim benim niyetimdeki eşim belli ama evlilik yolumuz zor olunca geldim:KK70:
Hoşgeldin canım

kızlar listeye dikkatli baksak keşke. ben 10 tane okumuştum yazmıştım amA yeni güncelleyenler yazmamış benim okuduğumu
Ekledik canım okumanı

kızlar hastayım yarın akşam okuyacağım ayetel kürsi
Tamam canım

hatirladigim kadariyla redvelvetcake yogunum bu a Ayetel kursi ye katilamayacagim demisti.
Tamam seni de ayetel kürsiye ekliyorum tatlım

benimde istediğim biri var ama ihtimali yok gibi yinede hayırlısı tatlım :) başlayalım valla seninle de ::)

Wklwdim canım seni ayetel kürsiye

Ben 22 yasındayım ama herkes 26-27 gosterdıgımı soyluyor :KK70:

22 çok iyitmiş canım ya bekle biraz ne acelen :) hayırlısı olsun tabi. Senin de imtihanın parayla takip ettiğim kadarıyla, değişik yönlerle, maşallah varlıklısınız galiba:)

Canım evlenmemiz lazım inşallah bitolojik saat ilerliyor ya:KK43: hayırlısı olsun duaya devam

Listedeki herkes için okunuyor ama demek istediğim mesela ihlası şuan okuduğunuz arkadaş için bi son gün var mı ?

Misal cumaya kadar o arkadaş için bitirelim gibi :KK66:

Tabii ben her ikisi içinde katılmak istiyorum hatta şimdiden başlıyorum :KK66:

Canım bir tarih yok bitirmemiz gereken. Baştan beri okuyoruz listemiz için ihlası her arkadaş için 10.000 adet.liste bitmek üzere. Yeni ihlas listemize katılırsın olur mu. Baştan beri herkes herkes için okuduğu için haksızlık olmasın. Yani sürekli alttan birini eklersek liste bitmeyecek. Ama yine okumak istersen ek olarak katalım okuduğun ihlasları çabuk biter. Ama ayetel kürsi listemiz yeni başladı ona ekledim seni canım:)

merhaba sistemi anlamadım aslında pek ama bende katılabilir miyim? ayetel kürsi ve ihlas okunuyor sanırım ufak bi açıklama yapabilir misiniz?:S
İhlas önceki listemiz canım. Yeni listemiz ayetel kürsi okumalarımız. Seni ayetel kürsiye katayım mı? Eski ihlas listemiz bitince , yeni ihlas listemize ekleyelim seni olur mu.

Kızlar bir önerim var, listeyi sadece iki kişi ayarlasa. Bazen yazılan atlanıyor. gönüllü var mı biri ben olabilirim, hergün girmeye çalışıyorum nete

evinamin için 10.000 ihlas okumaya başlıyoruz

10.000 ihlas suresi okunan miktar

1. Esrazambak =20
2.redvelvetcake =100
3.huyluduygu=400
4. elanur84=270
5.evinamin=100
6.frikadelle=2000
7.namaria=180

Ek olarak Lucia28=200

OKUNAN=3270

KALAN=6730

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Hepimiz için 313 Ayetel Kürsi listemiz.
1. Esrazambak =20
2.redvelvetcake =
3.huyluduygu=41
4. elanur84=
5.evinamin=15
6.frikadelle=100
7.namaria=15
8.sevimlikartanesi=10
9.ikaross=
10.perigunlugu=
11.lucia28=41
12.nisa1234=20

Okunan=212
Kalan=121

Hoşgeldin canım

Ekledik canım okumanı

Tamam canım

22 çok iyitmiş canım ya bekle biraz ne acelen :) hayırlısı olsun tabi. Senin de imtihanın parayla takip ettiğim kadarıyla, değişik yönlerle, maşallah varlıklısınız galiba:)

Canım evlenmemiz lazım inşallah bitolojik saat ilerliyor ya:KK43: hayırlısı olsun duaya devam

Canım bir tarih yok bitirmemiz gereken. Baştan beri okuyoruz listemiz için ihlası her arkadaş için 10.000 adet.liste bitmek üzere. Yeni ihlas listemize katılırsın olur mu. Baştan beri herkes herkes için okuduğu için haksızlık olmasın. Yani sürekli alttan birini eklersek liste bitmeyecek. Ama yine okumak istersen ek olarak katalım okuduğun ihlasları çabuk biter. Ama ayetel kürsi listemiz yeni başladı ona ekledim seni canım:)

İhlas önceki listemiz canım. Yeni listemiz ayetel kürsi okumalarımız. Seni ayetel kürsiye katayım mı? Eski ihlas listemiz bitince , yeni ihlas listemize ekleyelim seni olur mu.

