- 22 Temmuz 2013
- 1.228
- 668
- 198
- Konu Sahibi huzurolsun
-
- #8.801
Bekar mısın diye sormaya gerek yok canım galibaBnde dışarda vs daha fazla okuyorum ondan sorayım dedim. Teşekkür ederim bu arada hoşbuldumm :)
Evet bekarımmm. Elimi attığım kuruyo. Aslında az dua etmedim ama zamanı değil demekki :) allah hayırlısını versin beklicym napalım :)Bekar mısın diye sormaya gerek yok canım galibaAllah hayırlı yuvalar evlatlar nasip etsin inşallah hepimize kabul etsin dualarımızı
Hayırlısı gelsin bizi bulsun canım ya aynen zamanı değil demekki benim de aynı durum, duamıza devam edelim gerisi Allah a kalmış, inşallah hayılı kapılar açılırEvet bekarımmm. Elimi attığım kuruyo. Aslında az dua etmedim ama zamanı değil demekki :) allah hayırlısını versin beklicym napalım :)
120 ihlas okudumLİSTEMİZİN SON HALİ(10ŞUBAT2015)
evinamin için 10.000 ihlas okumaya başlıyoruz
10.000 ihlas suresi okunan miktar
1. Esrazambak =320
2.redvelvetcake =250
3.huyluduygu=700
4. elanur84=1150
5.evinamin=2000
6.frikadelle=2100
7.namaria=180
Ek olarak Lucia28=200
OKUNAN=6900
KALAN=3100
Hepimiz için 313 Ayetel kürsi listemiz.
(3.TURU OKUYORUZ)
1. Esrazambak =
2.redvelvetcake =
3.huyluduygu=
4. elanur84=
5.evinamin=
6.frikadelle=
7.namaria=
8.sevimlikartanesi=
9.ikaross=
10.perigunlugu=
11.lucia28=
12.nisa1234=
Okunan=0
Kalan=313
Bekar mısın diye sormaya gerek yok canım galibaAllah hayırlı yuvalar evlatlar nasip etsin inşallah hepimize kabul etsin dualarımızı
canım benim gözden kaçtı heralde afedersin.3.tur'a ekliyorum okuduğun 30 ayetel kürsi'yiarkadaslar ikinci tur icin 30 ayetel kursi okuyacagim diye yazdim okudum ama benimki eklenmemis. saylar karisiyor.
Muhakkak okuyalım o haldekızlar müftülüğü aradım. evlenmek için hangi duaları okumam gerek dedim. şunları dedi
furkan süresi 74. ayet
kasas 24.ayet
rum 21
kehf 10. ayeti okuyun dedi. her namazdan sonra okuyacağım inşALLAH
Furkan Suresi 47. Ayet:
Ve huvellezî ceale lekumul leyle libâsen ven nevme subâten ve cealen nehâre nuşûrâ(nuşûren).
Türkçesi; Ve geceyi, size libas (örtü) yapan ve uykuyu dinlenme zamanı kılan, O’dur. Ve gündüzü (de) yayılma (çalışma) zamanı yaptı.
Kasas Suresi 24. Ayet:
Fe sekâ lehumâ summe tevellâ ilez zılli fe kâle rabbi innî limâ enzelte ileyye min hayrin fakîr(fakîrun).
Türkçesi; Böylece ikisinin (sürüsünü) suladı, sonra gölgeye döndü ve "Rabbim muhakkak ki ben, bana hayır olarak indirdiğin herşeye fakirim (muhtacım)." dedi.
Rum Suresi 21. Ayet:
Ve min âyâtihî en halaka lekum min enfusikum ezvâcen li teskunû ileyhâ ve ceale beynekum meveddeten ve rahmeh(rahmeten), inne fî zâlike le âyâtin li kavmin yetefekkerûn(yetefekkerûne).
Türkçesi; Ve O’nun âyetlerinden olarak sizin için nefslerinizden zevceler yaratmıştır ki, onunla sukûn bulasınız. Ve sizin aranızda sevgi ve rahmet (merhamet) kıldı (oluşturdu). Muhakkak ki bunda, tefekkür eden (düşünen) bir kavim için mutlaka âyetler (deliller) vardır.
Kehf Suresi 10. Ayet:
İz evel fityetu ilel kehfi fe kâlû rabbenâ âtinâ min ledunke rahmeten ve heyyi' lenâ min emrinâ reşedâ(reşeden).
Türkçesi; Gençler mağaraya sığındıkları zaman şöyle dediler: “Rabbimiz, bize Senin katından bir rahmet ver. Ve bize emrimizden (bizim içimizden, senin emirlerinden bize ait olan rahmet ve salâvâtı ulaştıracak kişiyi) mürşidi tayin et.”
Aaa gözümden kaçmış sanırım hemen düzeltiyorumcanım FURKAN SÜRESİ 74. AYET olacak 47 değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?