Canim maşallah cok guzel idare ediyorsub basligimizi, senden daha guzel yapan olmaz, ben de yardimci olmak isterim ama genelde sabahlari giriyorum, annem aksamlari actirmiyo bilgisayari :))

yogunluk da aksam gec saatlerde oluyor, yetisemeyebilirim, genc arkadaslar bir el atmali bence duzenlemeye

Kızlar bir önerim var, listeyi sadece iki kişi ayarlasa. Bazen yazılan atlanıyor. gönüllü var mı biri ben olabilirim, hergün girmeye çalışıyorum nete

1. Esrazambak =20
2.redvelvetcake =100
3.huyluduygu=400
4. elanur84=270
5.evinamin=100
6.frikadelle=2000
7.namaria=180

Ek olarak Lucia28=200

OKUNAN=3270

KALAN=6730

1. Esrazambak =20
2.redvelvetcake =
3.huyluduygu=41
4. elanur84=60
5.evinamin=15
6.frikadelle=100
7.namaria=15
8.sevimlikartanesi=10
9.ikaross=
10.perigunlugu=
11.lucia28=41
12.nisa1234=20

Okunan=272
Kalan=61

Canim maşallah cok guzel idare ediyorsub basligimizi, senden daha guzel yapan olmaz, ben de yardimci olmak isterim ama genelde sabahlari giriyorum, annem aksamlari actirmiyo bilgisayari :))

yogunluk da aksam gec saatlerde oluyor, yetisemeyebilirim, genc arkadaslar bir el atmali bence duzenlemeye

Estağfirullah tatlım uzun süredir bu topikteyim ben elanurla yapalım bu işi inşallah

Buarada listeyi takip işine ben gönüllüyüm, mutlaka hergün enaz bir defa giriyorum foruma

Tamam tatlım beraberiz Allah rızası için yapalım Listemizi:KK19:

Hoşgeldin canım

Ekledik canım okumanı

Tamam canım

ayetel kursı lıstesıne katılmak ısterım tabı ıhlas lıstesıne de bıtınce katılırım o zaman ama su anda okuyup destek olabılırım su ankı listenize isterseniz

Hoşgeldin canım

Ekledik canım okumanı

Tamam canım

Tamam canım çok teşekkür ederim ;) Hemen okuyup yazıyorum bende :) Ayetel kürsiyi okuduktan sonra eğer okuyabilirsem ihlasıda okurum yinede arkadaşımıza faydamız olsun. Tüm arkadaşlarımız hayırlısıyla eşleriyle tanışıp, evlenirler inşallaah :)

Tamam canım çok teşekkür ederim :KK66: Hemen okuyup yazıyorum bende :) Ayetel kürsiyi okuduktan sonra eğer okuyabilirsem ihlasıda okurum yinede arkadaşımıza faydamız olsun. Tüm arkadaşlarımız hayırlısıyla eşleriyle tanışıp, evlenirler inşallaah :)
Amin canım amiin inşallah hepimiz için

ayetel kursı lıstesıne katılmak ısterım tabı ıhlas lıstesıne de bıtınce katılırım o zaman ama su anda okuyup destek olabılırım su ankı listenize isterseniz
Tabi ki isteriz canım benim, aslında bitirelim listemizi yeni ihlas listemize başlayalım Allah razı olsun okursan yaz buraya ekleriz okuduklarını

1. Esrazambak =20
2.redvelvetcake =100
3.huyluduygu=700
4. elanur84=270
5.evinamin=100
6.frikadelle=2000
7.namaria=180

Ek olarak Lucia28=200

OKUNAN=3570

KALAN=6430

(2.TURU OKUYORUZ):21:

1. Esrazambak =
2.redvelvetcake =
3.huyluduygu=39
4. elanur84=
5.evinamin=
6.frikadelle=
7.namaria=
8.sevimlikartanesi=
9.ikaross=
10.perigunlugu=
11.lucia28=
12.nisa1234=

Okunan=39
Kalan=274

Kızlar ayetel kürsiyi tur tur döndürüyorum uygun demi size.En son okuyan kişinin fazlası var ise, 313 den artanı tekrar yazıyorum listeye ilk olarak. huyluduygu huyluduygu en son 100 okudu. Artan 39 tanesini yeni listeye yazdım

1. Esrazambak =20
2.redvelvetcake =100
3.huyluduygu=700
4. elanur84=400
5.evinamin=100
6.frikadelle=2000
7.namaria=180

Ek olarak Lucia28=200

OKUNAN=3700

KALAN=6300